God kväll! Hoppas du mår toppen!

Idag har jag inte gjort så mycket, började dagen med en dusch. Satte på mig rena kläder och mamma bäddade rent med nya lakan. Finns det något bättre än ny bäddad säng när man har duschat, jag tror inte det va?

Passade på att ta på mig mina sköna svarta tajts efter duschen. De är så lätta att använda. Dessutom tycker jag dom är snygga.

Hela dagen har i prencip bestått av att lyssna på musik i hörlurarna. Jag blir uttvilad av det på något sätt, går in i min egna lila värld.

Föresten glad andra advent idag, vi tänkte ljusen när vi åt mat förut.


Tipsa gärna om något du skulle vilja läsa på min blogg, ibland är det svårt attt veta vad ni skulle tycka var intressant att läsa om.

Tycker ni om nya designern, skriv gärna vad ni tycker i kommentarsfältet!

Hoppas ni haft en bra daga!

Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vad händer i egentligen efter döden? Vi föds sen dör vi förhoppningsvis inte allt för tidigt. Det måste ju finnas en mening med att vi alla har en skäl. Min tro är att när man tagit sitt sista andetag här på jorden lever skälen vidare som en ande. I fall vissa inte alla, personligen känner jag av onaturliga fenomen. Har lätt för att känna en närvaro.

När vi flytta hit till denna lägenhet så var det rum jag har nu omringat av andar. Hela min kropp sa ifrån när jag gick in i rummet för första gången. Det var sån tung och obehaglig energi där inne. Även i min systers gamla rum fanns det andar fast bara på natten. Felicia hade detta rum då som jag har nu, medans jag hade det andra rummet.

Efter att vi bott här ett tag fick vi på kalla medium eftersom alla tre kände närvaron så starkt. T.ex jag kunde inte sova på natten för att det kännes som om någon stirrade på mig. Mamma hörde saker och hon hörde min gåstol röra på sig mitt i natten. Så att hon trodde det var jag, men det var aldrig jag! Felicia hörde samt såg gestalter efter sig.

Sen vi påkalla medium har det varit lugnt, även om jag kan tycka se saker och ting, som jag jämt tror är någon ting. T.ex en tröja som speglar sig.

Jämt om jag är uppe på kvällen själv, när jag lägger mig skyndar jag in ifrån toaletten till mitt rum. Oftast brukar jag gå på toa innan mamma lägger sig så jag slipper vara rädd för ifall en ande står framför näsan på mig!

Hur ser du på döden, tror du på andar?

kram

Likes

Comments

1. Den bästa julkalendern? Mysteriet på Greveholm föredrar jag av alla julkalendrar som gick på tv:n 1996. Har inte kollat på alla julkalendrar genom tiderna men just denna kommer jag ihåg att vi kolla på i åk 3. Den gav mig julkänsla och var spännande låter jag mig minnas.

2. Hiss & Diss med julen? Hiss julmaten samt gemenskap, diss snön även om jag vill det ska vara snö på julafton. Kan inte komma på något annat.

3. Dekorationer i våran julgran? Julgranskulor, änglar, julklockor ljus, stjärna på toppen, glitterband m.m.

4. Det viktigaste på julen? Julmaten och träffa familjen.

5. Blir det en vit (snö) jul? Hoppas verkligen det, men tror tvärtom för att miljön är som den är. Man lägger märke till att det snöa mer för 8 år sen än nu.

6. Så dekorerar jag pepparkakshuset? Med glasyr i olika färger och olika färger med såna godisar som man brukar ha på taket, vet inte vad dom heter. Jag gör sällan pepparkakshus, tror jag bara gjort det en gång!

7. Bästa jullåten? Oj vad svårt! Måste jag välja så blir det "tänd ett ljus" och "Nu tändas tusen juleljus"

8. Favorit julbaket (+ recept)? Lussebullar har inget recept tyvärr.

9. Det bästa blogginlägg du publicerat 2017? Alla mina sommar inlägg, de får mig att längta tillbaka till värmen.

10. Det bästa julpyntet i mitt hem? Har inget speciellt.

12. Hur jag firar Lucia? Jag ska med min klass till kyrkan för att kolla på skolans luciatåg.

13. En bild som symboliserar december?

Det får bli dessa två, som symboliserar december.
14. Är jul en religiös högtid för mig? Nej, jag är inte troende eller det enda jag tror på är andar.

