Första inlägget på bloggen Ett År Från September. Tanken med bloggen är just det att under 1 år från 1/9 2017 till 1/9 2018 i bild och text dokumentera mina framsteg och bakslag med min träning och hälsa. Då jag sedan ca 3 månader styrketränat 3 gr i veckan och verkligen märker stor skillnad i stryrka så vill jag även börja se resultat med ögat. Men det kräver även en kostomläggning som jag ska försöka mig på.

Som det är nu så äter jag rätt mycket socker, bröd och liknande. Tanken är att under detta året inte äta godis, och då alltså ta bort så mycket onödigt socker som möjligt samt minska på bröd och pasta. Livet ska inte på något sätt vara tråkigt utan jag ska lära mig tänka smart och äta bra för att få ut maximala resultat. Troligen kommer jag använda VV under en period då jag behöver gå ner några kilo i vikt. Jag kommer säkert stöpa på nästan och göra fel fler än en gång men det ingår i resan tänker jag och då får jag borsta av mig och köra igen.

Så vill nån hänga med på resan så titta in från 1/9 då jag börjar skriva mer konsekvent. Innan dess kan det bli nått inlägg här och där och lite designfix :-)Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments