Julkartongerna är uppburna, och jag är verkligen sugen på att dekorera hemmet. Men än känns det inte riktigt ok med tanke på att jag skulle behöva damma av lite här och där.
Jag har börjat på en ny "attgöralista" och tänkte börja avverka den under morgondagen, eller om jag ska skriva dit veckohandling så kan jag börja att stryka reda idag? Haha..

Igår gick jag och lade mig reda 22 eftersom jag var supertrött, dock var det så att jag inte somnade förrän Micke kom och lade sig bredvid mig vid 23.30. Men då sade bara "pang". Så i morse när klockan ringde vid 06.45 så stängde jag av den och tänkte bara vila några minuter. Vid 07.15 kom Simon och undrade om vi inte skulle gå upp. Gick ner och väckte de andra, men de var snabbt uppe och gjorde sig i ordning och kom iväg till skolan i tid.
Jag gick in och lade mig i soffan och däckade i ca 1½ timme. Skönt, men gud vad seg man var sedan.

Gick en liten promenad i solen (30 minuter) och fick en sådan känsla för att rensa över mig, men den gick över snabbt. Istället har jag suttit och surfat runt och letat kläder på nätet. Vill ha något fint till jul. Känns mig som en trasdocka och har inget snyggt att ta på mig. Och när man är sjukskriven är det ju inte direkt som att det finns pengar i överflöd.. Men men vi får väl se om jag kanske kan springa över någon klänning på loppis som jag ska på lördag om jag orkar.. Det blir nog bra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I morse medan vi åt frukost här hemma så satt jag och skrev på en "attgöralista". Och även om det var "enkla" saker på listan, t ex; sortera tvätt, ringa lönetant, ringa och byta kurator, så är det ju ändå grejer som tar på min energi. Men på något vis blir det också energi påfyllning när jag kan stryka ifrån listan. Att ändå se att jag orkar göra mer saker än vad jag tror när jag bara går hemma.

Igår var det en urgullig arbetskollega som hörde av sig ifrån jobbet. Annars är det ingen som hör av sig eller bry sig. Men det är väl så att man ej ska prata högt om att man får dåligt. Ja eller de hör ju av sig när de vill ha sjukintyg med mera.

Varit på möte med Simon på Barn och ungdomhälsan, jag fick vara med ett litet tag men sedan fick jag gå ut i väntrummet. Sedan fick jag komma in och höra om att han ger utslag på någon traumakontroll som hon gjorde (och det är ju inte så konstigt kan jag tycka) och även utslag på depression. Han undrade vad det betydde när vi gick därifrån och ja det är ju heller inte så konstigt om han har det med. Han har ju verkligen fått stå ut med en massa...

Har haft en bra eftermiddag och det var trevligt på kören. Hanna och Elias var med för Hanna trodde en klasskompis skulle vara där då hennes mamma går i kören också, men tyvärr var hon inte där. Så det blev en del spring på barnen medan jag var på körövningen. Så det kommer inte bli så att de får följa med mer, eller iallafall inte båda.

Läggningen sög, tog över 1 timme med skrik, gråt. Lilleman ville inte borsta tänderna, det kommer sådana kvällar och nu idag var det en hel del, "du bryr dig inte om oss". Men som jag vet och som alla säger "när dina barn skriker Jag hatar dig!" - då har du lyckats som förälder. ❤. Inte för att det känns som att jag har lyckats, men de vet att jag finns där för dem. Och att jag är tryggheten det vet jag..
Men straxt innan han somnade sedan så ropade han på mig, "Förlåt mamma" Älskade älskade ungar.

Likes

Comments

Som nog många av er vet så har jag gått igenom en vårdnadstvist, en tvist som kostade en massa pengar men som så väl var värt det med tanke på hur mycket bättre det fungerar runt barnen. Men nu denna månaden så betalar jag in det sista av de 25000:- som jag var skyldig min advokat (kostade ju mer men jag hade rättshjälp ifrån staten). Så jävla härligt måste jag faktiskt få säga att det känns. Det trodde jag aldrig att det skulle gå så fort med tanke på att jag fick räkningen i april, men hade ju jobbat ihop 10 000:- av dessa innan genom att jobba extra inom jobbet på helgerna.

Försöker lösa en del andra saker som ligger och släpar, men ja folk är ju inte direkt behjälpliga där. Men vi får väl se.. Förr eller senare kommer det i fatt, men jag hade tänkt försöka röja det ur vägen innan. Ja ja jag vet att jag skriver krypniskt, men detta får ni ta...😜

Helgen har varit okej, i lördags var vi på Poolspel igen med Elias. I första matchen gjorde han första målet (lycklig kille och stolt mamma,)dock förlorade de den matchen med 9-4, men de spelade emot -06, fast det var ändå samma lag som de vann emot förra matchen med 12-3.. Sedan vann de andra matchen med 2 -3. Så härligt att se.

