Jajamen, igår var jag så otroligt taggad. Slutade från jobbet klockan 12.00 och hade tid på Akademiska klockan 15.00. Det var då det var dags, dags för RUL, dags för att se hur underbara bebis, se kön, se att h*n mår bra och att alla organ mår bra. Har under ett litet tag mått väldigt dåligt då det förekommit vissa grejer i mitt liv. Så såg verkligen fram emot RUL. Att se allt. Men ack. Det blev ju inte alls som jag tänkt.

när vi kom in och började se våran bebis så låg h*n som jag inte vet vad 😅 låg med benen och rumpan upp. Upp mot mitt huvud medans hans huvud var ner mot min intima del. Vad vi än gjorde, bråkade med magen, hoppa, vicka höfterna och gå på toaletten, så gick det fortfarande inte. Bebis sov och bebis ville vekrligen inte flytta på sig eller bli störd. Ju mer vi försökte så kröp bebis ihop sig mer. Därav att h*n låg som h*n låg kunde man inte se organen ordentligt och inte könet..mitt hjärta höll på spricka.(gravidhormoner). Där ligger jag och vill stört böla medans min sambo sitter och är helt kär och fascinerande av det han får se. Det är först gång som han fått sett bebis. Jag har ju ändå fått se bebis två gånger innan detta. Det var ju nu jag verkligen få se att mitt barn mådde bra, att alla delar var bra och att våran bebis var välmående. Och att vi skulle få se om vi skulle få en dotter eller en son. Det blev ett slag över bältet just i stunden för min del.

Nu i efterhand så känns det ändå väldigt bra ändå, faktiskt. För bebis muskler och kropp överlag hade växt som de skulle, var normal i den storleken jämte med veckorna den är. Benen överlag var jätte bra, händer, fötter, ben och armar var raka och fina. Fina konturer. Hjärtat pumpade på i en bra ich fin takt samt så var magsäcken i bea funktion och funkade som skulle💕 imorgon skall vi tillbaka till Akademiska för att få kolla bebis igen. Så då att alla organ är bra och om det är en tös eller påg💕 mamma längtar efter dig💕

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Som rubriken lyder: tack och lov är jag gnagare. Eller ska jag säga, tack och lov är han gnagare? Med han menar jag min sambo. Både han och jag hejar på AIK i fotbollen. Ett svart gult hjärta. Så vad klickade jag hem förut? Var bara tvungen. kommer bli för gulligt!

Likes

Comments

Vaknade pigg och alert klockan 07 imorse, vilket inte gjorde mig något eftersom det ändå är min jobb lördag. Efter jobbet vid 16 så åkte jag hem och parkera bilen för att sedan ta en kall mys promenad till Gränby C. Jag känner att jag inte är fin i några av mina "fin kläder" längre eller ja, de flesta kan jag inte ens komma i..haha. Så köpte två fina mamma tröjor som man både kan ha till vardag och när man iväg. Blev dock inte allt jag fick med mig hem..Var tvungen att köpa detta på HM när jag det😍 så himla sött❤ längtar otroligt till Ultraljudet.

Likes

Comments

Idag har jobbet hämtade jag ut tre av mina gratis boxar från babybox. Vem tackar nej till gratis?
Dessa kan man då beställa hem och få gratis när man då är gravid eller när din bebis är 1månad gammal, inte senare.
Hämtade ut babybox från apoteksgruppen, babyproffsen och Llouyds apotek.


Detta innehöll Apoteksgruppens gratis babybox. En Tidning, 22st blöjor, nappflaska, prov på handkräm, dregel lapp, två olika våtservett förpackningar, flytande vitaminer till bebis, samt öronproppar. Enligt mig är det super bra grejer att få gratis. Tummen upp till Apoteksgruppen!DDetta fick vi från Lloyds apoteks gratis babybox. En tidning, nagellack, öronproppar, liten provtub av bepanthen, prov av handkräm, prov av SB12, bebis tandkräm, flytande vitaminvätska till bebis, våtservetter och en napp. Det var enligt mig inte heller helt fel faktiskt! Gratis är ju gott.Detta fick vi från babyproffens gratis babybox. En dregel lapp, två olika sorters våtservetter och 22st blöjor. Det här säger man ju inte heller nej till direkt. En tummen upp till alla tre.

