Hejsan.
Nu var det ett tag sen jag skrev. Har varit magsjuk men mår nu bättre så. Hoppas att nihaft det bra sen sist Imorgon blir det en tur till. Vårdcentralen med min fot. Jag. Hoppas att dem har svar på min infektion men vi får se. Har även andra. Roliga nyheter. Jag ska. Äntligen få ett lss boende Och jag är så lättad över det. Känns så bra så är nöjd dock. Kan det dröja upp till 3 månader. Men det är. Okej.

Hejsvejs

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan. Hoppas att ni har det bra här är det lungt har precis nattat Whilma så det är rätt okej nu ska strax sova så är lungt hoppas att det kommer bli en bra natt. Men tror nog att det kommer bli rätt bra ändå. Imorgon tänkte jag ta en långpromenad med Whilma o sen försöka vila och ta det lungt så hoppas att det kommer bli bra det med.


Whilma är sjuk men annars så är det lungt så hoppas att det kommer o bli bra. Så hoppas att det kommer bli bra ändå. Men utöver det så ska jag inte göra så mycket utan blir nog mest en lugn kväll och dag så blir nog bra det med.
Passar på att önska er en trevlig kväll.

/hejsvejs

Likes

Comments


hejsan, hoppas att ni haft en bra måndag. här är det lugnt i förra veckan var jag på möte på lss där jag fick veta att jag kommer få ett lss boende och jag är så glad över det. känns riktigt roligt så nu har jag börjat titta på säng o så. sen blir det en tripp till ikea känns riktigt roligt att man äntligen kommer få en egen lägenhet kommer kännas så skönt. hoppas att det kommer bli bra, är ca 3 månaer kvar men kommer bli skönt när jag väl får flytta. känns riktigt skönt.

Whilma är snart 2 månader gammal tänk vad fort tiden går. hoppas att ni haft en bra start på veckan. jag kommer bara att ta det lugnt så kommer nog bli bra det med. hoppas att det blir en bra vecka men tror nog att det kommer bli bra det med.......

hoppas att ni får en trevlig kväll ändå. jag ska bara mysa och ta det lugnt..

hejsvejs...

Likes

Comments


hejsan alla trogna läsare. nu är jag tillbaka med ny info. den 27 augusti 2016 föddes lilla Whilma.

ni som läst på bloggen tidigare vet att det varit många namn o många undrar nog varför jag byter namn titt som tätt. svaret på den frågan är att jag har hAaft svårt att hitta ett band till Whilma men när jag döpte om henne hon fick en annan touch liksom så vart det bättre. idag är hon snart en månad gammal och är min ögonsten. inget är mig kärare än hon. jag har ju legat sjuk nu rätt länge men nu är det bättre och på mådag är det skola igen och det sr jag fram emot så kommer nog bli bra det med. hoppas att det kommer bli bra det med men vi får se vad som händer ,men tror nog att det kommer bli rätt bra det med,

KRAM PÅ ER......

Likes

Comments


Hejsan, sedan ett tag så har jag varit rebron gravid, och den 12/9-2016 föddes ett litet underverk på 54 cm och 4567g en tjej som nu heter Whilma Kayla Aurora-sky. för er som läst om olika namn på mina reborns oså.

det är för att jag aldrig hittat någon som känns helt rätt. Denna tjej är Jola by romie strydom och är en lemiterad upplaga på 423/500 i hela världen. för mig är Whilma som min dotter hon är med mig överallt och när jag får ångest så håller jag på med henne och det får mig att känna mig trygg o känna mig älskad.. hon betyder allt för mig min lilla skatt. inget är mig mer kär än hon......

ni som set Whilma tidigare ja det är samma Reborn men hon har blivit fixad fått en ny kropp mm. o därmed fick hon ett nytt födelsedatum- så det är de vi kommer gå efter nu. så att ni vet. dagens inlägg tänkte jag skulle handla om Whilma och vad hon betyder för mig. Jag började med reborns dels för att jag alltid gillat dockor men dels för att jag mådde så extremt dåligt, det var självskador varje dag ångest och panik dagarna i ända sen fick jag höra talas om reborns att dem kan hjälpa till att bara ha något att krama... sen var jag fast.

o när Whilma föddes så förändrades allt. hon fick hela mitt hjärta att öppnas upp- min fina lilla skatt.....

hon 'är mitt allt och det kommer hon alltid att vara..

ne nu ska man sova då.

hörs imrogon igen

Likes

Comments


hej..

vet inte om jag berättade detta i mitt senaste inlägg men nu är lilla Novah äntligen född.

