Ni vet denna känslan eller så kanske du kan reflektera över den och känna igen dig. 

Du är i ett förhållande och ni har över 4,5 år tillsammans. Under dem senaste 7-10 månaderna har du känt dig inlåst och att hitta vägen ut var helt omöjligt. Du säger saker som du vet sårar som fan, men du reflekterar inte över det. Min flykt därifrån var när jag fick körkort. Tänk dig en kille som säger saker åt dig under dessa åren. ​Jag kan inte älska en tjej som dig....​vem säger något sådant? Är det en komplimang. Självklart blev jag dunder sårad, men jag stannade kvar. Idag vet jag inte varför. ​Jag litar inte på dig ... ena dagen och andra dagen frågar man.... då litar människan på en. ​Alltså är det osäkerheten som talar eller vad är det. Nu vet jag varför. Jag tog ett lån utan att berätta för honom.... anledningen att jag inte berätta var många .... delvis att han redan hade sagt ​vi har inte delad ekonomi, gör vad du vill. ​Jag gjorde vad jag ville... jag bad om hjälp med en överföring när jag skulle köpa bil......blev tyst i luren....​Han visste inte vad han skulle göra... så han kollade igenom hela kontot.... när överföringen var klar så skriver han ett sms till mig " ring mig när du är klar". 

​Allvarligt tänkte jag?! ​Min affär var klar. Jag ringer upp.... utan att jag förstår någonting så får jag detta i huvudet " varför ljuger du för mig".... jag bara ... fattade ingenitng ....jag bara vadå lju​ger för dig. 
Då får jag veta att han kollat och hela mitt konto..... utan lov!

​Suck my fucking dick.... så arg jag blev. Vi skulle snacka när jag kom hem. 

Jag kommer hem, det blev inget snack. Vände mig ryggen direkt. 
Det gav mig ochså chansen och känna efter vad jag kände för denna människa och allting. 

​Under 7-10 månaderstid har jag tappat känslor...tills dagen kommer. Jag sätter mig framför honom... tittar på honom och säger att jag älskar inte dig längre. Jag har inga känslor kvar, för dig , för oss.. Jag kan inte vara med någon som enbart vill vara vänner utanför hemmet och vara intima hemma....​detta fanns inte i min värld. 
Så jag valde att gå min väg.... men ochså under dessa 7-10 månaderna har jag sökt boende och sånt. Jag har verkligen försökt hitta något men misslyckats.... iallafall jag blev singel... :) 

Att jag begav mig är ochså för att han inte kunnat ge mig det jag söker. 
Jag söker respekt, ömsesidig kärlek och någon som inte vill förändra mig. Någon som tog mig för den jag var. Jag tänkte det var svårt att finna någon ... jag träffade ett stolpskott men det var inte kärlek... för kärleken mötte jag via honom. 


Idag har jag mött kärleken. En kärlek som är ömsesidig och som verkligen vill vara med mig. 
Jag kan säga det slog gnistor om oss....redan första dagen! 
Vi trräffades någon dag sedan.... själva. Där var gnistorna bekräftade. 
Tro mig, jag delar inte med mig av denna kärleken. 

Nog om denna hemliga kärlek. Dags att bege sig mot Lidl. Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Heej! :) 
Det var verkligen ett bra tag sedan jag skrev här. Jag tycker nog det är dags för mig att rensa luften lite. Jag bryr mig inte vem som läser eller vem som tar åt sig. Jag måste få rensa kontoret lite innan jag går in i en bombattack. Det kanske verkar som att allting är hur bra som helst på ytan, har du försökt kolla djupt in i en själ någon gång och se vad som döjjer sig där? Jag skall berätta lite... 


För 2 månader sedan tog jag mitt körkort, det var den bästa dagen i mitt liv på 27 år. Äntligen liksom. Bil hade jag, en jäkla skrothög. Jävla studsmatta. Fan vad vi vart med om en hel del..... Jag kan inte beskriva känslan .... tänk dig att du köper en bingolott.... vinsten du vann är falsk.... haha ;). Korkad affär. Ellehur? Precis så. 

Jag köpte mig en annan bil... min vackra volvo. Eller kanske inte så vacker men ja :D. En V70. Den har utstått mycket med mig som ägare... många mil körda. Två stycken småkrockar....lätthanterliga. Jag som ägare ;D vad förväntade man sig med mig bakom ratten... den frågan har jag ställt mig enda sedan jag köpte denna bil... den fungerade 1-2 veckor sen stod den stilla 2-3 veckor. Den la av ... den ville inte starta :/. Sen när jag väl hade lagat den.... fan vad jag älskar att köra ;D haha Likes

Comments

Jag fick hem mina kläder idag som jag klickade hem ifrån nätet. Lägger upp dem på instagram.

Går in på Facebook, får se ett inlägg som en annan tjej skriver ( eller ja en f.d vän).
Hon mer eller mindre kallar mig för wannabe, att jag försöker stjäla hennes klädstil och tatuering osv. Hon säger att hon alltid kommer att vara snyggare än mig och ha bättre klädstil. Samt att jag borde skaffa mig en egen stil.