Ni som skall få barn eller precis fått (senaste månaden), så rekomenderar jag er att beställa detta. Alldeles gratis. Man får bra saker gratis och vem tacker nej till det? Man beställer och sedan hämtar man på sin närmaste babyproffsbutik, Lloyds apotek och apotekgruppen. Berättar upp sitt nummer man fått på mejl och säger att man ska hämta en babybox. Super smidigt och helt klart VÄRT. Om ca två veckor ska jag få min sista babybox från apotek hjärtat. Ska bli spännande och se vad man får för gratis prylar av dem!

Likes

Comments

Underbar fredag idag!
Solen skiner, friskt ute, inte alls för kallt. Idag är en bra dag helt enkelt. Imorgon blir det återigen jobb för mig. Min 6dagars vecka denna vecka. Men icke, jag klagar inte. För livet är ju rätt så otroligt bra.

Efter jobbet idag ska jag hämta ut två baby start boxar. Förhoppningsvis ska jag det iaf. Får hoppas att dem är de inne om man säger så. Därefter ska jag hämta upp min stilige karl hemma, då blir det storhandla för vår del. Så skönt att få det gjort nu på en gång vid lön. Så slipper man tänka på att storhandla iaf två veckor.

Mitt humör och min dag är som sagt strålande. Min kväll och natt var så fantastiskt. Bebis rörde sig oroligt mycket i magen igår och kändes otroligt tydligt. Vilken känsla❤ Trodde till och med att de kändes så tydligt att sambon skulle känna men icke. Han får nog dessvärre vänta några veckor till innan han känner lillen.

På tisdag slutar vi tidigare från jobbet. Då ska vi se lillen😍 längtar så mycket. Och det ska bli otroligt spännande att se vad för kön det är! Min magkänsla säger att det är en lilleman där i, men man vet aldrig. I början av graviditeten trodde jag att det skulle bli en tjej, så vi får se 🤔

Ha en underbar fredag☀

Likes

Comments

Så, hur ska man ens berätta om att man är gravid? Finns det något sätt som är bättre eller sämre? Kan man göra det på ett kreativt sätt? Är man för rädd att säga det, kanske det går bättre med att visa det med en sak?

Inprincipt de tankarna var mycket i mitt huvud när jag och min sambo skulle berätta för våra förändrar att vi skulle få barn. Jag var sååå nervös. En anledning var för våra föräldrar aldrig hade träffat varandra tidigare, utan detta skulle bli deras första möte. Sen delvis så blev jag så ledsen och nere över att höra allt negativt så var ju självklart rädd, rädd att berätta för våra föräldrar att jag var gravid, speciellt mina då.

Tanken var först att vi skulle berätta för hans föräldrar enskilt och mina föräldrar enskilt men eftersom jag var ett vrak och så himla rädd så tog vi allt på samma gång. Det var ju självklart mega jobbigt men då var det ju överstökat sen, då fanns ju ingen "andra gång." Så vi bjöd över dem på middag på juldagen i vår lägenhet. Åt middag och efterrätt. Pratade på som vanligt, det var mycket trevligt och våra föräldrar kom väldigt bra överens. Jag och Jacob hade ständig ögonkontakt " när ska vi säga det? " ständigt under kvällen. När vi kommit in halvvägs på efterrätten, så går både jag och Jacob till köket. Jag håller på att grina för jag är så nervös. Under hela kvällen så höll jag egentligen på att spy, kissa på mig och gråta för jag var så pass nervös. Det var verkligen inte kul.

Inne i köket så tog vi några djupa andetag och skratta oss ut nervositet en liten liten skvätt och tog med oss 4st små små presentaskar. Han gav till sina föräldrar och jag gav till mina och berättade att de skulle öppna de små askarna samtidigt. Och så gjorde dem det, en tystnad uppstod. Tror egentligen det blev en sån pass stor chock. Min sambos mamma brister ut " Ska ni ha barn?!? "

Jag som fortfarande var så nervös försökte få fram något men stammade konstant och det blev ingeting utav det så min sambo säger ja och pratar lite kring det. Deras chockade miner förvandlades till glädje, men självfallet fortfarande chockade. Det stort kramkalas. Och det var så glada❤ Så nej, mina föräldrar reagerade inte alls så där. Och blev chockad till tusen när jag berättade allt det där för dem. De kunde inte blivit gladare att få snart sitt första barnbarn❤

Så vad var i present askarna?
Jo detta👇👇

Likes

Comments

Förutom föregående person, som jag väljer att hålla privat så reagerade alla väldigt bra. En del bättre en vad jag förväntat och en del likadant som jag alltid trott de skulle reagera. Och det var en otroligt känsla. Känslor av kärlek och lycka. Dags att försöka ska av det där negativa sakerna jag fick höra.

