View tracker

1. Gossip Girl Det är seriöst den bästa serien ever. Den handlar om några rika ungdomar, (alla är inte rika) som lever sina skandalösa liv på Upper East side på Manhattan. Och så är det en skavllerblogg som drivs under namnet Gossip Girl, som ingen vet vem det är. Men det får man såklart veta på senare under serien. Men jag älskar karaktärerna, alla deras fina kläder och man kan verkligen relatera med vissa grejer. Hade gärna velat leva som Serena van der Woodsen.


2, One Tree Hill Denna serien är också så bra. Den handlar om två halvbröder Lucas och Nathan Scott, som då har samma pappa men lever helt olika liv. Nathan är pappans ögonsten medan Lucas är den övergivna sonen. Men de börjar spela i samma basketlag och så händer massa grejer osv. Men den är verkligen så bra. Om ni inte har sett den, måste ni :) <3


3. The 100 Denna serien handlar om 100 ungdomar som de skickar ner på jorden från rymden. Nästan efter 100 år att jorden var i krig. Där nere händer det mycket, kärlek, fighter och så mycket mer. Från första avsnittet tills nu, det senaste de har släppt. Det har hänt så mycket. Men tipsar verkligen <3


​Detta var mina topp 3 favorit serier. Det finns många mer serier jag gillar som tex Teen wolf, Keeping up with the Kardashians, Prison break, Bitten, The shannara Chronicles, The shadow hunters och The vampire Diaries. Men tycker dock vampire diaries har "dragit" ut sig för länge. Jag har inte kollat på säsong 7, för tycker den verkar tråkig. Men de första säsongerna är ju jättebra.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Mina favoritlåtar just nu som går om och om igen i mina hörlurar. 

Likes

Comments

View tracker

Beyonce - Halo & Chris Brown - Take You Down

​Vissa låtar tröttnar man typ bara aldrig på!. Känner speciellt så för Beyoncé, tröttnar aldrig på hennes låtar.

Likes

Comments

Hej! Några Wanties som jag har just nu :

Nike Air Max

Älskar verkligen dom skorna! Nu till våren ska jag köpa ett par nya skor, och det kommer att vara Nike air max skorna. Vill ha dom i hel vita, det är det snyggaste. Tycker jag i alla fall, så ska snart ta ock kika på sådana skor.

Naked 2 Palett & Anastasia Contour Kit

Behöver verkligen ögonskuggor, har ingen som är bra och som har fina färger. Men paletten Naked 2 (Urban Decay) har ju så sjukt fina naturliga färger och är sjukt pigmenterad. Sedan vill jag även ha Anastasia Beverly Hills Contour Kit. Detta contour kit består av färger som är perfekta att använda för att forma ansiktet. Pigmentet där säger "alla" är sjukt bra.

Likes

Comments