I helgen hade vi besök av Karin & Mattias o barnen. Vi hade en trevlig kväll o åt gott o kollade på mello. Det blåste rejält och ösregnade. Imorse när vi vaknade låg dimman tät.

Likes

Comments

Vaknade imorse av mistsignaler från ett skepp i dimman. Mäktigt. Men nu är längtan efter sommaren stor☀️

Likes

Comments

Denna helgen hade vi övernattningsgäster på båten. Jonathan och Julia ville gärna se Melodifestivalen så det blev lördagsmys med pizza framför tv'n. Helene o Hampus kom också förbi och hälsade på. En kanonhelg med mycket sol☀️

Likes

Comments

Äntligen helg och vi är på båten. Igår var Mattias & Karin och barnen här och hälsade på. Idag har det varit underbart fint väder, någon plusgrad och sol så det blev en fin promenad utmed havet. Nu längtar vi till våren.

Likes

Comments

Helgfix på gång. Nu ska dieselvärmaren lagas så den inte stannar mer. Den har ju fungerat klockrent i många år så det kanske är på tiden.

Likes

Comments

Igår kom första snön på båten men den låg inte kvar länge. Inte många grannar denna helgen förutom Kanadagässen.

Likes

Comments

Igår kom vi upp till båten, -11 grader ute. Istappar hängde på utsidan av skrovet. Dieselvärmaren får verkligen jobba hårt, 20-25 grader inne så det är skönt. Vi har haft lite strul med att den stänger av sig, så det lilla problemet måste lösas innan det blir kallare. I värsta fall har vi lite fläktar att ta till. Pontus hängde med hit en sväng för att sen fortsätta till Landvetter och hem till Uppsala. Igår kom ett bröllopspar med följe i limousin och parkerade utanför båten och gick ut på bryggan för att ta lite kort. Här ute händer det något hela tiden. Denna helgen är det dags att ta undan alla julsaker för nu vill jag att våren ska komma .

Likes

Comments

2017 kommer bli ett kanonbra år, känner det på mig😃

Vi hade verkligen första parkett och såg den fantastiska ljusshowen på fästningen vid midnatt. Människor vallfärdade hit precis innan tolvslaget och gick ut på bryggorna för att få se fyrverkerierna.

Likes

Comments

Nyårsafton firas på båten med räktoast, avocado o löjrom och lammfilé med potatisgratäng. Så himla gott😃 Sen är vi inbjudna till grannbåten på lite kräftor innan tolvslaget. Inatt blir det att fira in det nya året med den fina Champagnen vi fick av Tobbe🍸🍾.

Känns som 2017 kommer bli ett grymt bra år🍾🍸👍😍

Likes

Comments

Nu så, då var vi på plats!

Har äntligen kommit på rätta stället inför vintern. Nu fixas allt så det är klart till snön kommer. Thomas och Tobbe grejar med kättingförtöjningarna med lilla båten. 

Likes

Comments