Hej!

Nu ska jag och Julia åka tillbaka till Sverige för nu har tiden got. Vi kommer vara hemma nu om typ 2 timmar. Vi tog ett tidigare tåg i Lissabon för att vi skulle komma hem i tid. Det har varit en sån rolig resa och jag har lärt mig så mycket på den och jag måste någon gång göra om det igen.

//Ronja 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!
Detta är vår sista dag innan vi åker hem till Sverige. Bara så att ni vet så skriver inte Cecilia mer för att hon åkte hem för att hon hade mycket att göra hemma. Men det vi ska göra idag är att vi ska gå i staden för det är väldigt mycket gammal byggnader och det är nytt på ett berg så det går uppåt och på ropen ska det finnas ett slår vi också ska kolla på! Ska bli så trevligt. Lissabon ligger ju vid vattnet så när man är uppe vid slitet så har man så fantastisk utsikt över staden och havet.

//Ronja

Likes

Comments

Här är lite information om Lissabon.

Lissabon är en timma före än svensk tid. På vintern så är det ca 5 timmar sol och på sommaren är det ca 11 till 12 timmar. På vintern är det inte lika kalt som det är i Sverige men det kam bli 5-. På sommaren är det väldigt varmt. I vattnet på sommaren kan det vara 22 till 28 grader. Man kan ta sig runt i Lissabon är att åka spårvagn, bussar och bergbana. Man kan ju också och taxi och det är väldigt billigt. Det man kan göra i Lissabon är att man kan surfa, spela tennis, fiska, dyka och en populär sak att göra är att spela golf. Deras flygplats heter Estoril och ligger ca 30 km bort.

//Ronja

Likes

Comments

Hej!!

Nu är vi framme i Portugal och vi ska bo på Browns Downtown Hotel och det är mycket fin hotell. Vi ska vara i Portugal i natt för vi åker hem till Sverige imorgon igen. Nu när vi är i Portugal så ska vi bara njuta av solen och kanske gå och shoppa. Kanske äta på någon fin restaurang och bara njuta.

Vi kanske ska åka och bara någonstans. Vi får se vad vi hittar på i slutet av denna resan.

//Julia

Likes

Comments

Hej!

Nu sitter vi på tåget på väg mot Portugal. Vi ska åka tåg till Badajoz och därefter tar vi buss till Lissabon. Tåg behöver vi ju inte betala för men bussen kostar ca 160 kr. Det ska ungefär ta 20 timmar men det hoppas jag inte. Jag har köpt lite godis att ha med mig på tåget så att jag inte blir hungrig. Jag har också lagt pasians och har med mig en bok som heter Insurgent. Det är den andra boken i Divergent serien. Just nu när jag kollar ut så ser jag skog och berg. Jag vet inte riktigt var vi är någonstans men det är väldigt fin här i alla fall.

 

//Ronja

Likes

Comments

Nu är det sista kvällen i Barcelona och nu ska vi bara packa och sen ska vi ta det lugnt och gå och lägga oss tidigt. För imorgon ska vi till Portugal. 

Det kommer att bli kul för jag har varit där innan med min familj men det kommer att bli extra kul nu när Ronja och Cecilia är med.

Skriver mer imorgon!!

PUSSno

//Julia

 

Likes

Comments

Hej nu är det kväll hos oss på väg hem från en underbar dag. Idag har vi gjort så mycketkul. Vi har kollat på fotboll, ätit picknick sen bara tagit det lugnt.

Senare idag ska vi åka till Portugal. Jag har varit där innan men det kommer att bli jättekul!!! no

 

//Julia

Likes

Comments

Hej!

Nu har i kommit till hotellet efter en mysig dag. Det har blåsigt mycket men det har ändå varit trevligt. Nu ska vi göra oss redo för kvällen. Vi ska se om vi hittar en mysig restaurang och jag vill gå och dricka några coola drinkar. Det ska bli så mysigt och det ska bli got att få något att äta.

 

//Ronja

Likes

Comments

Hej nu ska vi till till Camp nou och sen ska vi till stranden. Sen ska vi bara ta det lugnt.

Imorgon på dagen så ska vi åka till Portugal.

I Spanien är det mycket varmt, mycket palmer, supergod mat. 

Vi rekommendera det!! ÅKA TILL SPANIEN!!!

Jag har inte varit så intresserad av fotboll men jag tycker att det kommer bli jättekul. Att vara med Ronja och Cecilia. 

 

//Julia

Likes

Comments

Hej!

Idag ska vi åka till Camp nou och gå på strandpromenaden. Jag har hört att det ska vara väldigt fint på stranden och kanske vi går ner och känner på vattnet. Det ska bli jätte kul att åka till Camp nou för det är ju Europas största arena. När man är där går man gå i spelargången och vara i deras omklädningsrum. Det kommer vara så coolt att det har varit så många bra fotbolls spelare som har suttit och spelat där.

 

//Ronja

 Likes

Comments