Hey peeps! Beklager stilheden her efterhånden den seneste uges tid. Jeg har ligget syg og har simpelthen bare ikke haft mulighed for at kunne lave nogle blog-indlæg. Nu er jeg på toppen igen og blevet super motiveret eftersom jeg ikke har være aktiv de seneste par døgn. I dag vil jeg såmænd vise jer mine seneste "gemte" instgram billeder. Hvis nogle skulle være i tvivl om hvad det såkaldte "gemt" skulle betyde. Så er det egenlig bare det lille ikon som er uden for hver billedet til højre som gør at man kan gemme billedet. Man har så en fane inde under sin egne instagram hvor man så kan se de billeder man har gemt. Det er naturligvis kun en selv som kan se hvilke billeder man har gemt. Derfor tænkte jeg at det ville være meget sjovt at se hvad jeg havde gemt! Jeg gemmer lidt forskelligt, nogle gange er det noget mode relateret, andre gange et flot billedet jeg er blevet inspireret af og andre gange et eller andet jeg havde det for vildt sjovt over og bare blev NØDT til at vise mine veninder dagen efter. Nu vil jeg ikke plapre mere, men lade jer nyde disse opslag jeg har gemt, samt hvorfor det lige netop var disse billeder jeg gemte.

#billedet1 er altid det billedet til venstre)

#billedet1. Dette billedet er af modellen Gizele Oliveira, det er også hende selv som har lagt billedet op. Hun er super smuk, og jeg var bare helt vild med dette billedet, så derfor blev det altså gemt. ;)) 

#billedet2. Dette billedet er fra "Iblamelulu" profilen som sjovt nok tilhører butikken "I blame lulu". Super fin butik og jeg faldt bare fuldstændig for disse lækre snøresko. Jeg er i tvivl om de er til mænd eller kvinder. Hvis de er til kvinder skal jeg 100p selv eje et par, og hvis de er til mænd skal min kommende kæreste nok få et par af mig i gave!

#billedet1. Dette billedet er lagt ud af en profil som heder "jaw". Deres instagram består primært af lækre drenge. mmm, Hvem kan ikke lide det?? Dette billedet har jeg gemt da jeg ikke kunne være mere enig i det som står på billedet! Jeg er KÆMPE fan af riverdale (btw er der et nyt afsnit ude i dag, hvis det lige er glippet forbi dig). Og jeg glæder mig for sygt til at broren kommer ind i serien! (ham til højre, hvis du skulle være i tvivl, haha). Hvis i ikke har set riverdale vil jeg forslå jer at gå ind og se det direkte efter du har læst dette indlæg. Det er ikke noget du vil fortryde!

#billedet2. True! Behøver jeg at sige mere?

#billedet1. Romee Strijd. Seriøst en af de smukkeste modeller på denne klode! Hun er Victoria's secret model, endda Angel. Hun er så smuk og inspirerende! Jeg følger også med på hendes youtube kanal, hvor hun vlogger sin vilde hverdag. Hun har blandt andet også lavet 2 vlogs omhandlende Victoria's secrets seneste fashion show! Dem er jeg i sær vilde med! ;))

#billedet2. Jeg gemte dette billedet fordi jeg synes det var overdrevet flot! Jeg er måske lidt nørdet når det gælder sådan noget med at tage billeder og have et godt kamera osv. Og det her vil jeg højst sandsynligt aldrig kunne genskabe, men når jeg ser et sådant billedet drømmer jeg mig væk til de varme lande.


