View tracker

Ohoj!
Har inte uppdaterat på länge för jag är dålig på det här med bloggandet. Oh well, tänkte bara informera er om vad som har hänt i livet. Jag har en hemtenta som ska lämnas in på måndag och en bok som jag ska lösa tills imorgon.. vi tävlade i helgen och vann alla grenar (4/4) och det var ju inte oväntat.
Hejdå

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ey #dåliguppdatering
Tänkte bara visa en utav mina stoltheter! Den här bilden gjorde jag under mina bildlektioner och har jag tur kanske den får visas upp!
Borde man ha svart ram eller vit ram till?

Likes

Comments

View tracker

Mjeheheheheej.
Just nu, några veckor innan lov, befinner man sig i ett hav av stress. Fast jag är nog ändå inte så stressad som jag borde va.. anyway.. i all stress och allt skolarbete fick jag i helgen uppleva en sekund av lugn. Jag körde till Ludwig i lördagskväll efter att han hade kommit hem från sin tävling. När han öppnade dörren så hörde man jazz spela i bakgrunden och då började jag undra vad som försiggick. Det visade sig att han hade lagat mat och gjort det mysigt. Då kunde jag bara släppa allt som hände runt omkring mig. Allt stress från skolan och träningen bara försvann en stund och lät mig njuta av en supermysig middag och ett underbart sällskap.

Likes

Comments

Hallå hallå!
Har just kommit hem från gymnasiet där de visade och presenterade de olika programmen för niorna. Jag skulle va där med min syster och kolla på samhäll och ekonomi men jag smet.. lite.. Jag höll istället till vid NA-bordet och försökte hjälpa till att svara på frågor (trots att det inte var min uppgift).
Att försöka rekrytera nya elever är svårt. Natur har ett ganska dåligt rykte (så är det här iaf). NA var inte det självklara programmet på högstadiet. Jag velade mellan teknik och natur (men estet var också med på ett hörn). Men natur var rätt för mig. Möjligtvis det bästa valet jag har gjort hittills i mitt liv (det tycker jag dock inte en vecka innan matteprov)

VÄLJER DU NATURPROGRAMMET VÄLJER DU EN LJUS FRAMTIDish

Likes

Comments

Eyo.
Har precis varit hemma hos Joel och spelat Super Smash, ätit tacos och uppskattat memes. En bra kväll alltså, tills alla började halvt mobba varandra (mig), en slog halvt ihjäl sig och ingen kunde slå Ludwig när han spelade Link.
JK, fortfarande inte tillräckligt för att förstöra kvällen. Är stolt över min insats i Smash. Jag förlorade inte alla matcher.

Likes

Comments

Gokväll.
Här är lite från dagens bildlektion :). Vi hade någon form av stressövning idag (behöver jag). Bror sa ett ord och så skulle vi elever måla en bild (A3) med vattenfärger på ca. 2 minuter. Jag fick typ fem hjärtattacker... och well. Bild 1 var höststorm.
Bild 2 vad studentbal.

Likes

Comments

Hallåj
Denna veckan går väldigt fort.. Satt hemma och hade söndagsångest igår typ. Oh well, imon är det torsdag och det betyder Bild med Bror i tre timmar! Bilden nedan är en liten misse som jag gjorde förra veckan :3

Likes

Comments

Jag tappade precis en clementin på mitt ansikte.

Likes

Comments

Greetings.

Efter en väldigt god pannkaksfrukost tvingade jag med stackars Lue ut på stan. Han fick vara lite smakråd när jag letade efter kläder, vilket måste vara det roligaste han någonsin har gjort. Han lyckades förvånansvärt bra, faktiskt! Han hittade en skjorta rojo. Det blev det enda köpet för mig idag och jag är nöjd. Jag tycker det är lite obekvämt att handla kläder.
Anyway... vi fortsatte förmiddagen med att fika! (Yey) Efter tiomiljonertusen år av beslutsångest tog jag ett wienerbröd och en mintlatte
Hejdå!
"Skrev du om hur bra jag var, eller?" - sa Ludwig ironiskt medan jag skrev detta inlägget.

Likes

Comments

Idag fick jag och min gode herre för oss att gå ut och ta lite bilder. Vissa blev bra, vissa blev lite mindre bra.. Men hallå? Det handlar om att ha kul, am I right? Jag hade det iallafall.

Likes

Comments