Kan man vara sockerberoende men rädd för mat?
Jag är otroligt sockerberoende! Extremt! Jag kan lätt småäta en chokladbit eller en kaka. Jag vill oftast inte äta. Mat lockar mig inte.. Jag är rädd för att äta. Hur sjukt låter inte det? Oftast är jag inte hungrig. Utan bara sugen på något sött! Usch!

Så min stora ändring i mitt liv är att kunna äta ordentlig och sluta med allt socker!
Ha en fin fredag! ❤

Likes

Comments

Mitt mål är att böja varje dag med powerwalk, eller i alla fall i den mån det går. De dagar jag börjar jobba halv åtta blir det för tidigt då jag har långt att åka till jobbet. Men då blir det på eftermiddan istället.
Idag började jag inte med en powerwalk utan då fick pluggandet gå före. Men det blev en powerwalk! Dock blev det genom stan, vilket jag egentligen inte gillar. Jag tycker det är bättre med skog och terräng. Men hade för lite tid för att ta mig ut till skogen, tyvärr!
Nu vankas jobb tills sent ikväll.
Ha en fin fredag! ❤

Likes

Comments

Detta är dag ett på min resa mot ett lyckligare liv!

Jag har försökt så många gånger att gå ner i vikt, utan större framgång. Oftast har det slutat med att jag gått upp några kilon. Men nu vill jag inte se ut såhär mer! Idag tar vi tag i livet på riktigt!
Om 128 dagar, 7 augusti, ska jag till Spanien och jag vill kunna gå i bikini utan att skämmas ihjäl mej. Under dessa 128 dagar ska jag kämpa, slita med blod, svett och tårar! Jag är helt medveten om att jag absolut inte kan trolla bort allt onödigt under dessa 128 dagar. Men man kan kämpa och få bort så mycket som möjligt!

Hopps ni kommer att följa med mig på denna resa, kanske är ni i samma sits?
Ha en fin dag! ❤

Likes

Comments