Idag har jag och pappa bakat hela dagen inför fikan imorgon. Det har varit en fullspäckad men superrolig dag eftersom jag älskar att baka! Det blev en hel del kakor, sju sorter! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

​Nu är det slutet av terminen och alla lärare pressar in redovisningar och inlämningar för att kunna sätta den där bokstaven som kan få en att gråta med tanke på all tid man lagt ner och hur man stressat ihjäl. Men det är väl hela grejen. Eller? Vi måste göra klart allt nu, för alla betyg ska sättas nästa onsdag och allt som görs efter det spelar ingen roll nu.  Jag har iallfall gjort så mycket jag kunnat och längtar till julavslutningen!

Likes

Comments

Jag har ju såklart en del saker som jag känner att jag bara måste ha, så i lite brist på tankar gör jag en kanske påhittad "december needs" där jag berättar vad jag vill ha-


En underbart snygg t-shirt från ginatricot:

Fleecepyjamasbyxor från HM

​Klockan har jag beställt men den fick vara med ändå!

Likes

Comments

​December är väl den officiella vintermånaden (även om det inte kommer någon snö i Skåne förens januari), vi ska julpynta, tända ljus och julklappsångesten är igång, men jag gillar det, det är klassiskt på något sätt. Man har ingen aning vad man ska köpa för julklappar och går varv efter varv på shoppingcentret för att hitta något innan den stänger och du inser att det är sådan stress för att få klart alla arbeten innan betygen ska sättas, men jag gillar det. December är ju en väldigt mysig månad när man tar upp julstjärnor och tänder ljus och när kommunen lagar gatulamporna och pyntar de allmänna platserna, det är närmare den mysiga, årliga julpyntningen och julbaket och de där lite smått underliga släktfesterna där man känner ungefär tre personer. Det är kul och mysigt ändå! Jag mår bättre, med hjälp av allt nässpray  och te. Hoppas du mår bra!


Likes

Comments

Likes

Comments

​Det är måndag, skolan börjar, nationella prov på Tisdag och religions inlämning på fredag men jag är sjuk. Åkte på en jätteförkylning igår och nu ligger jag här i sängen och dricker te och tar slut på näsdukspaket efter näsdukspaket och nässpray. Egentligen är det sjukt (komiskt haha) tråkigt att vara hemma ensam och snörvla eftersom det inte finns något kul att göra när man är sjuk. Hoppas du mår bra iallafall!

Likes

Comments

Idag åt jag fondue på Oasen. En tradition som vi har varje år när pappa fyller år. Det var supergott! Efteråt gick vi och fikade på Redfellas, jag tog en caramel latte som var jätte god! Det var en väldigt mysig kväll! ♥

Likes

Comments

Idag är det klämdagen efter thanksgiving,  den amerikanska traditionen "Black friday". Jag, Rebecca och mamma gick på stan men jag tyckte inte att det var jätte mycket rea, vilket är lite synd eftersom jag varit så taggad.  Men vi tog en mysig fika på espressohouse, såklart tog jag en caramel latte!

Min fredagsstory♥

Likes

Comments

Det är ju snart december och alltså snart jul, det är mindre än en månad till jul!! Också igår kom jag på idén med att göra en "julvecka" där jag lägger upp ett julrelaterat inlägg varje dag veckan innan jul! Det är ju ett tag kvar men tänkte att det går ändå ganska fort! Jag ser fram emot det eftersom det är så nära jul då och man får liye Jul feeling ändån!

Likes

Comments