Header

Första kläderna och bild på min lilla kille.

Om allt går som det ska blir jag mamma till en liten kille i November, och jag är så lycklig över det. Tänk att det bor en liten bebis i min mage, det är så otroligt häftigt.

Jag har mått väldigt bra under graviditeten förutom när jag var i V. 5-10, då strulade min mage väldigt mycket. Tröttheten har även den varit lite jobbig då jag inte haft så mycket ork till någonting, men nu känns det som att det börjar bli bättre. Orkar hålla mig vaken längre på kvällarna. Vilket är väldigt skönt.

Och idag går jag in i V.20 vilket innebär att halva graviditeten nu har passerat, och det har gått väldigt snabbt. Känns som att det var igår jag fick reda på det. Magen har börjat synas nu vilket är roligt, men går fortfarande att dölja.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag gillar gamla böcker, spelar ingen roll vad det är för bok utan bara de ser ut på ett visst sätt. Lyckades hitta dessa två idag och slog till på en gång, gillar att blanda nytt med gammalt. Fint som dekoration.

Likes

Comments

Då var det dags som för många andra, att inviga det nya året med ett besök på gymmet. Följde med Anna och hennes pojkvän Tony för ett pass på Sats, vilket var jobbigt då jag inte kört sedan i somras men efteråt kändes det väldigt bra i kroppen. Ska försöka hålla i detta nu, minst ett pass i veckan och även försöka äta bättre.

Jag gör inte detta för att några siffror ska bli färre när jag ställer mig på en våg, utan jag kämpar för att kunna se mig i spegeln och känna mig nöjd. Jag ska nå det resultat jag vill nå.

Likes

Comments

Till förrätt åt vi toast skagen med löjrom. Till varmrätt serverades det entrecôte med ungsrostade grönsaker. Mums!

Jag firade in det nya året i Stockholm tillsammans med Sofie. Vi var hemma hos henne och åt god middag och gjorde oss i ordning innan vi for in till stan för att fira in tolvslaget. Det blev lugnt men väldigt trevligt, redan vid halv tre tiden var vi tillbaka hemma hos henne igen.

Likes

Comments

Idag tillbringade jag min förmiddag hos Josefine på Heaven or Hell Annexet för att fräscha upp mina naglar! Ville ha dem fina inför nyår så blev förlängning med guld, glitter och svart. Det känns ovant just nu men man vänjer sig snabbt och jag är väldigt nöjd med resultatet.

Likes

Comments

En bok om flätor av Björn Axén.

Hängde flera fina klänningar i lokalen.

Denna uppsättning fick jag.

Idag var jag och Sofie inbjudna till ett event i Gamla Stan hos Pretto PR, där hårstylisten Emma Sandvik och Batiste Torrschampoo presenterade säsongens trendigaste flät-frisyrer.

Emma och hennes kollega Antonia Domeij var på plats för att göra oss fina i håret med en varsin fläta som de valt ut och vi alla fick olika uppsättningar. Stod och tittade på när de andra fick sina uppsättningar och blev väldigt inspirerad. Tycker dock det är lite svårt att få till det på sig själv, men övning ger färdighet. Kommer även börja med att använda mer torrschampoo när jag ska göra uppsättningar då det ger mer textur samt fixerar håret.

Likes

Comments

Under en av mina semesterdagar för ett par år sedan for jag och V till Gnesta, där vi besökte Skeppsta hytta. Vi hade tur som fick prova på att blåsa glas själva, och vad roligt det var! Det är något som jag skulle vilja göra om igen.

Färgerna vi valde.

​Jag håller på med min.

Slutresultatet blev en grön/vit som jag gjorde och en röd/vit som V gjorde.

Likes

Comments

Jag lyckades få tag på både boende och jobb i Stockholm under sommaren, så den chansen tog jag. Ett beslut jag är glad över att jag gjorde, då jag trivdes väldigt bra både i huvudstaden och på Planet Food där jag jobbade. Dock var det endast säsongsjobb. Men igår fick jag äntligen komma tillbaka och jobba ett pass, vilket var lika roligt som tidigare.

Passade på att stanna kvar över natten hos en vän som ligger mig varmt om hjärtat, nämligen Sofie. Jag hade köpte med mig rökta räkor, aioli, lax, baguette och lite annat smått och gott som vi förtärde under kvällens gång. Blev även en hel del prat och lite spa. En riktig tjejkväll.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Vilken fantastisk känsla! Och vilken lättnad. Äntligen tog jag tag i mitt körkort som länge gett mig ångest, för idag blev nämligen det lilla rosa kortet mitt. Det satt långt inne och det har inte varit helt enkelt men till slut släppte spärren.

Likes

Comments

Jag skaffade ett par Nike air force 1 mid för några månader sedan och gillade dem direkt. Kände då att jag även ville ha ett par Nike air max 90, men dessa var svårare att få tag på. For runt i Stockholm sist jag var där utan resultat men i veckan hade jag tur som fann min storlek på en sida på internet. Så de hamnade direkt i kundkorgen och levererades hem till mig i fredags.

Likes

Comments