Kjol och tröja från Asos, skor från oasis, och väska från Ted Baker.


Fick hem ett efterlängtat paket från Asos häromdag med bl.a. denna kjolen och tröjan. Bästa köpen jag gjort på länge tror jag 😍

Skrivit klart två skolarbeten idag så nu blir det att förbereda inför födelsedagsfirande på Lördag 😊


Likes

Comments

Usch till när folk inte bryr sig. Dom säger att dom bryr sig, och ibland verkar det som att dom tror att de gör det själva, men samtidigt är dom inte villiga att cykla i 10 minuter för att komma till något man faktiskt bestämt i förhand. Dom är aldrig villiga att gör a tid till sånt man sagt att man ska göra tillsammans och alltid är det än själv som ska anstränga sig för att man faktiskt ska träffas alls. Usch.

Likes

Comments

Nu mår jag dåligt. Riktigt dåligt. inte sådär panikångestdåligt där jag knappt vet själv vad jag gör och hyperventilerar och grejer utan mer kontrollerat, men ändå riktigt jävla dåligt. Det är väl en blandning av grejer mest. Att må fysiskt dåligt är aldrig kul, särskilt i ett annat land, och det blandat med pms, vätskebrist och hemlängtan bådar inte direkt gott. Det som suger mest är nog att inte ha någon att prata med. Här finns ingen mamma och pappa som kan hålla om en, ingen lillebror att krama, ingen pojkvän som torkar ens tårar. Ja man kan ju ringa. men det är nånting läskigt med det. Jag vågar inte riktigt. För tänk om jag skulle vara jobbig då. Tänk om dom skulle tycka illa om mig och inte vilja vara med mig mer. Ne istället pratar jag med dom som vanligt och låtsas som ingenting, hoppas att någon som genom ett under märker något ändå.
Häromdagen tyckte jag att livet var på topp, och nu mår jag sämre än jag gjort på länge. Ser ut att bli en dag som sätter permanenta saltspår i ansiktet.

Likes

Comments

Vilken lyx vi har som kan resa, utforska, äventyra vår värld. Jag är så glad att jag har den chansen. särskilt nu när jag är i japan för andra gången i mitt liv. Så underbart.

Likes

Comments

Jag är så trött på allt just nu. Riktigt trött på ALLT. Det känns så dumt att ge upp nu, när det bara är två veckor kvar men jag orkar inte längre. Det är prov på prov på redovisning på inlämning på läxa och jag skiter i det. Faktiskt. För jag bryr mig mer om att jag ska klara mig igenom skolan levande och med förståndet i behåll.

Det här skolsystemet är inte genomtänkt. Det är byggt för pengasparande och politik, inte för elevers och lärares välmående. Med prov och höjd svårighetsgrad försöker de desperat att förbättra kunskapsnivån, men vad gör det om man inte har tid eller resurser? Lärarna slavar och går in i väggen med rättning och bedömning, samtidigt har de inte tid att prata med varje elev om vad de kan göra för att bli bättre. Eleverna slavar med prov och inlämningat men får inte hjälpen att höja sina betyg för kraven som sattes för höga från början. Alla i skolans värld mår sämre och sämre. Bidragen för betald rättningshjälp försvinner spårlöst i vimlet och politikerna fortsätter att kräv: mer prov och i lägre klasser, högre kunskapskrav i skolan, lärarna ska prestera bättre.

Skit på er. Nu ger jag upp. Iaf tills på onsdag, för då har jag prov.

Likes

Comments

Instagram@cassieneumann