konst, Bild, Vanligt

Hej hej!
Igår blev jag sådär färdig med en skulptur och tänkte att jag kunde dela med mig av den här!
Temat är framtid och jag har gjort en skulptur som ska föreställa jordens framtid. Den är ca. 150 mm hög och gjord i lera.


E.​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vanligt

Godkväll mina vänner!

Nu befinner jag mig i soffan med en bok och en kelgalen katt. Efter att ha kommit hem från ett kort pass på gymmet är det skönt att sätta sig ner igen..
Läser just nu en bok som heter ”Hundpojken” som är en uppgift till svenskan i skolan. Den handlar om en liten pojke som blir övergiven av sin familj. I sin ensamhet hittar denna pojken en liten hundflock som tar in honom och vårdar honom som en av deras valparna. Den är väldigt intressant och ganska bra hittills. För mig som inte läser så mycket är det en bra bok eftersom den är relativt lättläst och inte så tjock (ca 260 sidor)!
Snart ska jag nog göra mig en kopp varm chokladmjölk... och läsa lite i boken.


E.​

Likes

Comments

Tillbaka, mina vänner!

Nu ska det minsann börja bloggas,och på riktigt den här gången(kommer nog inte hända....)! Detta kommer ju minst sagt bli ett händelserikt år för mig och det kommer bli en omväxling i mitt, just nu, ganska tråkiga liv.
Hursomhelst, jag ska börja blogga igen och jag ska även försöka ge denna blogg en lite mer tilltalande design...


E.​

Likes

Comments

Vanligt, Semester

Snart har den fjärde skid-dagen passerat.. Vi har varit i full gång hela tiden, upp i liften och mer eller mindre snabbt ner för backarna. Idag var det lite mulet, men annars har vi haft bra väder hela tiden!
Vi har håller oss i Hundfjället, men tog även en förmiddag i Tandådalen.

Idag har vi även testat på längdskidor! Mina knän har börjar ge vika när det kommer till att åka utför på isiga backar så idag tog jag det lite lugnt med drygt en timmes åk följt av en eftermiddag med längskidsåkning (5,4 km).


E.​

Likes

Comments

Vanligt, Recentioner, Film

First you watch the tape, then you die..

Jag, Ludwig och Lukas var precis och såg Rings, uppföljaren på The rings 2. Det var....en upplevelse. Helt ärligt levde den inte alls upp till förväntning. För lite adrenalin! Det var för lite skräck och för mycket drama/thriller.

SPOILER-ALERT

Det var dock tillfredsställande att de redde ut allt i slutet. Hela story'n avslöjades och alla bitar föll på plats. Man trodde att man hade fått all information i de två första tidigare filmerna, men det fanns visst lite till under ytan. Det handlade mer om Samaras mamma och hennes historia, vilket avslöjade mycket om Samara själv.
Skulle nog kunna rekommendera att se när den kommer ut på Netflix eller nåt, dock ingenting jag skulle betala för.. (jag betalde inte :D)

Ludwig would rate this: 6/10 ljusstakar


E.​

Likes

Comments

Bild, konst, Vanligt

Idag har vi haft bild igen och dagens uppgift va kroki. Jobbade även med kniv och ett svart-"lackat" papper.
Titta här!


E.​

Likes

Comments

konst, Vanligt

På bildlektionen denna veckan fortsatte jag på en akvarellbild jag började på förra veckan. Akvarell är ett väldigt skönt och tacksamt ämne att jobba med.
Nästa vecka ska vi testa på kroki.


E.​

Likes

Comments

Vanligt

Hejsan,
Idag fyller legenden Nisse, aka morfar, 75 år så idag har vi firar honom med smörgåstårta, prinsesstårta och lite presenter!
"Detta var ju en lyckad födelsedag!"

Tidigare idag, på förmiddagen, träffade jag Matilda. Efter att ha väntat på henne utanför hennes hus, pga att jag inte hade kollat mina sms, så började vi plocka fram massa smink. Vi testade sminkningen som Matilda ska ha till balen. Vi gick efter en naturlig sminkning, ganska nude. När sminket börjar ta uppmärksamheten från klänningen är det för mycket.. Det är inte något jag hade velat ha till balen. Såååå... efter att ha tryckt i oss lite pizza så gav vi oss ut i kylan och fotade.
Hejdå.


E.​

Likes

Comments

Vanligt

Hej hej, nu är det måndag igen! Helgen har varit väldigt bra må jag säga. Jag har varit hos Ludwig i helgen och vi har hittat på en massa roliga grejer. Som till exempel, vi bakade muffins med after eight och tog en skön promenad i lördags följt av skridskoåkning i Sapa Arena senare på kvällen. Och inte nog med det! Sen kom ju Philip på besök och vi spelade Risk.
En lätt avslutning på helgen med att barngympan drog igång igår och lite parkour på det!


E.​

Likes

Comments

Vanligt

Hej igen, long time no see. Det var länge sedan jag la upp något av den enkla anledningen att det inte händer så mycket i min vardag. Tänkte försöka lägga upp något då och då, men vi får se!
Anyhow, jag och Ludwig har precis kommit hem från en promenad i solskenet! Vi ska baka lite muffins och senare ikväll ska vi åka skridskor så det kanske blir ett till inlägg senare idag! Ha en fortsatt trevlig dag!


E.​

Likes

Comments