Header

Som jag nämnde i inlägget under så köpte vi idag de första födelsedags presenterna till Ludvig. Det är snart bara två månader kvar tills vår lilla kille fyller ett. Helt galet vad tiden har sprungit iväg, det var ju typ igår som han föddes?, samtidigt så känns det som han alltid har varit här hos oss, vår lilla skatt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Idag har det som ni kanske själva märkt varit brutalt varmt ute. Den som ''lidit'' mest av detta väder är nog Ludvig, så svårt för honom att komma till ro och sova i denna värmen, samtidigt som han blir så himla trött, lilla hjärtat. Vi åkte i alla fall & storhandlade i förmiddags & strax efter att vi kommit hem och ställt in alla varor så bytte vi bilen mot vagnen & begav oss fram på stan. Ludvig somnade och sambon & jag passade då på att ta varsin glass. Därefter blev det ett ärende på Apoteket där vi hämtade ut mer av den nya medicinen Ludvig fått för att motverka förstoppningen & så påfyllning av salvor som vi smörjer honom med morgon & kväll. Vi var även inne på Bella Bus där vi köpte de första födelsedagspresenterna till lillprinsen (mer om det i ett annat inlägg) & därefter besökte vi Gotteriet för lite mat. Eftermiddagen & kvällen har varit lugn, Ludvig har badat i sin pool och lekt här hemma. Han har börjat klättra upp på saker nu, jätte duktig är han!!, så det gäller verkligen att vara med. Vid åtta tiden somnade han, & sambon har fram tills för en liten stund sen målat taket i hans rum. Nu blir det lite tv tittande innan läggdags, i morgon ska vi upp tidigt och hjälpa mamma att flytta ut allt ifrån hennes gamla lokal. 

Likes

Comments

För någon månad sen upptäckte vi att Ludvigs ena framtand började titta fram & strax därpå började även den andra spricka igenom. Dock har jag inte lyckats få någon bild på dom innan då Ludvig vägrat att visa dom, haha. Men igår lyckades jag äntligen, så ja, nu är tand nummer 3 & 4 på väg fram. 

Likes

Comments

​Även idag har vi varit ute större delen av dagen. Varit på promenad & haft picknick. Vi besökte även kyrkogården där min farfar ligger begravd, första gången Ludvig är med där. Väl hemma så spenderade vi ett par timmar i trädgården, Ludvig badade i sin pool & skuttade runt & lekte i gräset. Han somnade runt åtta nu i kväll och sambon & jag sitter i skrivande stund och kikar på någon film som går på tv'n. 

Likes

Comments

Gårdagen, liksom de flesta andra dagar den här veckan spenderade vi utomhus. Ludvig har badat i sin pool, gungat, lekt på en filt, plockat äpplen & sovit i sin vagn i skuggan. Han älskar verkligen äpplen & pekar ofta upp emot träden, de börjar bli riktigt goda nu så tar man bara bort skalet så sitter han glatt & gnager.

Likes

Comments

I går bakade jag bullar, sambon frågade så snällt på morgonen om jag inte kunde göra det, så på förmiddagen stod jag i köket och gjorde dessa! Vi gick sedan ut i trädgården och fikade, och de fick godkänt ifrån både mig & sambon!

Likes

Comments

​I torsdags eftermiddag så kom sambons vän Johan, hans flickvän Frida & deras son Ebbe hit & grillade. Riktigt trevligt, och tur med vädret hade vi med! 

Likes

Comments

Idag har vi varit på Torpön tillsammans med sambons föräldrar, syskon med respektive + barn, kusiner & så hans farmor och farfar. Sambons farmor fyller 82 idag så vi firade henne. Jag åt en jättegod ceacarsallad & efter maten satt vi ute & njöt av det fina vädret innan vi begav oss hemåt igen. 

Likes

Comments

I eftermiddags så åkte vi till min pappa för att fira min bror som fyllde 23 i söndags. Förutom min lilla familj & min bror så var även farmor & pappas tjej Katarina där. Vi blev bjudna på grillat & glass till efterrätt. Ludvig spanade in djuren som vanligt och kröp runt i gräset & utforskade. En mycket mysig kväll på landet med underbara människor.

Likes

Comments

​Idag har vädret varit riktigt fint & då måste man ju såklart bada. Ludvig älskar sin pool, att ligga där i & plaska och krypa runt och jaga sina ankor. Min fina lilla kille! 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw