​​​​​

- Jag är hellre e​nsam i en relation med mig själv än att vara ensam i en relation men någon annan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Minns du när jag sa att jag älskar dig i Rom

Likes

Comments

Att förälska sig på det där sättet var som att gått vilse i en stad man aldrig tidigare varit i men där varje steg man tog kändes som ett steg närmare hem.

Likes

Comments

​Jag minns när jag tittade på dig och det pirrade till i hela kroppen. Jag minns hur mycket jag tyckte om att du somnade i min famn. Jag minns hur jag brukade de le när du låg o prata i sömnen. Jag minns hur äckligt du kunde lukta i munnen på morgonen. Jag minns hur mycket du hatade när brukade gosa med din fötter. Jag minns hur du brukade älska att kolla dig i spegeln efter sex. Jag minns hur du brukade säga att du inte klarar mer. Jag minns din blick när du brukade se mig på klubben. Jag minns din blick dagen i Rom då jag sa att jag älskade dig för första gången. Jag minns ditt leende dagen du tog studenten och såg mig väntades på dig. Jag minns din lycka när du skaffade Chloe. Jag minns dagen jag jag förstod att jag inte var kär i dig längre. Jag minns att du inte förstod varför jag grät den kvällen. Jag minns det som igår. Du minns det inte alls.  

Likes

Comments

Att göra slut med någon man älskar. Att göra slut med någon som har varit ens enda trygghet. Att göra slut med någon som man har delat sitt allt med. Att släppa taget. Att se den andra personen med någon annan. Att önska personen all kärlek i alla former. Att gå vidare. Att sakta radera personen ur sitt liv. Att göra slut med någon man älskar men inte är förälskad i.

Likes

Comments

Vem plockar upp dig när du är nere
När allting bara skiftar i svart
Vem visar dig en väg du kan gå
När du inte själv vet vart
Vem tar sig tid
Och frågar hur du mår
Finns det nån som kör dig hem
När du inte går
Vem delar du din framtid med
Dina frågor dina svar
Nu när jag inte längre finns kvar
Och vi flög så högt
Utan att titta ner
Men nu när vi landat
Är marken allt vi ser
Och vem kan du skrika åt
När inget blivit som du vill
Vem väcker du mitt i natten
När du inte kan ligga still
Jag hoppas att du hittade
Det du sökte
Och inte klandrar mig
För att jag försökte
Vem delar du din framtid med
Dina frågor dina svar
Nu när jag inte längre finns kvar

Jag undrar bara vem

Likes

Comments

​Långt in i ett hjärta full av förtvivlan, ångest, osäkerhet, förvirring, besvikelse och längtan tände du en gnista hopp, av att jag en dag kan älska igen. Påriktigt. Villkorslöst. Du fick mig att säga en mening som så länge legat så långt in i hjärtat. Du fick mig och förstå hur det känns att älska en annan människa. Att tillsammans bilda ett team, som stod emot allt. En orkansäker kombo. Du och Jag. 

Likes

Comments

​Det var inte ett "jag hatar dig" utan vi tittade varandra i ögonen och sa hejdå. Ett ord fick plötsligt så mycket mening. I en stund kunde jag luta mig tillbaka och andas med dig, två andetag bort och det var bara vi...i två år. En sista kram i förståelse att vi hamnat i en sits där allting bara handlade om annat. 

Likes

Comments

Jag känner fortfarande hennes närhet. Jag antar att det är det en break up handlar om, att lära sig att leva vidare utan att känna henns närhet i allt, i mobilen, i sinnet, i de intima. Men shit vad svårt det här. Jag känner henne överallt

Likes

Comments