Denna helgen blåste det rejält så vi fick bädda i salongen för natten på grund av allt kluckande. Det var stormstyrkor i byarna. Båten låg bra i vindarna. Vi hade en mysig helg med mycket sol så vi kunde utnyttja förtältet där det blev varmt och skönt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Påskhelgen har varit bra men lite kall. Nya flotten byggdes på skärtorsdag av Thomas o Matthias och lades på plats. Båten vändes så aktern ligger in mot bryggan nu och det är mycket lättare att gå ombord. På långfredagen kom Tobbe på frukost. Sen dök Karin, Matthias och barnen upp med nya stegen till flytbryggan. Så himla bra det blev. T har flyttat jollen tills det blir säsong och vi har fått nya grannar på bryggan. En ny bärbar VHF har införskaffats samt en massa tampar mm. Snart är vi redo för sommar o semester.

Likes

Comments

Denna helgen har varit skön. Lite sol och lite dis o dimma. Runt 9-10 grader. Vi grillade och hade besök av mor o far o kidsen J & J o Mimmi. Jag o J åkte ut en sväng med jollen. Idag söndag gör T lite arbete för båtklubben o jag fixar o grejar o pluggar😬.

Likes

Comments

Idag låg Dimnan tät. Vi såg bilfärjan Saturnus från Lysekil komma in i Varbergs hamn. Vi passade på att städa lite både invändigt och utvändigt😜. Sen blev det grillat och en promenad på bryggorna.

Likes

Comments

Denna helgen testade vi jollen. Tog en tur över till Varberg hamn och det var ganska lugnt vatten. Vi tog hem en hel del vintergrejer, frostvakter mm så nu får vi mer plats på båten. Igår var vi och shoppade ny grill för vår gamla blev stulen😡 Var iväg en sväng hos Karin och Mattias o käkade våfflor. På eftermiddagen kom T's far och vi grillade.

Likes

Comments

Trots blåst o regn förberedde vi för årets grillning. Det var kallt men värt det, för det smakade himla gott😃👍

Natten mellan lördag och söndag var den värsta hittills. Det blåste ostlig vind och vågorna tryckte på aktern. Det kluckade och levde värsta livet under båten så vi sov inte mycket inatt. 

Men vi har den perfekta parkeringen framför båten så vi får vara nöjda👍

Likes

Comments

I helgen hade vi besök av Karin & Mattias o barnen. Vi hade en trevlig kväll o åt gott o kollade på mello. Det blåste rejält och ösregnade. Imorse när vi vaknade låg dimman tät.

Likes

Comments

Vaknade imorse av mistsignaler från ett skepp i dimman. Mäktigt. Men nu är längtan efter sommaren stor☀️

Likes

Comments

Denna helgen hade vi övernattningsgäster på båten. Jonathan och Julia ville gärna se Melodifestivalen så det blev lördagsmys med pizza framför tv'n. Helene o Hampus kom också förbi och hälsade på. En kanonhelg med mycket sol☀️

Likes

Comments