View tracker

Hej!

Fredagen spenderades på Elmia med stallgänget och vi hade så himla roligt, massa häst och massa goa människor. Mycket inspiration och drömmar som kom till efter dagen. Självklart fick jag också med mig lite nya, fina saker hem, svårt att inte få det haha.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Mina stövlar från DeNiro är äntligen här! Nu blir det pina ett tag framåt tills de satt sig ordentligt. Är såååå lycklig!

Likes

Comments

View tracker

Hej!

Körde precis ett snabb-pass på gymmet. Brukar inte göra passet så snabbt utan brukar ta tid på mig och verkligen krama ur kroppen men då jag känner mig lite obekväm helt ensam vid den lokalen när det blivit mörkt så skyndade jag mig hem. Planeringen är att komma ut och springa lite imorgon och på måndag för att bli lite smal, kan behövas.

Långt pass i stallet idag med. Mockade hagen och red en längre väg. Var jättekul och vi hade sällskap med👍🏼 Och nu har Anthony en kompis i hagen, skönt! Imorgon blir det hoppträning och hovslagare. Tänkte passa på att putsa igenom allt, även fast jag putsar efter varje pass. Har så svårt för att låta något hängas tillbaka utan en liten (läs stor) genomgång... Har riktiga tvångstankar när det kommer till sådant.

Ha det bra!

Likes

Comments

Hej, här kommer Anthonys schema inför nästa vecka. Tävling på lördag, såå taggad!

Sön: Hoppning
Mån: Hårdare dressyrträning
Tis: Hårdare dressyrträning
Ons: Jogg uteritt
Tors: VILA
Fre: Jogg mjukgörande
Lör: TÄVLING
Sön: Uteritt

Likes

Comments

Hej!
Slutade innan lunch i skolan idag så spenderat större delen av dagen i stallet.

Tog en jättemysig uteritt med alla gångarter. Anthon fick ha fri form, alltså lösa tyglar. Tycker att det är bra att han får lunka på helt i sin egen lilla värld någon gång ibland för när han inte har något stöd från tygeln får hans egen bärighet tränas upp. Bra med tanke på att jag rider med halsring ibland.

Vi börjar verkligen känna oss som hemma i stallet nu. Alla är så goa och snälla och Anthony är så lugn i sig själv. Det ända vi har kvar är att få honom trygg i att dricka från vattenkopp. Han är så töntig, inte ens i Vralen drack han ur koppen utan vi fick alltid bära hinkar åt honom. Men idag tog han sina första slurkar ur vattenkoppen i hagen. Tränade fram det med morot men det krävdes ändå rätt mycket övertalning hahah. Jaja, snart inser han väl att den inte tänker döda honom!😅

Likes

Comments

Haha gud vad liten min arm ser ut på bilden.

Egentligen vill jag ha sådana armar och anpassar även mitt träningsprogram så, men hästarbetet gör att de blir rätt mycket biffigare så att så smala är de tyvärr inte 😅

Gymmar på som vanligt i alla fall, väntar fortfarande på att den där rumpan ska uppenbara sig...

Likes

Comments

Körde ett pass igår i ridhuset. Fokuset var på kvickhet och balans och det gick så bra!!

Vi har verkligen utvecklats i skolorna. Förut gick han knappt framåt men nu kör vi hyfsade tempoväxlingar, så nöjd med ponnyn! Körde mycket tempoväxling i galoppen för att bygga upp hans styrka och samling och tränade serpentiner i förvänd galopp. Känner att vi är tillbaka och helt klart redo för tävling och träning för Carl!
Resterande schema Anthon:
Ons: VILA
Tors: Uteritt
Fre: Jogg, mjukgörande
Lör: Uteritt, mjukgörande
Sön: Lättare pass på banan, balans?

Likes

Comments

Tidig morgon i stallet idag. Fixade allting innan skolan för Anthony har vilodag idag. Så mysigt att morgonpussa på sin lilla bebis i gräset fullt av dagg! 💕

Anthony har haft ett sår i ansiktet och eftersom att vi har nya morgonrutiner i stallet så har han inte kunnat ha sin huva på sig. Flugorna har ätit på det där såret mycket och igår tog jag mig äntligen tid och köpte ett nytt flugskydd som han aldrig haft innan, ett helt vanligt fast ROSA! Köpte även en toppensalva bestående av 50% aloe vera. Den luktar dessutom tjära vilket är nödvändigt för att få bort de där jäkla flugorna! Redan i morse såg såret bättre ut så jag tror på det.
Passade också på att fylla på mitt putsförråd med en av mina favoritprodukter, "Flytande sadeltvål" från Fiebing. Mega bra!

Likes

Comments

Hej!

Flytten har gått riktigt bra. Allt är i sin ordning och Anthony har varit riktigt lugn och fin. På lördagen red vi ett pass i ridhuset och igår skrittade vi ut med ett par i stallet. Har inte kunnat lägga Anthonys veckoschema än tyvärr eftersom att jag inte fått mitt egna skolschema ännu. Blir mycket enklare då...
En del i planeringen är i alla fall att rida till Anthonys uppfödare. Ska bli megaskoj!

Idag planerar jag att rida ett lite hårdare pass i manegen med fokus på kvickhet.
Ska även fixa mina fransar💁
Ha det bra!

Likes

Comments