Första dagen blev väl inte helt som planerad. Planen var att stanna kvar bakom säkerhetsspärrarna på flygplatsen för att sova några timmar då vi landade vid 1 på natten lokal tid.. Den idén sket sig snabbt då man var tvungen att ta sig utanför spärren för att hämta väskor, och väl ute var det fullt med folk och ingenstans att sova. Vi tog oss till det enda nattöppna internationella stället vi kunde komma på: McDonalds!

Blev polare med personalen, stod och snackade trygghet och sharialagar, kom fram till att det är superlugnt här pga du blir utvisad för minsta lilla sak och allt är kameraövervakat!

Personalen i sin tur va polare med en taxichaufför från Cameroon som vi fick åka med gratis till "public beach" i Dubai medan han dunkande afrikansk musik. Övernattade sedan där på stranden med väskorna som kudde och massa locals som tydligen hade samma idé! Inte alls obehagligt då det var många kompisgäng med både killar och tjejer ute. Låg och lyssnade på bönutrop, titta på soluppgång och badade när solen kommit upp!


Likes

Comments

Bakom den här bloggen finns Frida och Viktor, flickvän och pojkvän, och numera även resekompanjoner. Idén med att blogga kom då vi ville ge alla nära och kära där hemma en chans att se vad vi håller på med här på andra sidan jorden och för oss själva att titta tillbaka på och minnas! Självklart även för alla lite mer okända också som är sugna på lite schyssta bilder eller kanske restips!

Likes

Comments