Header

Vilket väder vi har haft idag, närmare 15 grader! Så vi har självklart spenderat en massa tid utomhus. Skrivit över mammas bil på oss har vi gjort med, så nu är den äntligen vår! Så skönt med en större, rymligare & nyare bil. Betydligt mer plats för bilbarnstolarna, & skönare att köra. 

Nu har Ludvig precis lagt sig för natten, & resten av kvällen blir nog rätt lugn med tv-mys.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag när vi träffade mamma så fick vi/barnen lite nya fina kläder utav henne & Fredrik. Ifrån favorit märket Newbie dessutom.

Likes

Comments

Dagen har vi spenderat ''hemma'' hos mamma & Fredrik (där de bor när de är här på besök), mitt ute i skogen i princip. Jättemysigt litet ställe! Även min bror kom dit en sväng. Grillat har vi gjort och njutit av det fina vädret. I morgon kommer de hit till oss en sväng innan de drar hemåt mot Stockholm igen. 

Likes

Comments

Vi kom hem ifrån lekparken för en stund sen. Nu har Ludvig precis fått i sig gröt och inväntar Bollibompa innan läggdags.

Likes

Comments

Precis fixat i ordning kvällens mat, som idag blir tacos. Bara köttfärsen som ska stekas också, vilket jag ska göra så fort Ludvig har somnat. Han gick & la sig senare än vanligt då han sov så sent tidigare idag. Lite förkyld har lillkillen börjat bli också, men jag hoppas att det inte blir mer än så. Så idag har vi i alla fall tagit det lugnt, min pappa var och hälsade på en stund i förmiddags, sen har vi varit ute i det fina vädret & när sambon kom hem ifrån jobbet så åkte vi även iväg och storhandlade.

Min mamma & hennes Fredrik kommer hit ifrån Stockholm i kväll för att spendera sin helg här, och vi ska även göra upp bilköpet. Så i morgon är vi bjudna till dom (där de bor när de är här) på mat, grillat tror jag det skulle bli. & på söndag skulle de komma hit en sväng också. I övrigt så blir det nog en lugn helg, får passa på att bara vara innan det blir fullt upp med en till liten. Är ju faktiskt bara 25 dagar kvar nu tills bebis är beräknad!

Likes

Comments

Något jag längtar till efter graviditeten (förutom bebis såklart) är att kunna få på mig min förlovningsring igen. Var närmare 4 månader sen jag motvilligt fick ta av mig den då mina fingrar började svullna. I 9 månader har vi nu varit förlovade, min fina Glenn & jag och det känns hemskt att jag fått vara utan ringen nästan hälften av tiden..

Likes

Comments

Större delen av dagen har vi spenderat utomhus Ludvig & jag. Varit ute & gått, besökt lekparken och varit i vår trädgård. Vi åt även mellis utomhus på en filt, så mysigt! Vädret har verkligen varit kanon idag, hoppas det håller i sig!

Likes

Comments

Precis fått i oss lite mat. En smidig kyckling & pastasallad slängde jag ihop nu i eftermiddag. Både kylskåp och frys börjar eka tomt här hemma så det fick bli något av det som fanns.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw