Så nu sitter jag här. Flera månader, till och med år, efter väntan på något jag inte vet vad. Jag har länge velat skriva. Skriva om vad som helst. Allt och ingenting. Mest om tankar som dagligen snurrar runt i mitt huvud. Men har helst velat skriva på papper, för hand med en penna. Det känns mer äkta. Det har dock inte blivit något av det, så jag börjar här. Det här får bli min början. Början på vadå? Inte vet jag. 

På den här bloggen kommer jag skriva ner saker som kommer i min hjärnas väg. Funderingar på livets alla frågor. Kanske vill jag skriva av mig för att rensa huvudet på tankar, eller för att utveckla och klargöra påbörjade tankar. Kanske skriver jag för att lämna något slags avtryck efter mig på denna jord. Jag vet inte. 

De flesta som besöker min blogg kommer nog utan att ens läsa lämna, medan någon kanske stannar. Gör dock detta för mig själv. Vem är jag då? Tänker att det är bäst att vara anonym. Ni får föreställa er mig som någon. Till en början i alla fall, det blir mest spännande. Ledtråd; Pronomen tjej, 17år från Stockholm. 


Likes

Comments