Header

Himlen när jag satt och väntade på Lollo och hennes bil//
Min förvånansvärt poetiska trappa//
La destination sur bilresa//
Deppiga-för-kortet-nekades maten.Här ovan är alltså kvällens spontanare sammanfattad i fyra bilder och meningar. Varför såpass förkortad? För jag håller på att somna av utmattning.

Likes

Comments

Så försöker man alltid finna det estetiska i vardagen. Därför får man ofta sätta/ställa sig i fina poser, för att få till den estetiska jäkla bilden. Ni får ett praktexempel på en av mina typiska poser i bilden här ovan, resultatet blev sedan bilden till höger. Kanske inte den mest meningsfulla/inspirerande bilden, men färgerna blev så fina tyckte jag!

Sen så fylls albumet i mobilen/datorn snabbt som faen, då jag aldrig blir riktigt nöjd med resultatet förrens 20 bilder senare...Man måste ju testa sig fram med ljus och vinklar hehe.

Likes

Comments

Alltså jag ska bara sova, har sett fram mot det precis hela dagen. Dagen var väldigt bra dock, så kan absolut inte klaga på den! Men som ni vet, sängen > allt.

Likes

Comments

Känner hur jag klär mig mer och mer som en dagisfröken. Oversized jeans, kofta och dagis-tofflorna, bara läsglasögonen som saknas!
Är fortfarande sjuk, intalar mig själv att jag är på bättringsvägen men vet inte riktigt om det stämmer eller om jag bara försöker intala mig detta för att slippa stanna hemma från skolan. Men va, att stanna hemma och ligga i sängen ät ju skitmys? Jo men absolut, men har redan missat/kommer missa mycket i skolan som det är och vill absolut inte missa mer än nödvändigt! Så idag taggar vi smitta ner hela klassen hehe...

Likes

Comments

Från när jag kunde gå runt inomhus utan tjocktröja och inte dö av kyla (fuck mina element)

Likes

Comments

Alltså för att vara hes och sjuk så har jag sprungit runt ovanligt mycket idag?

Idag har jag vart igång sedan ca 12-13, då Bella ringde och frågade om jag ville käka sushi med henne inne i stan. Jag hade ju redan planer sen innan att åka ner på stan och fixa lite saker så "varför inte slå två flugor i en smäll?" tänkte jag. Så de tre översta bilderna är från när vi käkade sushi, och sedan satt utanför operan och bara myste. Lollo kom även förbi en snabbis där vid operan, och har inte träffat henne på de senaste två veckorna så det blev superbra. Sedan sprang jag vidare för att vid 18.30 träffa Alexander, för att bara dra runt och chilla lite vid hamnen. Så kom inte hem förens nu runt 20.30, och nu blir det bums i säng för min del! Vill ju verkligen bli frisk tills imorgon... Men har alltså haft en toppendag, även om inlägget om Halmstad inte kom upp, men det dyker nog upp imorgon ;)

Likes

Comments

Godmorgon!

Alltså förstår ni hur kul jag låter just nu? Jag låter ärligt talat som en blandning mellan någon som precis slängts in i puberteten och en gammal tant. Så jäkla hes är jag. Igår hade jag även tappat rösten helt ett tag, kunde bara viska/väsa fram det jag ville säga haha. Precis då ringde ju Daniella och ville prata telefon, och hur lätt är det att prata i telefon när man inte ens kan prata som vanligt?!Så det ledde ju till att jag började asgarva, vilket förstörde rösten ytterligare... Hehe.

Så ja, jag är sjukt hes och troligen påväg att bli sjuk! Dock är rösten lite bättre än igår, så nu låter jag bara mest som en skata. Så kring 15-16 tiden ska jag förhoppningsvis ner på stan och springa lite ärenden, sedan ska jag nog dra och träffa en kompis!
Nu hoppas jag ju ba som fan att detta inte håller i sig, cuz I aint got time 2 be sick..

Likes

Comments

INSTAGRAM@eswiks

Twitter
@eswiks