Hej på er!
Idag klockan 12 ringer min mamma och säger att jag måste åka från skolan och upp till min gammelmormor. Jag bara jaha okej varför de ar de hänt något??
Då sa mamma att hon skulle inte leva så många timmar till och jag blir ju stressad som fan o sätter mig på bussen....
Idag är det den 15 december och den 15 november 2016 dog min pappa...
vi trodde att hon skulle vänta till 14:08 för då tog pappa sina sista andetag, men hon kämpade på som bara den men sen 15:43 så tar vi alla henne i handen och säger hälsa Magnus!❣️ Det är okej att sluta kämpa. Då tar hon sina sista andetag!
Det kändes så jäkla sjukt att man nu har förlorat en till nära på just denna datumen! 15:de verkar vara ett speciellt datum som går i vår släkt!

Men jag kommer alltid sakna dig Gammelmormor och nu får du träffa din man och ditt barnbarn!(min pappa)
Sov gott och vila i frid 🕊❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 1 Readers

Likes

Comments

Hej!
Hoppas att ni mår bra denna onsdag.
Själv är jag väldigt trött då jag först hade lucia tåg på skolan och sen var vi på 2 företag för att tjäna pengar till vår klassresa och det gick jätte bra <3

Har ni hört talas om ELLAS HJÄLTAR?

Ellas hjältar uppfyller drabbade barns önskningar.
Ellas hjältar startade pga eget tragiskt öde.
Sök på Catja Karlberg så kan ni läsa om hennes olycka förra året 2016 när hon födde sitt andra barn.

Dom är underbara personer som gör detta och som verkligen jobbar för att hjälpa drabbade barn med deras önskningar, varje krona gör skillnad.

Ni kan gå in via länken nedan för o läsa fall som redan är klara och fall som pågår och hjälpa till ❤
Alla barn förtjänar att få uppfyllda drömmar<3

Jag själv vill hjälpa drabbade barn, jag pratar mycket med grundaren av Ellas Hjältar och hon och hennes familj är underbara!
Dom vill hjälpa alla barn<3

HÄR HAR NI LÄNK TÌLL ELLAS HJÄLTAR PÅ FACEBOOK OCH DERAS SWISH NUMMER:

•SWISH:
0738539090 skriv ELLASHJÄLTAR

•GRUPPEN:
https://www.facebook.com/groups/1251897934842811/?fref=nf
(Man får så klart skänka hur mycket pengar man vill)

•Ni kan läsa om alla fallen inne i gruppen men här kan ni läsa i tidningar om några fall dom redan löst:

HAMPUS RESA VI HJÄLPTE HONOM MED:
http://www.exprhampus-fick-onskan-uppfylld/essen.se/nyheter/cancersjuke-

OM NOELIAS RESA TILL DISNEYLAND:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/78wXv/noelia-4-ar-obotligt-sjuk--fick-aka-till-disneyland

OM EMMAS ÖVERRASKNING:
http://www.expressen.se/kvallsposten/emma-3-har-cancer-nu-uppfylls-hennes-drom-om-disneyland/

OM VÅRT ENGAGEMANG NÄR HUGO FICK TRÄFFA SINA IDOLER:
https://www.facebook.com/sportbibeln/videos/1373682712739975/

OM VÅRT ENGAGEMANG ANGÅENDE LOVA DEL1:
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/72Q59/eric-saades-uppfyllde-elvaariga-lovas-sista-onskan

OM VÅRT ENGAGEMANG ANGÅENDE LOVA DEL2:
http://www.expressen.se/noje/lova-11-fick-sin-sista-onskan-uppfylld-traffade-eric-saade/

OM VÅRT ENGAGEMANG MED COLLIN:
http://www.expressen.se/kvallsposten/collin-12-far-antligen-rora-pa-sig-tack-vare-insamling/

OM VÅRT BIL ENGAGEMANG MEN HAMPUS
https://www.expressen.se/kvallsposten/lyxbilskortege-overraskade-cancerdrabbade-hampus-7/

Catja Ellas Hjältar

Ni får ha de bra o ta hand om er<3

Likes

Comments

​Hej på er! Hoppas Ni mår superbra denna fredag.

Själv mår jag ganska bra lite stressad för att hinna med alla mina inlämningsuppgifter som snart ska vara inne.
Just nu sitter jag och lämnar in skoluppgifter som ska vara inlämnade klockan 23.59 för att kunna få ett betyg. Jag ska lämna in en idrottsuppgift, en engelska uppgift och musik….

