Tänk idag är det ett år sen T köpte båten. Vad fort det har gått😃 Denna dagen har gått åt till att tvätta o putsa skrovet, olja teak mm. Snart blir det grillning.☀️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har satt upp det nyrenoverade kapellet (från Köinge tapetseran) och det blev så bra. Nya rutor och alla sömmar mm är fixade och nyimpregnerade. T har tvättat teaken många gånger och nu ska den oljas.

Likes

Comments

Vi har varit på båten i en och en halv vecka i sträck nu. Har åkt till och från jobbet som om vi bor här. Har funkat himla bra. Vi har njutit sköna kvällar. Hunnit med att fixa o putsa en hel del och denna helgen var det underbart solsken o värme. Ny tv fixade T så nu funkar allt superbra. Vi var ute en sväng till Varbergs hamn med lille jollen. Har haft besök av mina o T's föräldrar samt Mimmi o Bobby😜  

Vi har också fått ny granne😃

Likes

Comments

Denna helgen har varit fin. Vi har fått putsat en del på båten så den börjar bli riktigt fin nu och snart redo för sommaren. T har bytt bordsfot och det blev perfekt och superbra. Nu ska den klara lite sjögång utan att välta. Vi har tvättat teak, och vaxat flybridge. Fick besök av några på bräda😬 O grannen hissade upp sin fru i masten😱 Denna veckan kommer vi vara på båten, får passa på nu när det är fint☀️

Likes

Comments

Förra helgen hade vi en del att greja med. Conny var här o mätte lite för en ny bordsfot. Vi grillade men det var rätt kallt ute. Kvällen gav en magisk färg över havet. T putsade till bordet lite😃. På söndag kom dimman.

Likes

Comments

Förra helgen var puts o plugghelg😜 T putsade på båten och gjorde den fin och jag pluggade det sista på min kustskepparkurs. I söndags var provet och det gick kanonbra. Har nu kustskeppar- och SRC(VHF) intyg. I lördags kom en gammal arbetskompis Jörgen förbi och i lördags fick vi besök av Helene o Hampus. Så det har varit en händelserik helg. Har även kunnat äta frukost ute för första gången i år. 

Likes

Comments

Äntligen kom finare väder med sol☀️ Vi har varit på båten hela helgen och det har varit så skönt. Roger har varit här och grejat lite, vi grillade och han stannade över. Det har varit magiskt lugnt. På Valborg kom Mattias, Karin och barnen med massor med god mat och vi hade en trevlig kväll. Idag har vi njutit av en solig dag och vi stannar på båten inatt också och åker direkt till jobbet imorgon.

Likes

Comments

Denna helgen blåste det rejält så vi fick bädda i salongen för natten på grund av allt kluckande. Det var stormstyrkor i byarna. Båten låg bra i vindarna. Vi hade en mysig helg med mycket sol så vi kunde utnyttja förtältet där det blev varmt och skönt.

Likes

Comments

Påskhelgen har varit bra men lite kall. Nya flotten byggdes på skärtorsdag av Thomas o Matthias och lades på plats. Båten vändes så aktern ligger in mot bryggan nu och det är mycket lättare att gå ombord. På långfredagen kom Tobbe på frukost. Sen dök Karin, Matthias och barnen upp med nya stegen till flytbryggan. Så himla bra det blev. T har flyttat jollen tills det blir säsong och vi har fått nya grannar på bryggan. En ny bärbar VHF har införskaffats samt en massa tampar mm. Snart är vi redo för sommar o semester.

Likes

Comments

Denna helgen har varit skön. Lite sol och lite dis o dimma. Runt 9-10 grader. Vi grillade och hade besök av mor o far o kidsen J & J o Mimmi. Jag o J åkte ut en sväng med jollen. Idag söndag gör T lite arbete för båtklubben o jag fixar o grejar o pluggar😬.

Likes

Comments