Ännu ett år har gått och det firades med marängtårta enligt födelsedagsbarnets egna önskemål.

Till frukost blev det bananpankaka och paketöppning. Siri var mer än nöjd med presenterna som bestod av en sparkcykel med frost på. Sparkcykel var en av toppönskningarna på önskelistan. Hon fick även glitterfärger och walkie talkies. Efter frukost sprang hon ut för att testa sparkcykeln och så drog dagen igång.

Nör kalaset var slut drog vi iväg och hämtade hem lite nya köksmöbler. Vi har länge varit i behov av ett nytt köksbord. Det vi har var både rangligt och för litet för att få plats med både vänner och tacos. Så när vi hittade en annons på lökssoffa och köksbord så slog vi till. Det i sin tur genererade ommöblering och städning.
Vi hsr forrfarande lite kvar att fixa men jag är nöjd med hur det blev. Synd bara att endast två av de fem.omålade köksstolarna nu får plats vid bordet... hoppsan!
Men vi får hitta ställen att ha dom på oxh så får de plockas fram när vi får finfrämmat och behöver öka på med några sittplatser helt enkelt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu gick min femåring och la sig för sista gången.
Imorgon när hon vaknar är hon sex år. För sex år sen låg jag i värkar, inte hade jag då en aning om det som komma skulle.
Siri föddes en dag när solen sken och bytte den regnigaste av sommrar till den mest fantastiska sommarvärmen.

Hon kom med solskenet vår Siri. Vårt solskensbarn.

Hon kom att bli min första omkullkastande kärleksupplevelse och jag kan än idag inte sluta förundras över denna kloka, omtänksamma, uppfinningsrika, finurliga, underbara Siri!

Likes

Comments

Siri fyller år på obsdag så igår hade hon barnkalas på Lekstaden. Alltså så sjukt skönt att slippa ha det hemma och i ärlighetens namn blev det nog billigare än vad det hade blivit hemma också.
Siri var så nöjd med kalaset!

Vilder var vaken hela kalaset och fick nog mer intryck än vafr han fått sen han föddes. På kvällen var han rätt kinkig om man säger så.

Siri och Vilder börjar få roligare och roligare ihop. Siri sitter gärna med honom i knät och busar och Vilder njuter av uppmärksamheten.

Likes

Comments

I lövad skrinda så fylld utav skratt
små pojkar i sjömanskravatt
På mjuka små fötter runt midsommarstång
små rosa flickor med hatt och ballong
Och där mitt ibland oss i den ljuvaste tid
en tomhet, en saknad, en stilla frid

I lövad skrinda med bus och kiv
En tom liten plats. Där saknas ett liv.
Två ben som inte fick dansa en gång
En saknad groda kring midsommarstång
En blick som ingen fick möta idag

En änglavinge på lätta små slag
över blomsterfylld äng i ditt sommarland
men här på jorden, här fattas din hand
På sommarprydd grav i solens sken
en flyktig kyss på en skrovlig sten
En krans utan hjässa, en ros i en vas

Så väl dolda tårar i skuggiga glas
Och en röst som viskar i mitt hjärta idag
"Mamma förstå, att i dem finns jag
I barnens glittrande blick ser du mig
Jag finns här för alltid precis intill dig
I barnens klingande skratt där hörs jag
Däri vart hjärta, i vart andetag,
Älskade mor, där finns jag..."

Så saknad och så älskad.
Ett osynligt barn...

Ni kommer alltid vara en del av mig.

Glad midsommar mina små änglar!

Likes

Comments

Frukost buffén intagen och Siri har taggat igång med Dolly Style på högsta volym. Hon är galet förväntansfull och det liksom spritter i hela kroppen på henne.

Nu sitter vi på en solig gräsmatta och tittar på sommarlovs genrep, snart är det dags och barnen här är i fullkomlig exstas!

Jag roar mig med att sätta sömmarkransar på alla familjemedlemmar!

Vilder har somnat så gott på filten och Siri har fått en ballong att vifta med.
Solen skiner trots att det var utlovat regn och vi har det riktigt skönt här!

