Mmmm funderar på vilken färg jag ska måla mina naglar med idag? Trött på dom här färgerna faktiskt vill pröva någon annan färg men lat som man är orkar jag inte gå till kvantum hehe.. Blir nog den röda ändå för rött är sött lol.
/eunjoo


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej bloggen. Brrrr kallt idag också och mer snö. Joel älskar att leka med snön men inte för länge för han fryser ganska fort min lilla bus kille. Var super länge sen jag gjorde en snö ängel så idag la jag mig i snön och gjorde en. Efteråt frös jag som fan och tog en varm skön dusch. Kan stå i flera min i det varma vattnet och drömmer mig bort till värmen och en vacker strand.. Skulle verkligen behöva en semester just nu för att bara komma bort ifrån Sverige. Tröttnat på den tråkiga vintern och vill ha vår nu snyft.
/eunjoo

Likes

Comments

Ohh älskar böckerna så det är nästan ett måste att titta på filmen. Jag håller just på att läsa sista boken så hoppas man hinner läsa ut den först innan man ser filmen.. Han som spelar Christian Grej tycker jag inte är så himla het, jag har fått en annan bild av honom när jag läser böckerna hehe. Men det kommer i alla fall bli roligt att se om jag tyckte böckerna eller filmen var bäst. Är det någon annan som också tänkte se Fifty shades of grey?
/eunjooLikes

Comments

Hej bloggen. Det kändes länge sen som jag shoppade hehe. Så nu väntar man på sin prowatch smartklocka. Mest kommer jag nog använda min för att kolla mess och sånt. Skönt att slippa hålla reda på sin mobil så fort man hör sin telefon. Smart nu är det bara att titta på sin klocka.. Fick klockan för ett bra pris tycker jag så man passar på liksom. Är det någon av er som redan har en sån här smart klocka?
/eunjoo


Likes

Comments

Hej bloggen.. Måste verkligen skaffa mig en riktig badmössa liksom. Så fort mitt hår blir vått står mitt hår åt alla håll så jag ser ut som ett troll typ. Så då fick jag en ide att ta zebbes mössa haha. När zebbe såg mig skrattade han åt mig och frågade om han fick ta ett kort. Så why not tänkte jag. När jag såg hur fult det var och lite roligt också så näääää nästa gång blir det en riktigt badmössa istället. Men mitt hår ligger i alla fall snyggt just nu lol.
/eunjoo


Likes

Comments

Hej bloggen. Lite läskigt men coolt. En mumifierad munk ser ut att mediterat i 200 år har hittat i Mongoliet. Det finns ännu lite info om fyndet men exporter tror att kroppen bevaras i sin ställning i över 200 år och att mannen var en lärare i tibetansk buddism. Nyfiken ju vem var han?
/eunjoo


Likes

Comments

Hej bloggen. Ohh mycket snö som har kommit inatt. Joel älskar att leka med snö så det är svårt att ropa in honom för att gå in. Nu gnäller han för Joel vill vara ute men jag vill gå in i värmen. Joel är en liten bus kille som bara vill leka och busa.. Oftast önskar jag att han kunde tagga ner lite men om man har gris öra så kan Joel vara lugn några minuter hehe.
/eunjoo


Likes

Comments

Hej bloggen. Asså horoskop tror jag inte på i alla fall så stämmer oftast inte mitt.. Vågen är så tråkig men en sak stämmer i alla fall att jag är att jag har svårt att bestämma mig saker ibland hehe. Vi börjar med relationen som blir härlig. Man ser dig på ett strålande och skinande positivt humör så du måste ha en fin kärleksvän vid din sida. Stjärnorna tror på att du bygger ditt hem till en borg i kärlek och visst blir ni 2 tillsammans ett oslagbart par för livet.

Jobbet:
Nu tycks du få chans att förändra ditt arbetsliv. Du har ett härligt och tilltalande utseende och utstrålar viljestyrka av bästa sorts och det kan tolkas till att du har en själ som lätt finner lösningen på livets allvar. Även resor kan komma att bli till din fördel och du tycks trivas med att vara på resande fot. Du bör ha ett år som ger dig mycket trygghet och fin harmoni.

Hälsa:

Uranus påverkan ökar din tendens att ändra dig stup i kvarten. Den ena dagen är du hälsan själv, nästa latar du dig och frossar i det mest förbjudna. Man vet sällan var man har dig i år.

Jaha lite stämmer faktiskt in i mig hehe.
/eunjoo


Likes

Comments

Hej bloggen. Så trött för vi var vakna för att heja på Alexander Gustafson som skulle möta Anthony Johnson kl 4 på morgonen svensk tid. Wow var super nervös när det äntligen var dags för fight. Det var ca 30.000 fans på Telia 2 arena som hejade på Alexander. Så tråkigt för vi var vakna så sent bara för vi trodde det skulle bli kamp och att Alexander skulle ta hem segern, men istället tog det tyvärr slut på några minuter. Alexander var för taggad och för snabb. Han skulle ta det lite lugnare och känna lite mer på motståndaren först.. Varför i helvete skulle han sparka på Johnson? Det bar där allt gick åt helvete. Men du var ändå bäst Alex kämpa vidare bara så tar du honom igen kanske!!! Alla dina fans älskar dig.
/eunjoo

Likes

Comments

Just nu är jag ensam nja Joel är ju här också. Killen firar sin födelsedag i Solna där hans mamma bor. Hon har 2st katter så det är därför jag är hemma själv denna lör. Tur att det är handboll ikväll Sverige mot Frankrike som man kan små titta på. Skönt att vara själv några timmar men snart kommer jag sakna honom hehe, tur att han kommer hem i natt till mig. I alla fall ska jag njuta av lite choklad och kanske det blir lite glass senare.. Hur ser er lördag ut? Berätta gärna!!!!
/eunjooLikes

Comments