View tracker

En härlig promenad i det vackra vädret.
Fick syn på dessa små gröna blad och mina tankar föll direkt på Karin Boyes fantastiska text
"Visst gör det ont när knoppar brister".
Det ligger så mycket i de orden.....
För visst är det så att ibland gör saker ont. Det kan vara förändringar eller svåra och kämpiga perioder i livet, men när man väl tagit sig igenom det, kan helt nya fantastiska saker "blomma och slå ut" som kanske aldrig hade växt fram utan motgång.....

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Vegetariska vårrullar med sweetchilisås

Världens snabbaste och enklaste vårrullar!

Stek upp Findus fryst asiatisk grönsaks mix och krydda med valfri smak.

Jag brukar ta vitlök, ingefära, salt, peppar, soja.

Doppa risarken i varmt vatten, lägg arket på en kökshandduk, lägg på fyllning och vik ihop.

Det gäller att vara lite snabb på handen, men efter ett par stycken så brukar man få kläm på tekniken.

Servera med sweetchilisås.

Likes

Comments

​Ljummen sallad med fetaost!

Delar med mig av ytterligare en fantastisk lunchsallad:

1 portion.

1 näve blandsallad

1/2 avokado

20g fetaost

1 msk hackad rödlök

5 delade stekta champinjoner

1/2 morot strimlad/stek lätt

5 oliver

1 msk solroskärnor eller pumpafrön

Ringla balsamico, olivolja och lite havssalt över salladen

Likes

Comments

"Kod för att importera min blogg till Nouw: 0683024237"

Likes

Comments

En vacker grön rätt med massor av olika texturer!
Koka upp röd quinoa med 1 hackad gul lök( enligt anvisningarna på förpackningen.)
Rosta en näve mandel i torr stekpanna och lägg åt sidan.
Koka upp ett knippe broccoli (lätt) och stek sedan buketterna med lite vitlök, salt och peppar.
Blanda ihop quinoan med broccoli och häll blandningen över en bädd av babyspenat.
Ringla över valfri vinegrettdressing och strö över den hackade, rostade mandeln
 
Detta är verkligen en riktig "må bra" sallad!
 

Likes

Comments

Supersnabbt, enkelt och gott!
Detta behövs:
1 liten aubergine
1 liten squash
1 gul lök
1 paprika
1 vitlök
1pkt krossade tomater
1 tärning grönsaksbuljong
salt, peppar, timjan, rosmarin, chili
 
Stek upp alla grönsaker, pressa i vitlöksklyftan och slå på krossade tomater. Krydda efter smak. Låt puttra medans du grillar kycklingfilén.
Servera med hemmagjord majonäs, kryddad med curry, honung, dragon, salt ovh peppar.
Ett annan god smaksättning är att blanda i pressad vitlök och lite hackad chili i majonäsen.

Likes

Comments

Vilken lycka när de första vårblommorna tittar fram! 
Njut av ögonblicket. Nu är det vår och allt startar om på nytt......

Likes

Comments