Men jag får hjälp av en kille jag snackar med som hjälper mig hur jag ska skriva vissa saker för att kunna höja mitt betyg och han betyder allt för mig. Jag e klar med att skriva en text till musiken och nu ska den bara delas med mina musiklärare. Så nu är det bara att fortsätta så jag hinner bli klar… 


Det har varit lite jobbigt i min familj dom senaste månaderna, med mycket mark o så i familjen som ibland slutar med att jag sitter och gråter då det är min bror och mamma som bråkar hela tiden… Det kan börja med en liten liten sak som sen är i våld och hot… Jag brukar försöka att inte lägga mig i men ibland kan jag bara inte hålla käften och börjar skrika på dom och säga till dom för vad jag tycker och hur jag mår när dom bråkar.. Men det slutar inte ändå.. Senast i måndag blev det kaos och polisen fick komma på grund av andra anledningar också, men då var jag på riktigt rädd för min egna familj.
Men förhoppningsvis har min familj lärt sig en läxa nu när detta hände och att dom förstår hur dåligt jag mår på grund av dessa bråken.
Men min släkt försöker hjälpa mig så mycket det går för att jag ska kunna må bra och kunna fokusera på skolan 100% och gå ut med godkänt i alla ämnen i skolan..


Ni får ha det så bra så hörs vi. 
<3 Ni är perfekta som ni är <3 

Likes

Comments

Hej på er
Hoppas allt är bra!
Själv mår jag helt okej efter allt som hänt som senaste dagarna.

Men i detta inlägget tänkte jag skriva ett inlägg m gymnastikens betydelse och om jag kommer kunna fortsätta med att träna eftersom mitt knä så dåligt.
Jag har gått på gymnastik i ungefär 13 år och jag älskar det fortfarande, men jag har fått problem med mitt knä dom senaste månaderna och jag har nu valt att kolla upp mitt knä för att jag har fått problem med att gå och även springa vissa dagar när jag har träning. 
Jag har nu fått det sagt av min sjukgymnast att jag har ett överrörligt knä och nu får jag gå med ett knäskydd som ska göra att jag inte får lika ont när jag går & jag får ta Panodil på morgonen och kvällen för att jag ens ska kunna gå i skolan eller sova på kvällen. 
Jag har haft in sista julgala med min grupp och tränare då vi nu är för lite folk för att kunna träna och så som grupp och kunna åka å tävling kanske.
Jag vill gärna fortsätta med gymnastik och har varit och provtränat på 2 träningar med en annan förening så nu ska jag vila knät och försöka må bra igen och få rätt på mitt knä och sen blir det nog att börja träna igen. 

Ni får ha de så bra så hörs vi <3 
Glöm inte att ni är perfekta<3 

Likes

Comments

Hej på er!
Hoppas allt är bra!

Själv mår jag sådär, var på vårdcentralen i fredags för att kolla upp mitt knä. Så nu har vi kommit fram till att jag har ett överrörligt knä, så nu måst jag ha ett knäskydd på hela tiden dom ett stöd.

Jag vet att det varit ett långt uppehåll men jag har inte alls mått bra och inte hunnit med att blogga på ett tag då de varit mycket i familjen som har hänt och ganska mycket i skolan med prov o så.
Men jag ska försöka bli bättre på att blogga, iallafall 1 inlägg i veckan, kommer det fler är det bra men det får vi se.

(Begravning)
Igår var det 1 år sen jag sa förväll till min pappa.❤️ minns den dagen som igår, minns allt som om det hände igår. Jag saknar han så mycket och älskar han över allt annat ❤️❤️


Ni får ha de så bra så hörs vi.
Glöm inte att ni är perfekta precis som ni är!❤️

  • 2 Readers

Likes

Comments

Hej på er, Hoppas ni mår bra.
Själv mår jag sådär, sitter i skolan och ska ha nationella prov detta veckan..
Så nervös särskilt inför Engelskan. För Engelska är något jag har problem med.

Den 15 november 2106 14:08 tog min pappa sina sista andetag och det blev en jobbig dag för oss alla.
Den 15 november 2017 har nu passerat och det har gått ett helt år sedan han dog. Det är helt sjukt att tiden har gått så sjukt snabbt och saknaden är inget o prata om, jag saknar min pappa mycket varje dag.
Vissa dagar e jobbigare än andra.
Men jag försöker kämpa vidare med skolan och allt och jag ska klara skolan med betyg i alla ämnen alltså inga F. Jag försöker komma på vad jag ska gå för linje när jag börjar gymnasiet.

