Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Det är måndag, skolan börjar, nationella prov på Tisdag och religions inlämning på fredag men jag är sjuk. Åkte på en jätteförkylning igår och nu ligger jag här i sängen och dricker te och tar slut på näsdukspaket efter näsdukspaket och nässpray. Egentligen är det sjukt (komiskt haha) tråkigt att vara hemma ensam och snörvla eftersom det inte finns något kul att göra när man är sjuk. Hoppas du mår bra iallafall!

Likes

Comments

Idag åt jag fondue på Oasen. En tradition som vi har varje år när pappa fyller år. Det var supergott! Efteråt gick vi och fikade på Redfellas, jag tog en caramel latte som var jätte god! Det var en väldigt mysig kväll! ♥

Likes

Comments

Idag är det klämdagen efter thanksgiving,  den amerikanska traditionen "Black friday". Jag, Rebecca och mamma gick på stan men jag tyckte inte att det var jätte mycket rea, vilket är lite synd eftersom jag varit så taggad.  Men vi tog en mysig fika på espressohouse, såklart tog jag en caramel latte!

Min fredagsstory♥

Likes

Comments

Det är ju snart december och alltså snart jul, det är mindre än en månad till jul!! Också igår kom jag på idén med att göra en "julvecka" där jag lägger upp ett julrelaterat inlägg varje dag veckan innan jul! Det är ju ett tag kvar men tänkte att det går ändå ganska fort! Jag ser fram emot det eftersom det är så nära jul då och man får liye Jul feeling ändån!

Likes

Comments

Jag är väldigt into hemmaspa och egna ansiktsmasker och har provat göra flera olika masker. Men i helgen så fick jag och min syster för oss att göra en ansiktsmask, Rebecca (min syster) kollade på några idéer på pinterest och bestämde sig för en scrub-mask med honung, citron och socker. Jag hade först på masken som en vanlig ansiktsmask och innan jag sköljde av den "skrubbade" jag in den i ansiktet. Det var rena miraklet,  jag har provat flera köpta bodyscrubs och facescrubs men de har inte funkat och de har gett mig utslag men den här asså! Helt naturlig och så bra, jag fick super mjuk hud och kände mig fräch. Den funkar även super som läppscrub!!
Det enda du behöver är flytande honung (det är den större delen av masken så hur mycket du tar beror på hur mycket du vill göra), citronsaft (kanske två teskedar) och socker som gör "the scrub" (ganska mycket)

Jag var bara tvungen att dela med mig av denna ansiktsmask/scrub!

Likes

Comments

Det finns mycket snygga trender och vissa lite mer shitty trender och annat så jag tänkte göra några hits vs shits.

För den första gör jag en november-trender hit vs shit, nu kör vi:

November är en ganska mysig månad (om man inte bor i Skåne där det är superkallt men ändå bara regnar), det är en höstmånad-en typisk ugg-månad. Jag ger faktiskt uggs en shit för liksom de där totalt ickevattentåliga höstskorna är ju inte precis snygga! Jag är ledsen alla ugglovers men det är min åsikt.

Likes

Comments

Det är en vanlig (skånsk) regnig måndag och jag kände för att starta mitt projekt igen-min blogg. Jag tänkte börja med en "november favs" så vi kör!


Första favoriten är kanske lite en självklarhet när det är höst-det perfekta paret kängor. Mina är grå eftersom jag är den neutrala (kanske lite trista) gråvitsvarta personen, de är från Deichman och kostade 399. De är dessutom på rea just nu (!)

(länk)

Number 2: Ett par sköna och (väldigt) snygga jeans från H&M som kostade 399

(länk)

Numéro trois: Min favorit-tröja för november-en vinröd T-shirt med vit text och vita kanter. Också från H&M, rea!! Kostade bara 50kr

Har tyvärr ingen länk till denna då den inte verkar finnas kvar på hemsidan.

Fyra: Min baked eyeshadow palette från e.l.f, jag är kär i denna palett bara glittriga skuggor i nude toner

(länk)

Den sista är inte riktigt en sak kanske men det är ändå värt att ha med- jag har fått en stor obsession för caramel latte den senaste månaden, en typisk höstsak men så gott, bäst är espressohouses caramel latte!

Det var alla mina november favoriter, hoppas du fått lite inspiration även fastnovember nästan är slut eller iallafall något att läsa!

Likes

Comments