1,5 kg gick jag ner under förra veckan. Igår på invägningen visade vågen 66,8 kg. Helt fantastiskt och jag är så glad för det. Trots skadad fot och ingen träning så gav maten resultat. Stor klapp på axeln till mig 👏🏻.

Förhoppningen är att kunna träna lite i veckan om än rätt försiktigt. Och så kör vi på med ny matvecka. Jag hoppas på 0,5-1 kg minskning denna vecka.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

På måndag är det vägning igen och jag känner i kroppen att jag gått ner i vikt. Det ska bli spännande och se hur mycket.

Denna veckan blev lite som den blev med skadad fot som innebar ingen träning denna vecka. Jag hoppas jag kan träna lite i veckan som kommer om än lite försiktigt. Jag kan stödja rätt bra på foten men ledbandet är väldigt ostabilt så jag knäcker till det hela tiden om jag inte är försiktig.

Sen har det varit lite annat o det privata som just nu känns skitjobbigt. Eftersom det rör andra än bara mig så kan jag inte skriva vad som händer ännu.

Ikväll blir det lugnt. Barnen har varit i stallet och på kalas och nu ska vi göra hemmapizza och mysa i soffan. Imorgon väntar lite hemmapyssel och stallet igen. Försöka ladda upp inför kommande vecka som känns rätt tuff. En dag i taget och djupa andetag.

Likes

Comments

Ibland har man riktig otur alltså. Igår morse ramlade jag ner för en trappa (ett par trappsteg) och landade rakt på fotleden som small till. Fruktansvärt ont gjorde det och en tripp till akuten senare så konstaterades att den inte är bruten men väldigt stukad och ledbandet har åkt på en rejäl smäll. Nu är det vila, kryckor och alvedon som gäller ett tag. Ingen träning 😢😭😢😭😢😭😢😭😢.

Jag får helt enkelt vara noga med kosten för att gå ner i vikt men FAN alltså va synd det är. Är så jäkla besviken. Det kan ta några veckor innan jag kan träna som vanligt och ett år inna jag är helt 100% i foten. Jävla skit alltså.

Idag ska jag försöka vila men också börja belasta foten lite. Läkaren sa att det är bra att göra det om jag kan även om det gör jävligt ont.

Likes

Comments

Idag var det första invägningen efter 1 vecka med Vikt Väktarna och vågen visade -2hg. Vikten är nu 68,3 kg.

Jag är nöjd med den minskningen eftersom jag var på resande fot med jobbet 2 dagar förra veckan och det blev både vin och god mat. Nu köttar jag en vecka till 💪🏻

Likes

Comments

Jag kan inte riktigt bestämma mig. Jag hade tänkt att väga mig den 1:a varje månad men vikt väktarna vill gärna att man gör det veckovis.

Tror jag kör veckovis nu i början och glesar ut det sen när jag ser att jag ligger rätt i kost.

Likes

Comments

Jag tänkte det kunde va kul med en DITL/What I ate dag. Idag blev det inte så mkt men detta åt jag idag. När jag vabbar är jag inte superhungrig oftast och eftersom jag ska ner i vikt så vill jag gärna ha ett lågt intag.

Frukost:200 g keso mini med kanel och 2 msk frysta blåbär.

Lunch: 1 burk tonfisk i vatten

Mellanmål: Barbelle caramel and cashew proteinbar

Middag: Tacos

Fredagsgott: Popcorn och en proteinbar. Cola Zero

Likes

Comments

Nu är 1/9-2017 här och jag börjar på riktigt. Godisfri i ett år och minska på socker totalt sett i övrig kost också. Målet är att vara hälsosam, må bra och såklart känna mig snygg och stark som fan!

Invägningsvikt är 68,5 kg
Viktmål till jul: 60 kg

Mina mått är.....

Mage: 83,5 cm
Höft:99 cm
Rumpa:104 cm
Lår:60,5 cm
Biceps:29,5 cm

Och dagens startbild ser ut såhär...

Likes

Comments

Jag har tagit nya tag nu efter mitt återfall som jag tog i veckan när jag tröck i mig kakor och socker. Sen dess har jag inte ätit något sånt.

Imorgon är det ny vecka och jag tänker köra på nu. Äta bra mat regelbundet. Och inga snacks i veckorna. Nått nyttigare snacks till helgen.

Jag har det ganska tufft med min självbild just nu. Jag känner mig tjock, fet och osnygg helt ärligt. Men jag ska kämpa på. Imorgon kör vi igång VV igen.

Likes

Comments

Igårkväll när jag körde mitt benpass så kändes kroppen seg. Jag kände mig svag och omotiverad och helt ärligt så känner jag mig smällfet. Så bara blev jag ledsen och började gråta. Jag fick avbryta träningen en stund men gjorde klart sen ändå vilket jag är glad för. Min kropp känns inget bra just nu och jag trivs inte i den. Jag jobbar på det men det är lite tufft nu. Men ibland är man ledsen och så bryter man ihop och kommer igen. Det ska jag försöka göra idag.

Om en stund ska jag köra ett överkroppspass och ta en dusch och starta dagen. Det är fredag och snart är familjen samlad.

Likes

Comments

6 dagar gick det bra att leva sockerfritt innan jag åkte på näsan 👃🏻 . Igår så mosade jag i mig både kakor och godis. Jag var såå sugen. Men jag bankar inte för mycket på mig själv för det utan vi tar nya tag bara. Det ska vara långsiktigt tänk och kanske tog jag i lite mkt till en början.

Idag vaknade jag lite på fel sida av sängen tror jag. Det är första gången jag går upp klockan 6 sen semestern började och holy shit va trött jag var. Sen skulle jag lämna barnen på morgonfrita varav en inte ville äta frukost där och den andra ville inte att jag skulle gå. Det gick inte som planlagt helt enkelt. Ikväll ska jag förbereda N på att mamma inte stannar över frukost utan att vi säger hejdå i dörren. Det är ju hennes första vecka så det är ju inte så konstigt. Men om det fortsätter så får jag försöka ta lite flex från jobbet i början av nästa vecka på morgonen så lämning inte blir en stress. I vilket fall landade jag på fel sida.

Nu har jag städat lite hemma. Robotdammsugaren går för fullt och jag funderar på en dusch. Är inte fräsch alltså. Tror jag ska hämta barnen skapligt idag också. Egentligen ska jag hämta 15,00 men jag saknar dom, särskilt N som var lite osäker idag, så jag vill hämta tidigt jag.

Likes

Comments