Jag ska upp till minneslunden idag och sätta ljus och blommor, sen ska jag fixa en liten hörna i mitt rum med bilder på pappa och lite saker jag fått av han  <3 

Ni får ha de så bra så hörs vi <3 

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas allt är bra! 

Detta skrev jag i fredags Men den har inte velat komma upp så den kommer upp nu. 

Själv mår jag ganska bra försöker kämpa vidare som vanligt under denna jobbiga period. Som ni vet så har jag förlorat min pappa och har sedan dess kämpat som en idiot för att försöka må bra. Igår kom jag hem från semestern och jag var riktigt trött efter att ha suttit på ett flyg i 5 timmar och 20 minuter, och sen skulle flyget dessutom landa 20 minuter senare på grund av vädret... :( Men klockan 19:30 så landade vi äntligen i Malmö och det var iskallt där satt man i en byxdress som var as tunn och hade en liten kofta med mig bara, Kommer ut från flygplatsen och det var regn och 3 grader... suck

Ni får ha de så bra så hörs vi❤️

Likes

Comments

Hej på er!
Hoppas allt är bra!
Själv mår jag helt okej efter allt som hänt som senaste dagarna.
Fredag- måndag åkte jag till London
Igår och idag var jag och min kusin och red, det var så jäkla kul! Nu har jag ont i ryggen då jag inte ridit på jätte länge. Igår läste jag att det varit skottlossning precis utanför mitt hus och det var en 20 åring som tyvärr dog utav skadorna han fick💔
Asså man är inte trygg någonstans längre. Men klockan 04:00 åker jag hemifrån för att åka på semester 1 vecka med familjen. Det ska bli skönt att slappna av släppa allt som hänt/ händer hemma.
Jag ska försöka göra något inlägg iallafall när jag är i Spanien. Men om de inte kommer upp under den veckan så kommer det komma upp när jag kommer hem igen!

Ni för ha de så bra så länge, så hörs vi!❤️

  • 8 Readers

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni mår bra, själv sitter jag hemma och har skit ont i huvudet och just nu väntar jag på att klockan ska bli halv 6 för att jag ska börja laga maten.

På fredag åker jag till London i 4 dagar, fredag-måndag. Det ska bli så himla skönt att få komma hemifrån ett tag. Sen är jag hemma 2 dagar och packar min nya resväska för o på torsdagen vecka 44 åker jag till Spanien 1 vecka <3 Gud vad skönt det ska bli att komma iväg 1 vecka med familjen på en sol semester, men denna semestern åker vi på för att det snart är 1 år sedan min pappa dog och saknaden är riktigt stor och det är helt sjukt att det snart har gått 1 helt år sedan en av dom värsta dagarna i mitt liv inträffade <3

Men när det är 1 år så ska vi ut och äta med pappas sida av släkten för att det är hans dödsdag och vi vill spendera den tillsammans med vår släkt. För att sen sätta ljus på minneslunden och blommor. <3
Men nu ska jag börja plocka fram lite av mina saker jag ska ha med mig till London för hela denna veckan är fullbokad med möten och lite träffar inför London <3

Jag går ju och snackar i en stödgrupp med andra ungdomar so också har förlorat en föräldrar genom sjukdom, just nu tycker jag att det känns helt okej att prata om det och att få höra andra prata om det, för jag e verkligen inte ensam med vad jag känner eftersom det finns andra som också har gått igenom det <3

Glöm inte att ni är värda precis allt!

Ni e fina precis som ni är!
Ha de bra så hörs vi ❤️

Likes

Comments

Hejsan!
Hoppas att ni mår bra! Denna morgonen började inte så jätte bra, mådde fet dåligt men de va bara att gå upp och gå till skolan. Mina kompisar visste att jag inte mådde så jätte bra så dom förstår mig, jag mår bättre nu men 2 av mina lärare slutar idag..
Min matte lärare och min svensklärare.. hade sista lektionen med matte läraren idag.
Sista lektionen med min svenska lärare var redan förra veckan o det kommer kännas jätte konstigt.

Så nu ska jag fortsätta plugga lite för jag har idrotts teori prov imorgon, och jag ska skriva ett blogginlägg som ska upp senare idag! Ska bara försöka komma på någonting att skriva om så ni vill läsa det!

Jag tänkte göra ett folllow train på bloggarna, så skriv i kommentarerna om ni vill vara med eller
skicka ett mail till mig. Melle.brogren@gmail.com


Glöm inte att ni är värda precis allt!
Ni e fina precis som ni är!
Ha de bra så hörs vi ❤️

  • 14 Readers

Likes

Comments