Vi ses i morgen til et nyt indlæg! KYS

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

I går var en super hyggelig aften i godt selskab. Jeg var inde i København, og spiste lækkert let mad og hyggede sådan set bare. Jeg fik taget lidt hurtige billeder så de er måske ikke lige i den bedste kvali. Jeg håber i nød fredagen og ikke mindst dagen i dag. Jeg har haft det som om det har været søndag i dag, ved egenlig ikke helt hvorfor, men det er skønt at det først er søndag i morgen. Kyss

Hvis i btw vil have en update på jakken (dette indlæg), så sig til <3

Likes

Comments

Hey peeps! Jeg er på en desperat eftersøgning efter denne jakke. Den er fra Ganni og er i modellen "Fountain down jacket" i farven "Total eclipse". Jeg leder efter den overalt, men den er seriøst udsolgt over alt eller kun tilbage i store størrelser. Jeg leder efter den i en størrelse 36 (S) eller 38 (M). Hvis du finder den eller har set den et sted hvor den er tilgængelig så må du meget gerne skrive linket her under i kommentaren. Eller hvis du selv eller kender en som sælger en som er i god stand skriv det meget gerne i kommentaren.

på forhånd tak! KYS

Likes

Comments

Hey peeps! Glædelig 6 december. Jeg har i dag kreeret et outfit jeg godt gad have på, haha. Desværre ejer jeg bare ikke rigtig lige nogle af items'ene, men har ønsket mig nogle af dem :). De hvide bukser kiggede jeg på i efterårsferien da jeg var ude at rejse, men fik ikke lige købt, hvilket jeg fortryder nu... Jeg kan naturligvis købe dem på nettet hvilket jeg også tror jeg snart gør, haha. Der er som altid links til alle items under collagen. Så håber jeg i har haft en lækker onsdag. Min er mest brugt på bare at lave lektier. Det gjorde jeg lige fra jeg fik fri for skole og indtil her for ikke så lang tid siden.. Nu ser jeg frem til, at det snart er juleferie da jeg virkelig trænger til lidt ferie nu, haha. Kysss

Likes

Comments

Hey peeps! I dag har jeg samlet mine favorit sweaters fra "& Other Stories". Jeg eeelsker & other stories, og jeg synes de har så lækre produkter. Dog synes jeg godt nok nogle af deres ting er lidt i den dyre ende... Men de er godt nok flotte. Jeg kunne ærligt bruge så mange penge derinde, og gid jeg kunne haha. Her har jeg i hvert fald samlet mine favorit sweaters, med som sædvanligt links til hvert items under itemet. Jeg har selv ønsket mig mange af de her sweaters i julegave og krydser fingre for at jeg i hvert fald får en af dem, ellers køber jeg dem nok selv haha.

Jeg håber i kunne lide indlægget, og i har fået lidt inspiration. Hvis i har nogle ideer til indlæg i gerne vil se må i meget gerne skrive dem kommentaren, TAK <3 Så må i ellers bare have det suverænt godt. Kyss

Likes

Comments

Hey peeps. Glædelig 1. advent! I dag har jeg samlet mine nuværende favoritter fra Gina Tricot. Gina Tricot har vildt mange fine ting, til budgetvenlige priser. Det er sted jeg selv shopper meget. Så derfor ville jeg i dag vise jer mine favoritter derfra. Jeg har samlet lidt af hvert, men med primært fokus på lidt finere tøj, da der kommer man arrangementer her i december, såsom julefrokoster, juleaften og nytårsaften. Jeg fandt godt nok også lige disse super nice slappebukser i velour! De er så fine og ser helt latterligt dejlige ud! Dem gad jeg i hvert fald godt have på lige nu og i resten af december. Plus overvej lige farven på dem, kunne det blive mere julet? Haha.

Jeg håber i kunne lide nogle af de ting jeg har fundet til jer, og hvis i er interreseret i at købe/finde nogle af disse items, har jeg lagt et link til hvert item under billedet. You're welcome! Kysss

Likes

Comments

Hey guys! I dag vil jeg dele nogle ideer til hvad man kan ønske sig her til jul. Jeg kan selv have enormt svært ved at finde ønsker og ville selv værdsætte sådant et indlæg. Jeg finder også selv meget inspiration til ønsker igennem sådanne indlæg. Derfor tænkte at der måske var nogle af jer som stod i samme situation, så nu vil jeg give jer noget inspiration til hvad i kan ønske jer. 

