Livet

(Innan vi börjar så vill jag varna för sjuka mängder av frågetecken och stora bokstäver)
Imorgon (ångest ojoj!) så börjar jag alltså NIAN??? Hur sjukt låter inte det, eller hur sjukt ÄR inte det?! Bara ETT år kvar av grundskolan, otroligt skönt måste jag medge, sen hur jobbigt detta år kommer bli har jag inte riktigt förstått än men det kommer nog med tiden, klagandet är påväg. Det ska ju faktiskt inte bara bli jobbigt utan också roligt och skönt... typ. Dom första dagarna av skolan denna vecka känns väldigt onödiga måste jag säga!!! Imorgon ska vi till skolan klockan tio och typ få information o sånt o sen ska vi få en glass (?), o sen får vi gå hem, känns lite som lågstadiet igen men men. Sen på torsdag så ska vi ha nån stadsvandring som vi alltid har varje år, vi får väll se hur kul det blir, det kommer säkert bli helt okej bara det inte regnar... denna morgon blev en JÄTTEMYSIG morgon som bara bestod av att njuta av den sista sommarlovsmorgonen detta år. Den spenderades i solen på Linns terass med youtube, ultimat.
Hejdå fritid

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bilder

Växter på bilder alltså, oj ojoj, älskar älskar älskar. Tycker att bilderna liksom känns fridfulla när det är någon slags växt med. Speciellt gröna växter, grönt är verkligen avkopplande... eller när jag tänker efter kanske det bara finns gröna växter, alltså även fast blomman är vilken färg som helst så är det ju alltid något grönt, tror jag. Aja. Här hemma har vi väldigt mycket växter och blommor och sånt, man känner sig verkligen hemma när det finns sånt runt omkring, okej no shit att hemma känns hemma.. men ni fattar grejen. Växter är avkopplande.slut. Fick inte fram så mycket i dethär inlägget men jag känner att man måste dela med sig av mycket även fast det inte är världens intressantaste. Hoppas nån håller med hehe.
Aja, grönt är skönt

Likes

Comments

Inredning

Vad är det som är "in the making" tänker ni då (eller kanske inte), jo det är en tavelvägg. Vi har inte riktigt bestämt plats men vi tror att den ska vara i vardagsrummet. Bilderna är sådana som vi har tagit själva och jag tycker att de blev jättecoola om jag ska vara ärlig! Kommer bli jättekul att se hur tavlorna det ut uppe på väggen, just nu ligger de som ni kanske ser på golvet (och lutade mot väggen). I princip alla våra väggar är vita så då känns det härligt när man får upp lite saker på dem så det inte känns så tomt! Jag har sett så många bilder från personer som har jättefina tavelväggar, och speciellt kul är det ju såklart när man tagit bilderna själva! Okej, så från en sak till en annan. Jag är fortfarande sjuk vilket såklart känns väldigt tråkigt, men det är bra med vila och mycket vatten, så det är precis vad jag tänker göra nu. Vila och dricka mycket vatten, vi hörs nån dag längre fram.
Kyss<3

Likes

Comments

Träning

Hej hörni! Nu har jag kommit hem från Sthlm dance camp vilket var sjuuukt roligt! Att träffa alla och (såklart) att dansa igen! Det var några intensiva dagar som verkligen tog på krafterna, nu ligger jag nämligen hemma och är sjuk, men det var värt det! Jag åkte hem med nya kunskaper och grov träningsvärk. Idag har jag tagit dagen som den kommit, inte hänt så mycket men väldigt skönt att vila sig. Tack så sjukt mycket för ett bra läger med roliga personer och bra tränare
#sthlmdancecamp2017

Tack bästa tränarna<3 Sofia Hernborg, Peter Kjärsgård, Marco Behal, Frederikke Munch, Lasse Funch och Janina Ilkka, ni är grymma💪🏽

Likes

Comments