Likes

Comments

Ett svagt ögonblick lovade jag nog Siri att vi skulle åka till barnkanalens sommarlov ifall Dolly Style skulle spela där.
Japp, min dotter är ett fanatiskt Dolly style fan. Och tydligen så skall de spela i Malmö på Fredag, så då var det bara att packa in oss i bilen. Ett annat utlovat resmål denna sommaren var Astrid Lindgrens värld. Så när vi ändå ska ut och åka passade vi på att slå två flugor i en smäll. Och idag skall vi göra något annat som hon tjatat om i ungeför evigheter.
Vi ska tälta.
Vi slår upp tältet utanför Astrid Lindgrens värld idag och är där hela dagen imorgon innan vi imorgon kväll rullar vidare mot Sommarlov och Dolly Style. Sen tar vi bilen och vänder hem för att fira midsommar hemma.

Hoppas hinna förbi graven och ge tjejerna en krans också.

Likes

Comments

Igår hade vi mina bästaste vänner över här hemma. De bor i stan och pluggar så det har inte blivit så mycket umgänge på ett tag. Men nu äntligen fick vi tid att ses och dom var här hela dagen. Vi bakade rabarberpaj, grillade och tjötade ikapp.
Dom är verkligen helt underbara båda två och umgänget är liksom helt kravlöst.
Det var en fantastisk dag och man kunde sitta i solen på altanen och njuta.

När de sedan åkte så ville Siri bara med Vilder. Stoltheten i henne växte liksom ut genom öronen när hon dessutom fick hålla honom i badet.  Givetvis satt jag bredvid och passade men hon behövde då ingen hjälp, klarade det galant. Dom är så fina och Vilder börkar interagera även med Siri nu, han har varit lite snål med det men imorse skrattade han glatt när Siri kom och satte sig bredvid honom i sängen. Vi börjar verkligen svetsas ihop till en fanilj på fyra nu. Och jag älskar det!

Likes

Comments

Jag kan nog inte ens lite fatta hur mycket Siri älskar sin lillebror. Hon är så fantastiskt fin med honom och vill hjälpa till med allt hon kan.
Hon står gärna bredvid när bajsblöjan ska bytas, springer och hämtar handduk när kräks ska torkas och myser med honom så ofta hon kan.
Vilder har inte riktigt fattat grejen och när hon frågar om Vilder kan få ligga bredvid henne när hon somnar i vår säng så blir hon så ledsen om han skriker och inte vill mysa.

Idag satt hon i soffan med Vilder en lång stund och stoltheten som man kan se växa inom henne när han trivs och skrattar i hennes knä får mitt hjrta att fullkomligt explodera av kärlek!

Likes

Comments

Idag skall jag iväg och fira skolavslutning med all personal på IES. Det har gått ett helt läsår och det är så häftigt att jag fick den chansen!
Jag har trivts så enormt bra i skolan, IES krokslätt har en personalstyrka som är helt jäkla fantastisk. En rektor med engagemang och omtanke för elever och personal. En barnaskara som kommer från hela stan, förrort till överklass och blandningen är helt otrolig!
Jag är inte helt osentimental när jag tänker på att nu är jag inte längre en del av teamet men så kollosalt tacksam att jag fick vara det.
Det har inte varot helt enkelt att komma in i arbetssättet och det är ju ett gelt annat tänk än att jobba på akuten, men det har gått bra och jag är en enorm erfarenhet rikare och den meriten på CVt är ovärderlig!

Tack IES för allt!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hur dyrt och piffigt ett kylskåp än må vara så är det liksom aldrig särskilt roligt att se på. OM man inte skriver ut de absolut finaste bilderna man bara kan hitta i magnet form och sätter dom där.

Jag beställde dessa för ett par veckor sedan och hade redan glömt det innan de kom med posten idag.

Men nu sitter de där och bilderna är ju bara så fantastiskt fina och med ens så blev det där skåpet heöt magiskt fint att titta på!

Likes

Comments