Idag tog vi jollen och åkte ut till skrivareklippan. Där träffade vi ett par som hade bott på ön på somrarna sen 60-talet. De berättade en massa och guidade oss lite. Supertrevligt!

Likes

Comments

Idag fick Thomas ett ryck och började polera golvet i salongen. Det blev så himla bra och som nytt igen. Nu kan vi spegla oss i det😃

Likes

Comments

Idag blev det väldigt fint väder och inte mycket blåst alls. Så vi tog en tur ut o fiska lite makrill. Vi fick ca 7-10 makrillar innan vi var nöjda. Conny var med och han rensade dem gladeligen😜. Det blir till att äta grillad makrill ikväll.

Likes

Comments

Så bestämde vi oss för att bege oss hemåt igen. Enligt väderprognosen kunde det bli regn och åska. Lämnade Halmstad båthamn vid 10.30. Kändes som om vi höll det dåliga vädret bakom oss så vi fortsatte utan några stopp. Resan flöt på och vi kom in i Getteröns hamn och vår plats vid 14-tiden, precis innan första knallen kom och det började ösregna. Snacka om att ha tur med vädret😜

Likes

Comments

Idag blåste det en del och regnade så vi blev kvar i Halmstad en natt till. Tog en tur runt stan istället😃 Efter regn kommer sol🌞 Så imorgon hoppas vi att komma iväg hemåt igen.

Likes

Comments

Idag tog vi en sväng med jollen på Nissan. Det var himla fint. Senare kom Helene, Hampus o Dylan på besök o vi hade det väldigt mysigt och åt god laxpasta som T lagat.

Likes

Comments

Ja, då har vi kommit en liten bit till. Lämnade Falkenberg imorse vid 10 tiden efter att ha tankat ca 660 liter diesel. Kom till Halmstad vid 3-tiden och fick tag på en stor plats. Efter en stund frågade hamnvärden om vi kunde byta plats då det kom in en dansk Fairline Targa 62. Så det var bara att byta o T fixade det perfekt😃. När allt var klart gick vi in till stan o handlade.

Likes

Comments

Ibland blir det inte som man planerat. Vi hade tänkt tanka upp båten o ge oss iväg idag, men när T kollade med båtklubben så hade de ingen diesel och visste inte när de skulle få. Så det blir till att vara kvar här tills vi får fyllt tankarna. Konstigt att en båtklubb med tankställe inte har diesel när det är båthögsäsong😱. Men vi tog en sväng med jollen istället. Conny var här med lite trälister och luckor som han gjort som sattes fast och det blev jättebra.

Likes

Comments