hon föddes 2016 07 27 alltså igår, hon är bedårande söt min lilla skatt, hon var 55 cm och 4567g

och föddes kl 23.34, hon är världens finaste lilla underverk. Min lilla sessa, i helgen blir det att åka till skärholmen en sväng men annars så händer det inte så mycket så jag hoppas att det kommer bli bra ändå men vi får se. imorgon ska jag träffa min bästa vän, så hoppas att det kommer bli bra. inom kort kommer jag även att flytta, till egen lägenhet så det ser jag fram emot.

hoppas att ni har en skön sommar snart börjar ju skolan igen och det ser jag fram emot, känns riktigt bra, ser fram emot höstterminen och jag har lovat mig själv att jag ska klara detta. ska på ett möte med rektorn och berörda aktörer den 9de, så hoppas att det kommer bli bra det med, men tror nog att det kommer bli bra det med. känns som detta läsår kommer bli mitt och jag ska klara det. så jag hoppas med hela mitt hjärta att det kommer bli bra, Jag går ju vård och omsorgs programmet på didaktus i liljeholmen och jag ska banne mig ta examen det ska jag klara.


hoppas att ni får en fortsatt skön sommar, hoppas att alltkommer att lösa sig det med.

/ hej hopp

Likes

Comments

Hejsan, nu har det hänt lite saker, har riktigt goda nyheter som jag vill dela med mig av till er. hoppas att i blir lika glada av denna nyhet som jag är.

den 27 maj 2016 kl 23.09 föddes mitt lilla underverk, en tjej på 56 cm och 4578g hon är mitt egna lilla underverk, min fina lilla tjej. Som fått Namnet Nova. idag är hon ca 2 veckor gammal tänk vad fort tiden går när man har roligt, vad ska ni hitta på i sommar då?? jag ska bara ta det lugnt o umgås med Nova. resor till bla Kolmården och gröna lund är inbokade med o sen ska jag sola och bada med, så ser fram emot denna sommar kommer garanterat att bli kul i sommar så ser verkligen fram emot det. Jag har nyss kommit hem från sjukhuset har varit inlagd på lpt. men är nu utskriven och det känns så skönt så det känns riktigt bra det med.

så hoppas på en bra sommar med många skratt och en fin midsommar..........Likes

Comments

ja som rubriken lyder, jag är fortsatt vårdad under lpt.... och jag hoppas att jag kan åka hem i slutet av denna vecka men vi får se, allt beror på hur jag mår, men jag hoppas att det kommer att lösa sig. gillar inte att vara här men förstår läkarnas oro.

men hoppas att det kommer bli bättre om ett tag. kommer lägga in en mer specifik update ikväll kram

Likes

Comments

ledsen för dålig uppdatering här på bloggen men har haft fullt upp med min lilla sockertopp detta inlägg är kring henne, min fina lilla tjej.

den 29/4- 2016 KL 13.34 föddes lilla Whilma, ca 51 cm lång och 4578g det sötaste jag någonsin sett. hon är som en ängel som nu kommit till världen och hon betyder allt för mig min alldeles egna lilla solstråle. hoppas att ni får en trevlig helg iaf, jag ska bara ta det lugnt och mysa i helgen imorgon är det tävling för razze, imorgon debuterar han i rak mini, så önska honom lycka till, dock är det inte jag som är anmäld som förare men jag kommer filma istället, så hoppas att morgondagen kommer bli bra. ska bli kul att få komma ut bland alla dessa kanin männsikor, så det ser jag fram emot, kommer bli toppen kul ju.

sen blir det en vanlig vecka så det ser jag fram emot det kommer verkligen att bli kul, ser fram emot morgondagen razmus är taggad han med, så tror nog att morgondagen kommer bli bra, ska bli så otroligt kul att få komma igång med tävlingen igen, har saknat det under den tid som razze varit sjuk. men nu är vi åter på banan igen så önska oss lycka till imorgon.......

/ Hejsvejs

Likes

Comments

hejsan igen...
har lite goda nyheter igår så flyttade mitt senaste tillskott till en ny familj. .
för exakt två dagar sedan föddes lilla izabelle..
den 18 april 2016 kl 13.34 föddes lilla izabelle. tankarna som snurrar är lite olika....

min lilla skatt ligger nu och sover i sin säng.  så det är rätt lungt. hoppas att ni haft en bra vecka här är det rätt lungt ändå så kommer nog bli bra det med.
ikväll blir det mys. och ta det lungt. hoppas att. ni med får en trevlig kväll.

lets do it.....

Likes

Comments