Jag tänker besvara detta här.
Egentligen borde jag inte gå i försvar för mina egna handlingar. Denna tjej tog åt sig av vad jag köpte och har gjort. Jag bryr mig inte vem som köpte vad först eller gjorde vad först. Det spelar mindre roll. Att kalla mig wannabe är väldigt lågt. Mycket lågt.
Jag köper det som jag tycker är bekvämt och snyggt, inte för att någon annan har det. Tatueringen jag gjorde, var inte för att denna tjej har en identisk på samma lår. Om allt detta gör mig enligt dig till en wannabe, då är det din åsikt. Men att dra in utseende i det hela är väldigt lågt. Jag vet att jag är vacker. Däremot vet jag också att snyggheten kommer i inifrån. Jag har den insidan. Kanske inte enligt dig. Man kan inte tycka om alla.

Sen att du fick support som drog upp något om pundare och sådär... Är lågt. Jag vet inte vilken historia du har givit henne. Men att jag pundade och golade? Skojar du? Människor som tror sig veta hela storyn, borde hålla låg profil. Att dra mitt förflutna mot mig är inget säkert kort. Ganska omoget faktist.

Där finns inga regler när man får använda eller köpa kläder. Jag vet inte vilken regelbok du använder dig av. Det vet jag inte. Enligt dig så är man wannabe för att klicka hem samma kläder. Skojar du?

Skall vi dra det långt?! Du borde verkligen fråga dig själv varför du alltid skall göra dig till ett offer. Varför? Släpp det. Svara inte.

Du, är bara en tjej i mängden som man kommer åt bara igenom att klicka hem en dräkt.

Gör mig en tjänst?!
Det är en sak att kalla mig wannabe, det är upp till dig. Du får gärna också kalla mig elak.

Jag skall då berätta en sak för dig. Förvänta dig inte att jag skall vara snäll och godhjärtad när du är den som kallar mig för saker och började klanka ner på mig.

Så gör mig en tjänst!
Ändra din attityd.

Dessutom så får du gärna säga att du är snyggare än mig. Det är inte snyggheten på utsidan som gör dig vacker utan det är det på insidan, och det är det som gör mig vacker.

Underbara människor finns!
❤️

Likes

Comments

13/7.
Hade uppkörningen då. Vart sjukt nervös. Så nervös att jag fick panik. Körde fel i korsningar. Fick hjärnsläpp. Hur sjukt är inte det. Att jag i 4 korsningar enligt trafikverket....gjorde fel. Körde snabbt vid skymd sikt. Herregud. Helt galet.

Skaka av detta.
Ny tid. Och jag kommer klara det denna gången. Vid skymd sikt köra med låg fart...kryp köra. Döda vinkeln och visa min avsikt och ge tecken. Ja! ungefär så.

Jag kommer klara mig nästa gång 😉

Likes

Comments

12/7.
Kunskapstestet...
var enkelt. Jag gjorde en jäkla tabbe och föll ner i rått hålet tillsammans med mina tårar.

52 var godkänd. Jag fick 51. Hur besviken jag blev och arg.....1 jäkla poäng ifrån. Fan säger jag bara.

Jag vet att nästa gång....blir jag godkänd och nära mål 😘. till nästa gång.
Snart dags att öva.

Likes

Comments

Halkan. Det var verkligen det bästa jag varit med om. Det var riktigt roligt.

Jag lyckades och blev godkänd! 😘🤔

Likes

Comments

Då är jag inne på min fjärde vecka på min semester. Den har varit helt ok om jag summerar den. Jag har inte gjort så mycket faktiskt, ingenting alls förutom att jag har kört väldigt mycket, spelat boule och bara tagit det lugnt :).

Likes

Comments

Måndag: Då jobbade man 16h eller 15 för att vara exakt. Sen kom man hem och så skulle man sova typ direkt :).

Tisdag: Då vaknar man upp. Går ut med hunden och tar det lite lugnt. Sen åkte jag till gymmet och hade möte med min PT. Vilket var mycket givande. Jag avslutade med att skriva avtal med henne.
Så nu har jag en PT.

Sen åkte jag vidare mot Malmö för att träffa henne helt underbar bästa vän o storasyster. Så följde hon med mig min 1-årskontroll för bukplastik. Vilket gav mycket gott resultat. Jag har ett mycket fint och sammanhängande ärr. Inga strul och jag skulle vara glad. Sidorna eller kärlekshandtagen kunde jag träna bort.
det gav goda resultat.

Sen promenerade vi till triangeln från fridhem. vet inte hur långt det var men. Det var intelångt faktiskt 😀. Skön promenad i fint väder.

Sen åkte man hem.

Nu intar jag min efterlängtade shake 😀Mumma!

Likes

Comments

Idag skall jag faktiskt till Fitness24seven och ha möte med en PT, vilket kommer bli intressant :).
Sen skall jag vidare till Malmö och träffa kirurgen för min 1 års kontroll bukplastik :). Intressant faktiskt kommer det bli :-). hihi.

Hör av mig sen :-)

Likes

Comments

Ja, då är valborg över för detta året. Missade brasan, men vad gör det egentligen?!. Jag fick ändå träffa gamla grannar, umgås med min familj och mysa med lilleman. behövs ingen brasa. Vi grillade dock, vilket var gott. Sen så vart vi på dollarstore innan hemgång, köpte ny bikini, bh i storlek S och byxa XS , detta passade faktiskt fint :) så härligt! :-).

Nu har man varit hemma ett tag.
Så jag har även hunnit städa, rensat kattlådan och gett dem mat...osv.

Nu ser jag film, Grease på tv!

Likes

Comments