Vaknar, tittar upp. Regnet smattrar. Höst. Låter som det blir en mysig dag inne

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Varför inte en helg på båten! Hur mysigt som helst. Det var 11 grader när vi kom och en halvtimme senare 16 grader. Lite levande ljus gör susen på mysfaktorn. Dieselvärmaren funkar bra så det ska bli intressant att se hur det funkar till vintern när det är minusgrader. Värmen brukar snabbt komma upp i 22 grader.

Likes

Comments

Skön känsla när man ska iväg till jobbet och dimman ligger tät runt båten. Mysigt!

Likes

Comments

Vilken underbar morgon! Sitter med kaffe och tittar ut över stilla hav. Hösten kan också ​vara fin☀️ Vilken tur att vi kan vara på båten och ta till vara på dessa underbara dagar.

Likes

Comments

Idag är det 1 oktober och helt fantastiskt skönt☀️ Vi är på båten och det är nästan helt vindstilla. Vilken skillnad mot i onsdags och torsdags då det blåste runt 20-24 m/s. Vi har suttit uppe på flybridge och fikat i solen. Och senare käkat o druckit gott. Vilken underbar dag. Fick också besök av Roger, Max och Linus. Sitter fortfarande ute på akterdäck och njuter av livet.

Likes

Comments

igårkväll och inatt blåste det rejält men båten låg ganska stilla. Sidvinden tryckte på och en fender låg risigt till så T fick fixa förtöjningarna 2 ggr under kvällen. Under natten var det inga problem att sova😃 Här kommer lite fina höstbilder från den senaste veckan.

Likes

Comments

Det har blivit en hel del nätter på båten nu. Vi trivs bra och allt funkar som det ska. De fina kvällarna är magiska. Och tidigar mornar när vi åker till jobbet så stilla. I helgen var Helene, Hampus, Pontus, Eva, Bosse o Mimmi här. Det var supertrevlig och vi grillade. Vi var också ute en sväng på havet och testade fiskespöna vi fått av Conny. 

Likes

Comments

Helgen som gick bjöd på helt underbart väder och det har varit fantastiskt skönt att ligga på flybridge och titta på när andra tagit upp sina båtar. Det gäller ju att utnyttja det fina vädret😃☀️. På söndagen turistade vi på Varbergs fästning och museum.

Likes

Comments

Så var det dags att byta till ny höstbåtplats😃 Innan dess tog vi en sväng på havet trots lite dis och regn i luften. Det var 19-20 grader i varje fall. Sen la vi till på nya platsen och där sov vi inatt. Här ska vi nu ligga tills det blir dags för vinterplats.

Likes

Comments