Hur mår jag? ja jag vet inte riktigt. Det skiftar för varje sekund.
Nu när jag har varit hos min kompis på Barnkliniken där hon låg inlagd så sov jag över där från igår tills idag men hon blev utskriven idag så vi åkte hem tillsammans.
Nu är jag hemma hos henne igen och sitter i soffan och väntar på att klockan ska bli 20.00 så att jag kan ta mina kvällsmediciner.
Annars så tänkte jag gå ut och röka nu, inte varit ute på en timme.

Ser jävligt suddigt också när jag skriver så det kanske är lite stavfel i texten.

Igår blev jag sydd och det kändes väl sådär så jag pillade bort ett stygn, känner att jag mest svamlar nu och ska väl sluta skriva.

Men ja, ångesten river sönder bröstkorgen och klöser upp resten av kroppen. Det är så alla mina dagar ser ut, yeay.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

När jag får pengar utav C så kommer jag pierca septum, jag är så spänd och taggad och rädd på samma gång för alla säger att det gör så himla ont.

Bilden är lånad på Google men när jag har piercat mig så kommer ni få en bild på mig istället.
wihoooo 😄

Likes

Comments

Det finns flera anledningar till att jag valde att döpa min blogg till "ettslag", men det främsta anledningen är att när man lider av psykisk ohälsa så har man sina ups and downs på dagarna, och när dipparna kommer efter kanske flera bra dagar så känns det som ett slag i magen, eller kroppen.
Jag kommer skriva det som faller mig in i denna bloggen, och jag ser den som min "hemliga" dagbok.
Jag har lättare för mig att uttrycka mig i skrift än i att tala.

Under en dag kan jag ha så många toppar och dalar att jag inte ens kan ha koll på räkningen, jag kan falla när jag precis har rest mig upp, och jag kan resa mig precis när jag har fallit.
Jag kan falla så hårt att jag behöver akut vård, och jag kan resa mig så fort att jag behöver akut vård.
Allt är svart eller vitt, samtidigt som att allt är grått. Ungefär som Fifty shades of Grey.

Det finns inga knalliga färger i mitt liv så som knallrosa eller limegrönt, det finns bara babyblått och babyrosa.
Men någon gång hoppas jag på att få känna hur det är att vara knallrosa eller limegrön. Att få känna att livet är positivt med bara små vardagsproblem.
Att få känna att jag orkar göra mer och sova mindre, att orka gå i skolan och att orka få vara glad en hel dag. Det är sådant jag önskar mig, sådant som är självklart för så många andra.

Likes

Comments

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.
Allting går upp och ner precis som vanligt, självmordstankarna finns där i bakgrunden hela tiden men jag har iallafall inte skadat mig sedan i fredags.
Igår började jag med naturdiet pulvershakes och nu har jag precis tagit dagens första. Det går bra bortsett från att det är så äcklig konsistens på dem.

Idag är det däremot en liten fuskdag då jag ska gå och fika med pappa, men annars kör jag på stenhårt och nu ska alla extrakilon bort.

Har haft tvättid idag så nu är 1 av 3 ikeakassar med tvätt tvättade iallafall, sedan blir det ju fika med pappa vid 13.00 och sedan vet jag inte vad denna dagen bjuder på.

Likes

Comments

Skadade mig ganska svårt förut innan jag åkte ner till affären för att köpa godis. nu väntar jag på sömnen och imorgon börjar jag min diet med laxeringsmedel.

Likes

Comments

Skapade en ny blogg då jag inte vill att alla ska veta vem jag är, jag tycker väldigt mycket om att skriva men ibland sätter sig en spärr i hjärnan och det går inte att skriva.
Jag är en tjej som är 21 år gammal, bor i en småstad i Småland.
Jag har diverse olika diagnoser men de som krånglar för mig mest är GAD (generaliserat ångestsyndrom), ADHD, Asperger och Kroniskt Suicidal och Anorexi.
Sedan har jag även flera andra diagnoser så som panikångest, självskadebeteende som är illa, anemi och blödarsjuka.

Jag ska även bli utredd för borderline och bipolär under vintern/våren.

Jag ska även börja på en DBT-behandling, det är alltså dialektisk beteendeterapi.

Men jag hoppas att jag dör innan dess.

Likes

Comments