Min bästavän blev så glad för min skull. Tror jag faktiskt aldrig sett henne just så där, det var en helt annan glöd, en sån lycka. Av henne visste jag verkligen att hon skulle bli glad. Hon har alltid funnits här för mig och jag kan alltid vända mig till henne och hon förstår alltid. Guld värt❤

Våra föräldrar var enormt glada. Mina och min sambos. Såg ut som nästan alla skulle gråta, haha.. Självklart var de chockade men var enormt glada för vår skull, var nyfikna och frågade på mycket. De har redan börjat hjälpt oss och finns mycket här så det är ju så otroligt skönt. De verkar för tillfället ha mer planer med bebis än vad vi har haha.. Vilket jag tycker är otroligt roligt faktiskt. De verkar vara lika taggade som oss på allt om inte mer😅👍

Resterande av min nära tjejkompisar blev också väldigt glada för min skull. Vill inprincipt att tiden ska gå fortare så de får träffa pyret😍 en del med chockade och en del inte, på ett positivt sätt.

Min chef var inte direkt förvånad alls sa hon, att hon hade känt sig på det. Men hon var glad, gratulerade mig mycket, var positivt och var väldigt snäll och hjälpsam. Menade på att om jag ska åka till läkaren någon dag ska hon försöka hjälpa mig så någon tar mitt arbetspass och så. En lättnad.

Andra? Också en väldigt positivt reaktion från det ena och andra hållet. Väldigt roligt! Imorgon tänkte jag berätta om hur vi berättade det för vår familj. Kan tillägga att innan dess hade det inte ens träffat varandra. Blev en riktig bomb!😏

Likes

Comments

Som jag nämnde i det förra inlägget väldigt kort så var jag otroligt nervös inför vad mina nära och kära skulle säga och hur de skulle reagera. Inför hur "alla andra" skulle reagera brydde jag mig inte direkt inte, det var inte viktigt för mig och var inte alls i mitt huvud. Spelar inte någon roll vad de tycker. Det viktigaste var vad min familj skulle säga och mina nära vänner. Resten spelade ingen roll, ingen roll alls.

Faktiskt så blev det både tårar och glädje för mig. När man älskar någon så blir det ett knivhugg i ens hjärta när någon inte håller med ens val, är negativt och inte alls håller med, utan frågasätter allt och ingeting.
Det sårar verkligen, och för mig så blev det så..

Personen som jag blev sårad av ska alltid ha mig om min rygg. Ska alltid finnas där och stötta mig, acceptera mina beslut och vara glad för mina beslut. Men det var absolut inte så jag fick känslan av det hela när jag berättade min glada nyhet. Personen menade att jag skulle göra ett misstag, att mitt liv skulle sluta nu, att jag skulle förstöra relationen till partneroch att mina föräldrar skulle bli arga på mig. Se mig som att jag misslyckat och vara besvikna. Pratade om och om igen att jag och min partner inte vart tillsammans "länge" och att det inte var rätt beslut.

När sånna ord som dessa kommer, då sårar det direkt i hjärtat. Jag mådde rejält dåligt, psykiskt och även fysiskt pågrund utav det. Jag menar har man ingeting snällt att säga kan man lika gärna vara tyst och om man ska säga något, ska man verkligen tänka på hur man säger det. För mitt liv slutar absolut inte nu, mitt nya liv börjar. Att jag skulle misslyckats? Nej, mina föräldrar och jag har en väldigt bra och fin relation, och detta skulle bara stärka den mer. De kunde inte ha blivit gladare än att få ett barnbarn. Mitt och min partners relation förstörs verkligen inte, utan det förstärks. Detta är inget misstag, detta är min bästa beslut. Och bara en själv känner om det är rätt mellan en och ens partner, och om det är rätt? Då kan aldrig något vara förtidigt.

Likes

Comments