Då kör jag och Vilder solo några timmar för första gången.

Siri och pappa skall först till simskolan, sen blir det lite mysfika och så ska de handla lite presenter innan Siri får hoppa in i lekrummet och pappa kör ett träningspass. Förväntar mig ha dom hemma igen vid sjutiden eller så kanske.

Jag kurar lite ullblöjor och virkar lite på ännu ett par. Har hunnit med en halvtimmas promenad med mina grabbar i den underbara vårsolen idag. Vi har stekt pankaksfika till Siri, sytt lite, ammat... ammat och ammat. Det är så vansinnigt lyxigt att vi får vara hemma båda två. Den möjligheten borde alla få!

Nu funderar jag på om jag ska passa på att ta en tupplur medan Vilder sover.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Elimination communication!
Sitter i soffan och hör hur pappa och Vilder är inne på toaletten och presterar både kiss och bajs.
Han har kissat varje gång vi erbjudit honom toaletten och några rejäla bajsar kommer det också.
Man märker verkligen att han får bajsat ordentligt när vi grodhåller och ångesten man hade när Siri var liten över att veta att det ligger bajs i blöjan men veta att hon mest troligt bajsar fem gånger till inom tio minuter om jag byter redan och väntar jag så blir rödrumpa följden existerar inte.
Nyäten men kinkig Vilder har alltså hittills endast inneburit kissblöja eller bajsbehov.
Han är så duktig på att signalera vår kille. Men mest är han bara nöjd! Nöjd och så himla fin!

Likes

Comments

Det börjar kännas riktigt bra i magen nu. Visst har jag lite ont och att hosta är ju knappast smärtfritt ännu men jag hade räknat med att ha mer ont dag fem än såhär.

Vi har fått gjort en hel del idag, jag har pratat med mina försäkringsbolag där jag haft gravidförsäkring och båda betalar ut för snittet, det är ju alltid välkommet.
Vi har deklarerat och vad som såg ut att bli ett fiasko blev ändå en ganska trevlig summa när vi lyckats få in reseavdrag. Så det kändes ju också skönt. Så kan vi dryga ut kassan ytterligare lite under sommaren medan vi båda är hemma.

JAG HAR SÖKT IN! Helt galet men nu har jag sökt in på barnmorskeprogrammet till hösten och kommer jag in så hoppar jag på det då! Nu jävlar ska jag bli färdig. Vi hade ju för avsikt att göra ännu en ivf till vintern men det får vänta nu ändå eftersom det blev snitt. Så då kan jag hinna läsa ett läsår och så kör vi IVF under sommaren istället. Vilket innebär att jag skulle kunna vara färdigutbildad vid vårterminsstarten 2019.
Vilken häftig tanke!

Vi har fått bokat hembesök av BVC tills på fredag och Vilder har fått gå sin första barnvagnspromenad när vi skulle hämta Siri på dagis.

Jag ser så mycket fram emot allt som komma skall och jag är helt upp över öronen förälskad i vår lilla regnbågsbebis! 

Likes

Comments

"Hej jag heter Vilder och idag blev jag riktigt förbannad på mamma och pappa för första gången. Dom fattar ju ingenting. Testar allt möjligt men dom fattar ju inte. Jag vill inte ligga så, sitta där, byta, blöja, vill inte kramas och inte pussas inte bäras omkring på, inte amma i stolen, inte på det bröstet och jag vill inte ligga ner!
Jag ville ju sitta upp bredvis mamma i sängen och amma sittandes SÅKLART! Hur svårt ska det va?

Sen tänker jag stendäcka som en kung på min underarm fortfarande sittandes i samma ställning."

Ja men att vi inte fattade det! 😂👌

Likes

Comments

Imorgon hoppas vi åka hem om inget nytt tillstöter. Jag kommer ha ont ett tag till men nu börjar vi känna oss redo för att ta oss an utmaningen hemma. Vilder sköter sig fortsatt exemplariskt och viktnedgången har planat ut rejält. Förhoppningsvis och troligtvis har han redan vänt i vikt till imorgon.
Som vi väntat på dagen då vi ska komma hem med en liten igen. Siri är otålig och vill ha hem sin lillebror med en gång. Hon är så fin och mjuk med honom. Pussar så försiktigt på hans fjuniga panna.

Jag börjar på riktigt gråta av dessa underbara bilder på två helt magiska barn. Båda är mina, och båda får jag ta med hem!

Likes

Comments

Nu sitter vi här, med ett fåtal timmar sömn i kroppen. Jag och vårat lilla V!
Stoltheten fullkomligt osar om mig och ingen är så fin som han!
Han sköter sig exemplariskt. Ammar bra och är en snäll ligen kille!
Mjölken har runnit till och han blir sådär gott däckad efter varje amning.

Blöjorna funkar fint och barnmorslorna är som i extas när de kommer in till oss. Just nu står nattbarnmorskan och slänger in våra använda vikisar i tvättmaskinen. Hon hade också vikblöjor till sina barn för  sådär 25 år sen. Hon skulle nog kunna stå inne hos oss och prata blöjor hela arbetspasset.

Jag har ont! Ont ont ont i snittet. Har en jävla hosta som gång på gång får det att kännas som att magen spricker från sida till sida. Tårarna kommer varje gång jag känner hur hostreflexen börjar komma.
Igår kväll kändes allt så bra och jag hade nästan inget ont alls men så kom.hostan och ett enormt bakslag. Såret bränner och livmodern värker. Men jag hoppas att det snart vänder och blir bättre. Så vi äntligen kan få åka hem till Siri!

Likes

Comments

Han sköter sif exemplariskt vår lilla regnbåge! Han gnyr till lite ibland men oftast räcker det att lydta upp honom mot axeln eller ge honom en puss så är allt bra igen. han har ammat en massa trots att han.inte är ett dygn ännu och han va så snäll när storasyster och farmor kom och hälsade på
honom!
Han är helt gudomligt söt och det ljust bruna håret virvlar sig så charmigt på hjässan. Han har mörkt blå ögon och inte ligger han helt nöjt och kikar runt.

Storasyster är stoltast i världen och det kan man ju förstå!

Första paret ullbyxor är på, de är helt fantastiskt fina och passar perfekt. så fina färger på honom också!

Vi njuter till fullo av vår lilla mirakelbebis.

Han kom med snitt tillslut då han precis som Siri och Meya kom snett och tillslut blev det för jobbigt för honom, han kom inte ner ordentligt och efter att varenda läkare och barnmorska i hela huset varit inne och slutit och pressat undan mina muskler för att ge honom mer plats men ut kom han inte.
Så nödluckan öppnades och när jag hörde hans skrik... jag har nog aldrog hört något så vackert och tårarna fullkomligt forsade!
Vår regnbåge! Vår Vilder!

Likes

Comments