15. Den sämsta julklapp jag någonsin fått? Är tacksam för allt jag får så har inte någon sämsta julklapp.

16. Den bästa julklapp jag ger bort i år? Har inte köpt någon!

17. En julafton jag minns? Vet inte, igen särskild.

18. Det bästa julgodiset? knäck mums, så smaskigt.

19. Vad jag önskar mig av tomten i år? Haha tomten har jag slutat tro på för länge sen. Är alltid så himla sen med att tala om vad jag önskar mig men pengar framför allt, sen en body lotion spelar roll vilken bara den luktar gott. Min hud är så torr så vore bra. Kläder, smink, och biocheckar.

20 Julaftons outfit? Inte bestämd än.

21. Hur jag ska fira julafton? Hos morfar om det går som planerat.

22. Ett måste på julbordet? Lax, Janson, och prinskorv.

23 En bild som visar min julafton: Lägger in en bild ifrån förra året här nere sen.

25. En sak jag lovar mig själv att göra 2018? Hoppas att jag kan börja på någon sport eller ifall prova på!

26. Hur ska jag fira nyårsafton? Oj det vet jag inte än.

27. Nyårslöften? Tänker inte ha något eftersom jag inte kan hålla mig. Det slutar alltid med att det bryts, hahaLikes

Comments

Hej hoppas du mår bra, för det gör jag tack.

Idag har jag tröttat ut mig totalt, simma 300 m förut, vilket tog ut sin rätt. Första gången på lång tid som det gick så bra som idag.

Äntligen kan jag inse, vad grym jag faktiskt är! Simmar med nackkrage fortfarande för att jag känner mig väldigt bekväm i det.

Dessutom kan min kropp slappna av på ett helt annat sätt då kan jag sikta in mig mer på att vända och armtagen.

Nu sitter jag framför tv:n. Idolfinalen står på spel. Hoppas att Chris tar hem segern men tror att Hanna kommer vinna.


Jag tror att det beror på vilka som röstar unga eller äldre. Dom flesta unga föredrar nog lite mer pop, än äldre de gillar nog Chris mer.

Båda är grymma, Hanna är nog den bästa artisten Medans Chris har bättre känslor i rösten. Om ni förstår hur jag menar, man blir berörd till tårar när Chris sjunger.

Det återstår och se, vem vill du ska vinna? Snart är resultatet avslöjat.
Bjuder på en bild på mina fantastiskt goda bär som jag käka förut. Älskar att äta bär bara sådär, super mumsigt.

Gillar du bär med eller utan någonting till?

Kram

Likes

Comments

Inatt vaknade jag av att min hand värkte, jag var kall svettig och rädd till och med så mycket att jag skaka. Jag ville inget annat än att somna om. Det kännes som om mina ögon skulle slå igen vilken minut som helst men så blev det inte! Drömmar är drömmar samt verklighet är verklighet.

Min dröm hade handlat om att våra katter hade det slagit slint i huvudet på, för att katterna hade kommit in i mitt rum, sedan hoppat upp i sängen för att bita på mig eller tugga på mig, därav värk i handleden. Så hemskt verkligen, inte nog med det så i samma veva kom det ormar in i historien. Ormar är det absolut sista jag vill träffa på i verkliga livet, jag är bokstavligt livrädd för ormar.

Varje gång jag försökte somna om kom tankarna på ormarna.

Tillbaka till katterna, var var jag nu igen? Jo just det, dom försökte bita sönder mig. Du vet typ som brännskador ungefär. Dålig liknelse men du fattar tror jag. Sen snurrade de runt utan anledning på golvet, hängde i gardinen och fick tok spel.

Dessutom förändrades ansiktsuttrycket på katterna till det negativa. Spetsiga öron, stirrande gröna ögon med en aggressiv ton. Dom fick mig att vakna i chock samt en enorm rädsla.

Jag vill inte ens ta mig upp ur sängen efter att detta hade inträffat, ville vänta tills jag visste mamma var uppe!

Rätt knäppt hur man kan drömma bara så där, helt onaturliga drömmar, Men långt ifrån alla är en skräckupplevelse.

Har du drömt något skrämmande/ chockartad dröm någon gång? I så fall berätta vad.


Likes

Comments

Jag bara gör det utan att jag vill, det är extremt jobbigt. Att andra uppfattar det som konstigt är förståeligt. Det minsta jag vill är att såra någon. men det bara kommer, utan någon anledning och direkt efteråt ångrar jag mig. Ofta så skäms jag, varför händer det mig? jag vill ju inte ens?

