Barnen har velat ha en stor badring länge. Jag har spelat Statoils spel, spela och vinn men jag måste erkänna att jag inte är speciellt bra på memory. Dels glömmer jag bort att spela varje dag och sen tycker jag att spelet tar för lång tid att ladda och hinner hitta på något annat istället.

Men nu äntligen har vi också fått en badring :)

Barnen vet inte om att jag varit och hämtar ut den men förhoppningsvis så blir dom glada.
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Gick lite småhungrig i centrum och passade på att hämta ut varsin gratis korv på Sibylla med appen Klipster (finns fortfarande korvar kvar), någon hade visst lite bråttom och hann börja äta innan jag ens fått upp telefonen ;)
Likes

Comments

Har varit inne på GoGreen's sida på facebook ett antal gånger men min dator har bara krånglar, men så äntligen idag så gick det och efter att ha gjort middagstestet så fick jag inte bara en rabattkupong skickad till mobilen, jag fick också tips om ett recept som verkar riktigt gott. Det här ska jag prova med familjen :)

Här kan du också få en kupong

Kikärtsburgare med fetaost och röd yoghurtsås, klicka här om du vill se receptet

Likes

Comments

Spelar som jag tidigare skrivit om Livbojsjakten (appen finns att ladda ner gratis både till Iphone och Android) och tillsammans med familjen så har vi bestämt att pengarna vi får därifrån ska gå till Glass. Var på Willys och handlade där dom har flerpack för 27.90kr (varje check är på 25kr) så vi passade ännu en gång på att fylla på glassförrådet här hemma. 

Smaskens :)

Likes

Comments

För ett tag sedan skickade vi in 2 EAN koder från mjukglasspaket till Arla för att delta i kampanjen dom har under sommaren (pågår t.o.m 31/8) där man kan få gratis kalaskit och idag kom det ett paket med 8 glasskoppar, servetter och en rabattkupong på 10 kr. Hade redan en kupong med 5 kronors rabatt så glassen kostade plötsligt bara 10 kronor. Vill du också ha ett så kan du klicka här.

Ikväll blir det glasskalas för hela familjen :)

Likes

Comments

Nu när det än äntligen börjat bli lite svalare ute försöker vi cykla med barnen, har dessutom laddat ner appen Många Sträckor Små från Lantmännen (gratis att ladda ner) så dom tycker att det är ännu roligare att samla medaljer. Idag låste vi upp en av utmaningarna och vann ett pris, ett paket gratis Cupcakes. Fick fylla i mitt telefonnummer så kom en sms kupong på en gång.Plötsligt så vart det så mycket roligare att cykla.

Likes

Comments

Idag anväde vi den sista kupongen som vi fått från Garant genom att skicka ett sms till 72130 med texten "GARANT KALLA SÅSER" (kostar som ett vanligt sms).

Eftersom vi handlade på Willys och jag hade en kupong kvar som gav 2 till priset av 1 så fick vi båda helt gratis. (Kupongen finns fortfarande kvar i butiken)


Likes

Comments

Var med på Skogaholms Tävling på deras facebooksida där man kunde vinna 10 valfria filmer från SF Anytime och idag när jag vaknade hade ett trevligt mail kommit om att vi var gårdagens vinnare.

Ska bli mysigt att kika lite på gratisfilm tillsammans med familjen.


Likes

Comments

Under sommarmånaderna så äter vi så otroligt mycket glass, man får passa på att njuta när det ändå är varmt ute. Under den senaste veckan har vi dessutom lyckats samla ihop en mindre arme med badbollar, men ungarna tycker det är riktigt kul att leka med dom i poolen.
Passade även på att utnyttja erbjudandet i appen Earn'd It och får förhoppningsvis tillbaka 6kr


Likes

Comments