Vi förde en rätt så lång diskussion om det är värt att läsa 200% nu eller om jag skulle ta igen denna kurs efter examen. Kom till slut fram till att det är klart det är värt. Går det så gör det! Men fyfan vad jag är trött och slut. Jag dog nog lite när kurserna drog igång. Nu kliver jag upp 05.00 bara för att få ut så många möjliga pluggtimmar som möjligt. Jag är helt slut! Tur är att det endast är en vecka kvar med den här hemska intensiteten!

Så jag checkar ut och återkommer tidigast fredag nästa vecka när jag återuppstått!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Den är nu här, mitt favorit skal från Ideal of sweden.
Telefonen blev genast komplett med det snygga rosa marmor skalet

FASHION CASE S/S17 IPHONE 8/7/6/6S PILION PINK MARBLE

Likes

Comments

Lång dag men väldigt produktiv!
Har spenderat precis hela dagen till plugg, från att jag klev upp imorse vid 05.. men jag har hunnit med så mycket och har nu en ganska så urpumpad hjärna!

Min kväll var något annorlunda, jag spenderade den på en körskola på Östermalm. Handledningskurs för B-körkort stod på schemat.
Trodde aldrig att jag skulle sätta mig bakom passagerarsätet för att handleda någon annan men nu var det dags. Min syster ska ta körkort, självklart ställer man då upp som handledare. Något läskigt då det känns som att jag är ganska färsk trots min 7-åriga erfarenhet.
Det blir nog bra det här!

Handledningskurs

Likes

Comments

Helgen har bjudit på så mycket fina och roliga ting så telefonen har varit inaktiv hela lördagen.

Fredagen och söndagen var pluggdagar men hela lördagen spenderade jag med de två bästa personerna i mitt liv. Startade med en tur till stan för att möta upp pappa, därefter en promenad till systemet och inhandla ett gott rött vin.
Dagen fortsatte med ett hårt träningspass på gymmet för att avsluta med en mysig hemma kväll, hemmagjord pizza, choklad och vin.

Ganska otroligt hur jag och min syster som är så nära varandra idag, inte vet så mycket om varandra när hon var i 20-års åldern och jag i 15. Det var den tiden vår relation var som tuffast, men se vart det har tagit oss idag!

Första träningspasset på länge efter en viss tids sjukdom

Bästa som finns 🖤

Likes

Comments

Jag längtar så mycket till jul. Brukar aldrig göra det för jag har alltid jobbat under julen, det har alltid varit sån stress kring denna högtid såsom vart man ska vara, mat, paket etc.
Men denna jul ser jag verkligen fram emot!
Vart vi ska vara är ännu oklart men det som är klart är att jag är ledig!
Längtar till att börja sätta upp julbelysning, öka stämningen med musik och kanelkaffe.

Likes

Comments

Efter mycket om och men sö följde jag med min syster på en långpromenad från Solna, runt i Hagaparken och sedan in till sankteriksplan för att sedan fika lite, ladda depåerna och ta en promenad hem igen. Hur mysigt som helst och skönt väder!
Även kiarah var med, fanns ett ställe där även djur var välkomna så det blev en väldigt trevlig matpaus! 😊

Bild från maten vi åt idag på promenaden

Likes

Comments

En vecka fylld med rester som bara växer, inlämningsarbeten, artikelgranskning, tentaplugg och mitt i alla lektioner och studerande så är det lektionsundervisning för mina elever.
Som idag klev jag upp för att börja jobba tidigt för att direkt efter jobbet åka till skolan och åter igen hem efter det för att plugga igen. Jag klarar inte av att hålla ögonen öppna. Jag är så trött och ser verkligen fram emot helgen!

Idag hade jag undervisning för tre grupper som tillhör min kollega. Årskurs 1 och rörelse till musik stod på schemat. Hade så fantastiskt roligt, alla var så fantastiskt duktiga. De gjorde min dag!

Idag hade jag som mål att hinna träna men min kropp har inte riktigt återhämtat sig än. Har fortfarande ont i halsen och får lätt huvudvärk så träningen får vänta lite till.

Likes

Comments

Tänk om bara denna influensa kunde ge med sig och låta mig vara frisk.
Den har nu tagit en ny törn och jag är återigen sjuk med feber, förkylning men mest halsont..

Febern kommer och går, ena stunden har jag väldigt låg feber medan någon timme senare så har febern ökat. Natten till lördagen hade jag 39,7!! Det hade ökat från 38,3 klockan 21.00 till 39,7 vid typ 03.00 och sen på morgonen igen så var den åter igen nere på 38. 

Jag ligger annars på 36 i normaltemperatur.

Kroppen är störd! Men just nu kan jag inte göra någonting för att det känns som att det aldrig ger med sig.. 


Försöker bota influensan med lite #eatclean

Hemmagjord grönsakssoppa med nygräddade scones 

Förberedelser inför soppa och nygräddade scones.

Likes

Comments

Jag vet inte hur mycket pengar jag lägger på alla jäkla headset som bara går sönder, blir glapp i sladden och andra skitproblem. Har kommit fram till att jag inte klarar av sladden mellan telefonen och headsetet. Så efter att ha kollat upp olika tester så hade denna modell kommit på plats 4 av de bästa och kostade endast 499kr på NetonNet. Ett självklart val och hitintills fungerar de utmärkt både vad gäller ljud, hur den sitter i öronen och headset.

Likes

Comments