Tasker

En god idé er altid en taske! Jeg elsker tasker og har alt for mange af dem, men man kan altid bruge en ny, right? Disse er alle fra Zara, og det er simpelthen fordi jeg synes de har så fine tasker til nærmest ingen penge. De tre her er også i lidt forskellige prisklasser, den ene koster 100 et eller andet, hvorimod en af de andre koster 700 et eller andet. De har også vildt mange andre flotte, nu valgte jeg bare lige disse da det var der ramte mit øje først.

Huer

Jeg ejer ikke nogen hue, derfor er dette naturligvis et oplagt ønske for mig. Jeg fryser altid om ørene, så jeg ved faktisk ikke hvorfor jeg ikke har anskaffet mig en noget tidligere.. Nu er den lyserøde af dem i hvert fald røget på min ønskeliste.

Interiør til hjemmet/værelset

Jeg elsker at få ting til mit værelse i gave. Det er ikke normalt noget jeg selv går ud og køber, derfor er det perfekt at ønske sig det. Jeg synes den blå vase her jeg har udvalgt er så fin! Jeg er generelt ret vild med Kähler og netop denne kollektion. Derudover har jeg valgt en plakat/poster. Jeg synes det er vildt pænt at udsmykke sit værelse med nogler billeder, så synes jeg bare dette er super fint fra stilleben og noget jeg selv har ønsket mig.

Strik

Jeg elsker store sweater jeg kan putte mig i de dage hvor jeg ikke lige overskuer livet ligeså meget som jeg gør andre dage. Der mener jeg disse to er perfekte. De ser helt vildt comfy ud, og er alligevel vildt flotte, hvilket jo er et kæmpe plus! Jeg ønsker mig altid en del sweaters i gave, da jeg ikke mener man kan få nok af dem, haha. Lidt ligesom med tasker :P.

Morgenkåber/nattøj

Ligesom indretnings ting er det heller ikke super ofte jeg selv går ud og køber nattøj eller morgenkåber. Jeg er ikke et morgenmenneske derfor er det rart for mig, at når jeg står op ikke at gå direkte i tøjet, men lige har min morgenkåbe på mens jeg spiser morgenmad, pakker taske og gør mig så småt klar. Jeg udskyder altid at tage tøj på så længe som muligt. Jeg er helt vild med den til højre, og overvejer enten at sætte den på ønskelisten eller bestille den hjem med det samme, haha.

Dette var bare nogle ideer. Hvis i vil have et lignende indlæg bare med gave ideer/ønsker til mænd/drenge, så sig endelig til. Kyss

Likes

Comments

Jeg er stor forbruger af pinterest! Jeg finder så meget inspiration der, og der er så mange lækre billeder. Disse billeder jeg vil dele med jer i dag er nogen jeg her for nylig har "pinned" som det jo hedder. "Pinned" betyder egenlig bare at jeg har gemt et billedet på en af mine opslagstavler.

Pinterest har lidt til enhver smag. Der er både quotes, fashion, mad, smykker, kultur og meget meget mere. Så hvis du nu ikke lige (mærkeligt nok) ikke ved hvad pinterest er, vil jeg råde dig til at gå direkte derind og oprette en profil ,efter du har læst dette indlæg, haha.

Jeg har pinned lidt forskelligt, som eksempelvis det her gude smukke billedet af Bella Hadid. De her insane lækre tasker, jeg er dybt forelsket i og har været i efterhånden et stykke tid. Dog har jeg ikke lige pengene til at gå ud og købe sådan en dyr taske lige nu, og især ikke her op til jul.. Btw er det jo 1 december i dag!! (Det ved du nok godt haha), men det er helt vildt så meget jeg glæder mig til jul. Nu er der altså kun 23 dage til juleaften og kun ÈN månedet til et helt nyt år! Det er helt insane! Nå det var jo så et totalt sidespor.