När jag såg ett program där dom pratade om det här, kände jag mig inte ensam. Blev lite lättad inombords. Innan har jag undrat vad som är fel med mig eftersom jag kan skratta åt vad som helst, när som helst. Speciellt om någon gör sig illa vilket inte alls är kul! Eller om något man verkligen inte ska skratta åt. Det påverkar mig negativt, dessutom tänker jag på alla andra, hur uppfattar dom det hela? Många tänker nog att jag vill illa eller är oseriös. Skit jobbigt är det, jag vill inte men det går inte att styra över.

Samma sak är det med mina händer, händerna gör som dom vill. Ofrivilliga rörelser kallas det. Varje dag sätter jag ihop händerna eller så blir det en klapp ifrån ingenstans.

Omgivningen märker samt känner till det. Händer oftast när jag är glad. Det har jag överseende med, andra saken det är med mina ofrivilliga skratt heller vad det nu kallas, önskar jag att jag inte hade. Tror man kan säga ticks, vet inte?

Hon i programmet hade ticks. Hennes problem var att hon låsas sköt pistoler, sa väldigt olämpliga ord till sina djur samt mannen sin som bara kom ut ur munnen på henne. Måste vara jättejobbigt för henne, tänk bara på så mycket fördomar folk säkert får. Okunskap är det nog egentligen. Skulle jag säga!

Kram
Likes

Comments

Hej fina du, hoppas du mår toppen! 

Snacka om att jag har värdens roligaste taxi chaufför. Idag när jag åkte hem så skoja han om att jag var berusad bara för att jag skratta så mycket. Så låtsades han ringa till polisen för att berätta hur det låg till. Inte nog med det han kan göra värsta movsen, dessutom brukar han skämta till det när jag brukar ringa mamma eller Jessica och säga att jag börjar närma mig hem. Då härmar han mig, som igår då ringde jag mamma, "han säger jag vill att du ska sitta ner i bussen" när jag frågar mamma vad det var hon ville jag skulle göra.

Ett annat ex. var när jag sa att vi skulle släppa av en annan medresenär. "Då säger han, jag vet vi är ju på väg dit nu" Och idag tog fyra extra varv i rondellen haha 😅

När jag kom hem gick jag till affären med Jessica. För att handla lite smått och gott till skolan imorgon. Eftersom vi ska göra nationella prov i svenska, den muntliga delen. Det blev ganska mycket onyttiga grejer. Cola, kindermaxi, små dödskallar och lussebullar. Lussebullarna är redan i min mage, de kunde jag inte vänta med. Troligtvis tar jag inte med mig allt kinder maxi kanske får stanna hemma, vad vet jag eller så tar jag med mig allt. Vi får se helt enkelt!

Har du gjort nationella muntliga i svenska ännu i så fall vad tyckte du?


Som du också kan se så köpte jag mig en chokladkalender. Har haft en varje jul, så nu köpte jag mig än. Bara fem dagar försent! Vilket betyder att jag har klämt i mig fem stycken idag.

Man blir som ett barn på julafton när man får öppna något varje dag oavsett vad det är, tycker inte du det?

Kram


Likes

Comments

Hej fina ni hoppas ni mår bra! 

Idag när jag kom hem ifrån skolan var jag tvungen att kolla igenom prins Gabriels dop som gick på förmiddagen då jag befann mig i skolan och inte kunde titta. Då är det tur att SVT play finns så man kan kolla på det vid ett senare tillfälle.

Många i min ålder samt många vuxna skiter nog fullständigt i det! Men jag följer vart enda program som har med kungahuset och göra. Speciellt när det handlar om prins Carl Philip och prinsessan Sofia. Har följt allt ifrån förlovning, bröllopet, till barn samt dop nu då. Vet inte varför jag på senare år har fastnat så mycket för kungligheter, kanske är det för deras engagemang om barnens rättigheter.

Känner mig lite ensam om att faktiskt tycka om våran kungafamilj, oftast hör man bara att dom kostar en massa skattepengar eller att man vill avskaffa monarkin. Det är nog äldre människor som gillar kungahuset mer än yngre. Viket är lite synd tycker jag men alla är inte som mig eller tycker lika dant.

Vad tycker ni om vårt kungahus? 😉

Vi fick besök av Yvonne (moster) och Lina (kusin). Det blev ett litet övervaknings besök eller egentligen inte för att jag visste att de skulle komma. Yvonne skrev till mig och frågade när jag kom hem, så jag visste att dom tänkte komma. De hade tagit med sig saffransbullar, mums!

