Snart har den fjärde skid-dagen passerat.. Vi har varit i full gång hela tiden, upp i liften och mer eller mindre snabbt ner för backarna. Idag var det lite mulet, men annars har vi haft bra väder hela tiden!
Vi har håller oss i Hundfjället, men tog även en förmiddag i Tandådalen.

Idag har vi även testat på längdskidor! Mina knän har börjar ge vika när det kommer till att åka utför på isiga backar så idag tog jag det lite lugnt med drygt en timmes åk följt av en eftermiddag med längskidsåkning (5,4 km).

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

First you watch the tape, then you die..

Jag, Ludwig och Lukas var precis och såg Rings, uppföljaren på The rings 2. Det var....en upplevelse. Helt ärligt levde den inte alls upp till förväntning. För lite adrenalin! Det var för lite skräck och för mycket drama/thriller.

SPOILER-ALERT

Det var dock tillfredsställande att de redde ut allt i slutet. Hela story'n avslöjades och alla bitar föll på plats. Man trodde att man hade fått all information i de två första tidigare filmerna, men det fanns visst lite till under ytan. Det handlade mer om Samaras mamma och hennes historia, vilket avslöjade mycket om Samara själv.
Skulle nog kunna rekommendera att se när den kommer ut på Netflix eller nåt, dock ingenting jag skulle betala för.. (jag betalde inte :D)

Ludwig would rate this: 6/10 ljusstakar

Likes

Comments

Idag har vi haft bild igen och dagens uppgift va kroki. Jobbade även med kniv och ett svart-"lackat" papper.
Titta här!

Likes

Comments

På bildlektionen denna veckan fortsatte jag på en akvarellbild jag började på förra veckan. Akvarell är ett väldigt skönt och tacksamt ämne att jobba med.
Nästa vecka ska vi testa på kroki.

Likes

Comments

Hejsan,
Idag fyller legenden Nisse, aka morfar, 75 år så idag har vi firar honom med smörgåstårta, prinsesstårta och lite presenter!
"Detta var ju en lyckad födelsedag!"

Tidigare idag, på förmiddagen, träffade jag Matilda. Efter att ha väntat på henne utanför hennes hus, pga att jag inte hade kollat mina sms, så började vi plocka fram massa smink. Vi testade sminkningen som Matilda ska ha till balen. Vi gick efter en naturlig sminkning, ganska nude. När sminket börjar ta uppmärksamheten från klänningen är det för mycket.. Det är inte något jag hade velat ha till balen. Såååå... efter att ha tryckt i oss lite pizza så gav vi oss ut i kylan och fotade.
Hejdå.

Likes

Comments

Hej hej, nu är det måndag igen! Helgen har varit väldigt bra må jag säga. Jag har varit hos Ludwig i helgen och vi har hittat på en massa roliga grejer. Som till exempel, vi bakade muffins med after eight och tog en skön promenad i lördags följt av skridskoåkning i Sapa Arena senare på kvällen. Och inte nog med det! Sen kom ju Philip på besök och vi spelade Risk.
En lätt avslutning på helgen med att barngympan drog igång igår och lite parkour på det!

Likes

Comments

Hej igen, long time no see. Det var länge sedan jag la upp något av den enkla anledningen att det inte händer så mycket i min vardag. Tänkte försöka lägga upp något då och då, men vi får se!
Anyhow, jag och Ludwig har precis kommit hem från en promenad i solskenet! Vi ska baka lite muffins och senare ikväll ska vi åka skridskor så det kanske blir ett till inlägg senare idag! Ha en fortsatt trevlig dag!

Likes

Comments

Ohoj!
Har inte uppdaterat på länge för jag är dålig på det här med bloggandet. Oh well, tänkte bara informera er om vad som har hänt i livet. Jag har en hemtenta som ska lämnas in på måndag och en bok som jag ska lösa tills imorgon.. vi tävlade i helgen och vann alla grenar (4/4) och det var ju inte oväntat.
Hejdå

Likes

Comments

Ey #dåliguppdatering
Tänkte bara visa en utav mina stoltheter! Den här bilden gjorde jag under mina bildlektioner och har jag tur kanske den får visas upp!
Borde man ha svart ram eller vit ram till?

Likes

Comments

Mjeheheheheej.
Just nu, några veckor innan lov, befinner man sig i ett hav av stress. Fast jag är nog ändå inte så stressad som jag borde va.. anyway.. i all stress och allt skolarbete fick jag i helgen uppleva en sekund av lugn. Jag körde till Ludwig i lördagskväll efter att han hade kommit hem från sin tävling. När han öppnade dörren så hörde man jazz spela i bakgrunden och då började jag undra vad som försiggick. Det visade sig att han hade lagat mat och gjort det mysigt. Då kunde jag bara släppa allt som hände runt omkring mig. Allt stress från skolan och träningen bara försvann en stund och lät mig njuta av en supermysig middag och ett underbart sällskap.

Likes

Comments