På eftermiddagen blev det hem till mamma och J dit alla mina syskon kom (utan MG då.) för en liten inflyttningsfest för mamma och J och sedan 11 års kalas för min höna Hanna. Hon fick mössa och vantar, presentkort på XXL, smink, bakböcker, LasseMajas dektektivbyrå (den nya), blomma, doftljus, lurvig filt, bhtoppar.
Sedan hade vi besök i söndags av Familjen Johansson, det var trevligt även om jag var tvungen att vara i tvättstugan en hel del och tvätta.
Och när de hade åkt hem så blev det xxl för Hanna där hon shoppade en snowracer, raggsockar, en munkjacka och en vattenflaska för sina pengar. Hon var nöjd.

Likes

Comments

Jag har verkligen inte orkat att sätta mig här och blogga. Det tar krafterna med har jag märkt. Och får jag välja mellan att umgås med barnen och mysa och att blogga väljer jag ju ALLTID barnen i första hand.

I veckan har det varit lite bättre sedan i måndags. Jag fick mysa med mammas vovve en liten stund i tisdags. En promenad i regnet var verkligen inte fel. Jag tvättade också lite för att försöka komma i fatt i tvätthögarna som typ aldrig tar slut, men ni vet väl hur det är?
Valde bort att inte gå på Simons föräldrarmöte i skolan, kände verkligen inte att jag orkade detta utan var hemma och bara mös med barnen istället medan Micke var iväg och tränade.

I onsdags tog jag det lugnt innan jag skulle iväg på möte med Simon i hans skola med barn och ungdomshälsan och skolan. Och nu ska han få extrastöd i engelska och matte som just nu är tufft. Engelskan är han ej godkänd i och matten är väl si och så. Sedan är det även Kemi, men det är precis godkänt. Så ja det är lite att ta tag i, sedan ska de göra någon pedagogiskt kartläggning mer för att sedan skicka till psykologen för en utredning. Vi fick också veta att de inte hade gjort en ordentligt utredning på honom på BUP för några år sedan, vilket vi trodde. Så nu får vi se om det blir vidare utredning där för att kunna hjälpa honom så mycket som möjligt. Vi tar en dag i taget och känns bra både för Simon och mig att man tar tag i detta för han säger själv att han vill veta varför han är som han är.. Min älskade unge.❤

Jag tog också läkaren på ordet. Det är dags att jag gör något för mig själv och fyller på min energi någonstans ifrån. Så när jag fick förfrågan tidigare i veckan om att gå med i kyrkokören här på området så tänkte jag att det är nu eller aldrig. Jag älskar att sjunga och har ju varit med i kör innan. Så i onsdags kväll så gick jag upp dit. Vilken jävla känsla när jag gick därifrån. Det bara pirrade i hela min kropp. Jag mådde så bra... Så det vill jag fortsätta med..

Torsdagen var lugn och även så idag.

Likes

Comments

Inatt har jag typ inte sovit någonting, känns det som.. Vet att jag har snurrat, kollat klockan, varit uppe och kissat och vridit och vänt mig 1 miljon gånger.

Gårdagen igår gick i ett lugnare tempo. Måndagen sög verkligen ut all energi ur min kropp, och det verkade som det var någonting i luften här hemma för ALLA var på dåligt humör.
Elias provade att lyfta Hannas säng med sin nya klubba, en termostat gick sönder på ett element och en tallrik åkte i golvet. Var bara för mig att åka iväg och köpa en ny innebandyklubba och ringa vaktmästaren.
Ibland blir det inte alls som man hade tänkt sig...
Iallafall igår så hade jag Toffee här på lite besök, var ute och gick en liten promenad med honom. Jag tvättade också lite kläder och satte faktiskt upp lite adventsbeslysning. Hade en härlig känsla och glädje att orkat detta, men hoppade föräldrarmötet som var på kvällen i Simons klass. Kände att det räcker med det mötet som vi ska på i eftermiddag. Så igårkväll tog jag det bara lugnt med barnen medan Micke var iväg och tränade.

Idag blir det inte många knop gjorda och jag ska enbart ta det lugnt innan det är dags för mötet med Simons skola i eftermiddag.

Jo igår, det måste jag ju tipsa om, förlängde jag Hannas abonnemang och fick en samsung J3 på köpet. Vet inte vad tanken är med den som är det är så att Elias ska få ha den enbart här hemma och spela med eller om vi ska ha den som extratelefon. Vi får se.

Likes

Comments

Idag har varit en ganska tuff dag med 2 möten, hälsa på jobbet och hämta lådorna med julsaker.

