Header

Nu var det länge sedan jag uppdaterade något här och det beror på att jag haft fullt upp med mitt jobb och lite annat. Känner att jag börjar komma in i att jobba som lashdesigner, i början var det så mycket ångest men det har faktiskt börjat släppa nu, efter tre månader. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna säga det här men jag börjar faktiskt känna igen mig själv. Jag är glad, social och omhändertagande. Senast jag kunde vara så var 6-7 år sedan.

Jag håller på att lyckas att ta mig ur min socialfobi, min depression och allt annat skit som varit. Min fyllefarsa har flyttat närmre mig och börjat trakassera min mamma. Jag önskar att jag kunde försvara dig, mamma. Önskar att jag kunde gå emellan precis som jag gjorde när jag var liten. Jag vill men jag står inte ut med att ha med honom att göra samtidigt som jag själv ska bli "frisk".

Dra åt helvete pappa.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har sådan sjuk ångest över mitt nya jobb. Sedan jag påbörjade min utbildning till fransteknolog har jag inte sovit normalt en enda natt. Jag känner mig vaken fast jag sover. Jag drömmer panik- och stressdrömmar. Jag har velat döda mig själv för att slippa genomlida detta.

Att ha socialfobi, ångest och att vara deprimerad är jobbigt nog. Jag kämpar mig upp varje dag men jag vet inte hur länge jag orkar det innan kroppen och huvudet säger ifrån.

Allt jag vill är att ha ett normalt liv där jag kan studera eller jobba. Jag lovar att fightas, jag tänker inte ge upp mitt i striden.

Likes

Comments

Trots allt påskgodis och all påskmat så har jag lyckats komma under 60 nu! Minns inte senast jag vägde så här lite, när jag var 13-14 kanske?

Likes

Comments

Här besöker vi katedralen som ligger mitt i stan, vi tänkte gå in men det kändes inte värt att betala för det. Jag tycker att kyrkor ska vara öppna för alla, tycker inte ni också det?

Sedan gick vi runt på Ramblan, jag köpte två vykort som jag aldrig skickade iväg samt en magnet som nu hänger på kylskåpsdörren. På Ramblan finns det en frukt & matmarknad (och godis) som är så värd att gå på! Vi hade precis ätit lunch när vi gick dit, fail.. Vi kom tillbaka på söndagen men då var allt stängt.

Observera att i stort sett hela Barcelona är stängt på söndagar, det enda som är öppet är restauranger, caféer och en galleria i hamnen.

Likes

Comments

Jag startade på 64,6 och har alltså gått ner 4 kg. 0,7 kg kvar så har jag nått mitt första mål till sommaren! Vill dock komma längre än så. Men vi får se, det är ju lätt att falla tillbaka.

Likes

Comments

En timmes sömn blir det om jag skulle somna nu. Blir frukost på Arlanda och sovstund på planet. Vi mellanlandar i Tyskland, i München, för att sedan åka vidare till Barcelona. Hoppas på att hinna kika lite i affärerna på flygplatsen i Tyskland eftersom den är så sjuuukt stor!


Likes

Comments

Är så trött på min Iphone 5 för den har blivit så känslig för kyla, sjukt konstigt! Så fort jag går ut så dör den. Så nu blev det en ny 6a 😍 Och lite från Hunkemöller hehe, gillar deras underkläder för de är snygga, inte så dyra men framför allt så går dom inte sönder 👍❤

Likes

Comments