Det är verkligen helt underbart att vakna o se solen gå upp över Varbergs fästning. Havet har börjat få ett istäcke och det är några minusgrader❄️ Dieselvärmaren går för fullt och det är varmt o skönt inne i båten.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är det helg igen och en skön sådan på båten. Fantastiskt fint väder idag med solsken ☀️ Fick besök idag av Dylan, Helene o Hampus. Det blev årets första grillning ombord😃 så gott!

Det ska bli lite kallare nu med några minusgrader. Mysigt att elda lite extra med dieselvärmaren.
Så här års går det ju åt en hel del diesel. Vi brukar tanka på dunkar som vi fyller när vi ligger vinterförtöjd. T fick ett tips av en vän att använda Biltemas hävertpump. Funkar kanonbra! Inget spill 👍Du hittar den här .

Likes

Comments

Firade in det nya året från flybridge 🎉🍾🍸✨💫

Likes

Comments

Vi önskar er alla ett riktigt gott nytt år!🎉🍾🍸💫✨

Likes

Comments

Idag fick vi trevligt besök av Staffan o Monica, tidigare ägare av My Precious. De hade vägarna förbi Getterön med sin fantastiskt fina husbil och stannade till på lite lunch.

Likes

Comments

Snart är det jul och det innebär mycket tid på båten, Ska bli skönt och mysigt med allt julpynt och bara ta det lugnt.🎄🎅🎁

Likes

Comments

En helt underbar dag när solen skiner, det är helt vindstilla och lite snö ligger på båten. Det är detta som gör att man bara älskar att ha båten i havet året runt. Förstår inte att inte fler har upptäckt detta.

Likes

Comments

Idag är det 1:a advent. Vacker soluppgång denna morgon. Tobbe kom förbi på Glöggmys. Vi har fått riktig fin julstämning på båten.🎄🎅

Likes

Comments

Idag hjälpte vi till att flytta grannbåtarna till sina rätta platser i vinterhamnen. Än så länge är vi 3 st men troligen blir vi 5 båtar som ska ligga i vinter. Det gick smidigt trots lite blåst o regn. Sydde nytt kardborreband till kapellet o lagade lite inför vintern. Har även satt upp ljusslinga på flybridge. Börjat julpynta lite inne också. Imorgon blir det 1 advent mys med glögg o pepparkakor.

Likes

Comments