Idag kände jag att det var dags att hämta upp kartongerna med julsakerna, för att kunna sätta upp pö och pö när man orkar. Men alltså jag trodde att vi skulle ha fler kartonger, men nja det hade vi tydligen inte.
Åkte sedan in till stan för att träffa min kurator. Satt där en timme och snicksnackade och innan jag skulle åka iväg på nästa möte så passerade jag jobbet som ligger typ i huset bredvid kuratorn. Skönt att prata lite med några kollegor + att jag skrev ut ett papper så jag kan plocka ut ett 10 kort med simning via friskvårdspengen.Beställningen gjorde jag i augusti, men har liksom inte hunnit hämta ut den ännu, men tänkte göra det i denna veckan så kanske man kan komma igång med detta.
En av de nya tandläkarna "A" kom in och frågade hur jag mådde och så. Och jag svarar okej, fast idag har jag ju iallafall sminkat mig. Då svarade han, Ja men du är ju alltid fin" Haha det gjorde verkligen min dag... Tack!

Sedan var jag iväg på möte nr 2, och efter det mötet har nu luften gått ur mig helt. Inget gick egentligen min väg på detta mötet. Och det är bara fortsätta kämpa....Varför ska livet liksom vara lätt..????

Likes

Comments

Vaknade återigen tidigt idag, men var uppe och kissade, surfade lite på mobilen innan jag kissade igen för att sedan sova 45 minuter till. Simon dukade frukost och vi åt den tillsammans innan han gick till sin pappa.
Vi andra fick besök av min bror Micke som kollade på Simons dator.. Men han var bara här en stund innan vi åkte ut till Habo för att "fira" min Mickes styvpappa på farsdag.

Tagit det lugnt ikväll och kikat på "Sune i fjällen"

Helgen har annars varit lugn, var uppe och mös med mamma och Janne i fredagskväll med köpmat och bara mös. Och igår hade Micke och jag egentid. Mysigt bara han och jag. Och en hel del julklappar löstes..

Likes

Comments

En fin vän till mig sade åt mig att jag skulle fortsätta ha bloggen öppen för att motbevisa honom. Och samtidigt är det så att han vill så gärna läsa min blogg så be my guest. Om han tycker mitt liv är så spännande eller om han letar fel för att kunna anmäla mig till socialen så får han väl köra på.

Har idag varit på möte med Simon på Barn och ungdomshälsan. Vi har ju träffat en sköterska lite för att snacka om hans ångest eller egentligen gällde remissen ifrån skolan om att han skulle bearbeta andra saker, men det ville han ej snacka om. Så nu var det ångest, men vi han bara träffa henne någon gång innan hon berättade att hon ska sluta så nu fick vi idag träffa en annan, en psykolog. Det känns superbra och vi har en plan nu.

Simon har ju det fortfarande tufft på skolan och det är mycket att jobba med, men frågan är hur man ska gå till väga, men psykologen tycker att det ska göras en ny utredning för att se om det är något där vi kan hjälpa honom med.
Känns som ändå en väldigt bra idé och jag hoppas att mötet på skolan blir bar på onsdag.

Igår skulle han ju eventuellt opererats tån för nageltrång och skulle då ej gått tillbaka till skolan, men det blev ju inget då han fick nu pencillinkur på 3 veckor. Och när han kom tillbaka så hade några i hans klass frågat honom varför han kom tillbaka. Så han hade förklarat att det blev ingen operation, " Ja men det är ju för att tån och du är så äcklig" hade de sagt då. Vad fan är problemet?

Efter det blev det att hämta barnen i skolan, de ska till sin pappa i helgen. Här blir det själv lugnt..

Likes

Comments

Japp, nu är det så, jag tänker låsa denna bloggen..
Exmaken har haft ett samtal med socialen där han skriver att jag visst har någon hatkampanj emot honom på nätet. Har väl fasen inte ens skrivit om honom (förrän nu), men känner att jag vill ändå låsa min blogg för att skydda mig och barnen...

Vill ni ha lösen så hör av er...

  • 1023 Readers

Likes

Comments

Var hos läkaren igår, fick förlängd sjukskrivning fram till och med den 1/1. Ska även få träffa någon och göra en kartläggning över mitt liv. Vi får väl se vad som händer. Bad även läkaren att klämma på min hals och kolla knölen, det var ingen körtel iallafall utan hon trodde med all säkerhet att det var en muskelknuta.

Idag har jag haft sällskap att hunden Toffee. Min mamma och hennes karl har flyttat (eller ja flyttgubbarna) men det var skönt för honom att slippa det. Så han mös med mig i nästan 6 timmar, supernajs. Jag kom t o m ut på 2 promenader i snön, kortare men ändå.

Annars har det varit en lugn kväll, är trött och hoppas jag snart ska kunna hoppa i säng. Väntar bara på att Elias ska somna.

Likes

Comments