​Det har inte ens officiellt börjat än. Jag har inte skrivit på någonting, inte packat min väska och inte sagt upp tidningsprenumerationer. Inte förnyat mitt pass eller passat på att gå till tandläkaren för sista gången innan jag måste börja betala. Jag har ingenting att planera inför, men ändå gör jag det. Det pirrar liksom i hjärtat.

Om fem dagar så sätter jag mig på ett plan till London för att träffa familjen in person för första gången. Jag reser dit och besöker denna miljonstad i mindre än åtta timmar och det är så spännande att jag inte ens vet var jag ska ta vägen. 

Jag heter Erika, är nitton år gammal och tog i juni studenten från LBS i Helsingborg. Den första månaden hade jag ingen aning om vad mitt kommande år skulle innehålla, men nu är det så självklart att jag inte förstår hur jag någonsin kunde tvivla. Jag ska flytta till London för att under ett år arbeta som au pair. Vilken familj jag hamnar hos vet jag inte -det kanske inte ens blir den jag ska träffa nästa vecka, men det kvittar. L-O-N-D-O-N.

Jag blir ju avundsjuk på mig själv.

Välkomna att följa med!

Likes

Comments