Anyway håber jeg at i får lidt inspiration fra de nedenstående billeder. Kys

Likes

Comments

Det er navnet på min blog. Hvorfor blev det så lige præcis det? Jo nu skal i høre, som jeg har nævnt i min "præsentation af blog" elsker jeg Frankrig og fransk mode. Jeg elsker hvor selvstændige og feminine kvinderne er. Jeg elsker kulturen og kunsten der er i Frankrig, hvilket deres mode naturligvis også bærer meget præg af. Rent ud sagt har jeg et rigtig godt forhold til Frankrig. Navnet på min blog "être à la mode" betyder "be fashionable" eller på dansk "at være/vær moderigtig". Der er forskellige holdninger til hvordan man kan være moderigtig og her er min.

Jeg mener at når man er moderigtig så følger man sin egen stil, og finder det som klær en. Det kan godt være en lang proces at finde sin egen stil, men når man så har fundet den kan jeg garantere for at det er det hele værd. Det tøj som man føler sig bedst tilpas i og det som både klær en som person, men også klær ens hår, krop, farver osv. er det man ser bedst ud i. Man udstråler selvtillid og glæde, og man føler sig også bare selv bedre tilpas.

Hvis man slår ordet "moderigtig" op står der i ordbogen "i overensstemmelse med den fremherskende mode", hvilket jo også er korrekt. Moderigtig kan jo også være det der trender lige nu, men hvis man kombinere trends med sin egen personlige stil der mener jeg at man opnår at være moderigtig!

Grunden til at jeg har valgt at lave dette indlæg er fordi at jeg gerne vil sætte streg under hvad jeg mener navnet på min blog skal betyde. Bare så ingen misforståelser sker, for jo det kan godt lyde som om jeg bruger en anden sætning for "Alt jeg viser på min blog er moderigtigt, så hvis du ikke går i/med dette er du ikke moderigtig." Hvilket overhovedet ikke er det jeg vil signalere med min blog. Jeg vil tværtimod give inspiration til trends man kan kombinere med sin egen stil. Måske gør du det allerede uden du er klar over det. For hvornår går man nogensinde ud og køber et helt outfit, altså både med trøje, jakke, bukser, sko, taske og accesories? Hvor det kun er med det outfit man bruger bukserne, skoene og trøjen? Man køber som regel én ting, i nogle tilfælde et par stykker, og mixer det med en masse andet man allerede har i sin garderobe. Det var bare ét eksempel på hvornår vi kombinere trends med vores egen stil. Kyss.

Likes

Comments

...et indlæg som omhandler jeres dilemmaer, altså som en slags brevkasse? Jeg elsker selv at hjælpe folk og kan på nogle områder være meget god til det, eller jeg gør i hvert fald det bedste jeg kan. Naturligvis ville det være anonymt da det vil være rarest for personen. Så ville vi kunne gøre det til en ugentlig ting hvor jeg eventuelt tog et par emner op som i havde skrevet til mig og prøve at svare på dem så godt som muligt. Eksempelvis om søndagen, da det så ville kunne være et meget cozy indlæg som ville være dejligt at lave for mig, men også dejligt for jer at læse, da man ville kunne sidde med en dejlig kop te/kaffe/kakao og et skønt tæppe og læse med. Glæder mig allerede haha.

...en slags historie. Det lyder måske lidt mærkeligt. Jeg elsker at skrive og har i de seneste uger arbejdet på en tekst. Nu vil nogen nok mene jeg er kikset, men jeg synes egenlig det er meget hyggeligt. Så ville jeg kunne dele et udslip hver uge af denne historie og så ville det ligesom være som en serie man fuldte med i bare på skrift? Giver dette overhovedet mening? Haha.

btw den nedenstående afstemning er også 100% anonym. Just in case nogle skulle være i tvivl. Kysss

Likes

Comments