Ni kanske minns att jag skrev i mitt föregående inlägg att jag älskar smaken av saffran. Godsaker tycker jag verkligen om, det är svårt att bara ta en bit. Två bullar tryckte jag i mig. Önskar att jag inte var så sötsugen av mig. Tyvärr så är det så!

Det var kul att dom kom på besök en bra start på helgen.

Vad har ni gjort denna fredag?

Kram

Likes

Comments

Knäck / Ischoklad: Jag föredrar knäck före ischoklad. Har nog förätit mig på ischoklad, om jag inte minns fel så gillade jag det förr när jag var mindre. Men nu avskyr jag det bara det kommer på tal. Kan till och med inte se burken knappt!

Däremot knäck kan jag äta en hel uppsjö utav. Det är så smaskigt, mums. 😍

Lussebullar / Pepparkakor: Lussebullar helt klart, älskar allt med saffran i. Pepparkakor har aldrig fallit mig i smaken, visst jag kan äta det men det tillhör inte mina favoriter.

Julmusik / Julfilm: Jag föredrar båda sakerna. Om jag ska välja blir det nog julfilm eller förresten jag vet inte. Båda har nackdelar så som jullåtar dom tröttnar man på lika fort som dom börjas spelas runt om i omgivningen och filmer överlag har jag svårt att kolla på. I Så fall ska den vara riktigt bra.

Uppklädd på jul / Nerklädd på jul: Uppklädd på jul, visst är det trevligt om man är uppklädd. Det hör till på något vis. Röd klänning, uppsatt hår och tomteluva det vore väl något?

Varm choklad / Glögg: Varm choklad, vet inte ens om jag har smakat glögg.

Russin / Mandel: Russin föredrar jag eftersom jag blir dålig i magen av mandlar. Till visso blir jag det av russin i större mängder.

Köttbullar / Prinskorv: Jag älskar prinskorv, korv överlag tycker jag om.

Julgran / julpynt: Julgran, den lyser ju så fint. Dessutom är den en väldigt fin dekoration inomhus.


Köpta / hembakade pepparkakor? Hembakade pepparkakor smakar alltid bäst än köpta pepparkakor. Godast tycker jag är degen, så ibland kan jag bara köpa det och äta upp. Hihi 😉

Russin / pärlsocker på lussekatterna: Pärlsocker, det är godast så.

Vad föredrar du?

KramLikes

Comments

Hej i snöovädret!

Hur mår du?

Gud vad det har snöat idag, det märks att det börjar närma sig december. Jag tyckte det var lite obehagligt att åka fram och tillbaks till skolan idag.

Eftersom snön orsakar olyckor. När jag åkte hem vräkte det ner, visst var det ganska fint men i övrigt tycker jag bara att vintern är kall och jävlig. Dessutom blir det tungt att ta sig fram med rullstolen. Samt att det blir blött inomhus såhär års.

Ända gången som jag vill att det ska snöa är på julafton. Det är så mysigt om det snöar då, man får en bättre jul känsla om snön är framme. Tycker inte du det?

Sen det här med julbak, julmusik och julpynt är det många som redan börjat med. Jag tycker att en del börjar väldigt tidigt just med detta.

Till första advent tycker jag att det är lagom att börja med allt som har med julen att göra, eller hur gör du i din familj?

Jullåtar vet jag att jag brukar ha tröttnat på ganska tidigt in i december. Oftast är det ju samma låtar gång på gång....

Julen är inte lika kul som den var när man var mindre, man går inte och längtar på samma vis. Jag menar nu vet man ju att inte tomten finns på riktigt. Man blir nog lite less med tiden, fast det är klart att samlas ihop med familjen och äta julmat tillsammans kommer nog alltid kännas speciellt. Hur gott är inte knäck, Janson frestelse, lax, ägg och köttbullar. Vilka saker längtar du efter på julbordet?

I år kommer jag att fira jul hemma hos morfar. Det känns viktigt för att man vet ju inte om det är kommer att vara sista julen som han firar med oss eller inte!

Självklart hoppas jag inte det utan att han får vara med oss i många fler jular till.

Vart ska du fira jul?

kram


Blev två stycken bilder ifrån förra året, i brist på nya bilder. Får försöka ta mig i kragen någon dag och komma ut för att fota ite nya bilder men det är ju så mörkt när jag kommer hem.

Så länge får ni nöja er med gamla bilder.

Likes

Comments

Ha det bäst, och välkommen åter!