Header

​Även idag har vi varit ute större delen av dagen. Varit på promenad & haft picknick. Vi besökte även kyrkogården där min farfar ligger begravd, första gången Ludvig är med där. Väl hemma så spenderade vi ett par timmar i trädgården, Ludvig badade i sin pool & skuttade runt & lekte i gräset. Han somnade runt åtta nu i kväll och sambon & jag sitter i skrivande stund och kikar på någon film som går på tv'n. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Gårdagen, liksom de flesta andra dagar den här veckan spenderade vi utomhus. Ludvig har badat i sin pool, gungat, lekt på en filt, plockat äpplen & sovit i sin vagn i skuggan. Han älskar verkligen äpplen & pekar ofta upp emot träden, de börjar bli riktigt goda nu så tar man bara bort skalet så sitter han glatt & gnager.

Likes

Comments

I går bakade jag bullar, sambon frågade så snällt på morgonen om jag inte kunde göra det, så på förmiddagen stod jag i köket och gjorde dessa! Vi gick sedan ut i trädgården och fikade, och de fick godkänt ifrån både mig & sambon!

Likes

Comments

​I torsdags eftermiddag så kom sambons vän Johan, hans flickvän Frida & deras son Ebbe hit & grillade. Riktigt trevligt, och tur med vädret hade vi med! 

Likes

Comments

Idag har vi varit på Torpön tillsammans med sambons föräldrar, syskon med respektive + barn, kusiner & så hans farmor och farfar. Sambons farmor fyller 82 idag så vi firade henne. Jag åt en jättegod ceacarsallad & efter maten satt vi ute & njöt av det fina vädret innan vi begav oss hemåt igen. 

Likes

Comments

I eftermiddags så åkte vi till min pappa för att fira min bror som fyllde 23 i söndags. Förutom min lilla familj & min bror så var även farmor & pappas tjej Katarina där. Vi blev bjudna på grillat & glass till efterrätt. Ludvig spanade in djuren som vanligt och kröp runt i gräset & utforskade. En mycket mysig kväll på landet med underbara människor.

Likes

Comments

​Idag har vädret varit riktigt fint & då måste man ju såklart bada. Ludvig älskar sin pool, att ligga där i & plaska och krypa runt och jaga sina ankor. Min fina lilla kille! 

Likes

Comments

Eftermiddagen spenderade vi i trädgården, Ludvig sov medan vi fikade & när han väl vaknat så blev det massa lek och bus. Så fint väder ute idag med så vem vill sitta inne då?

Likes

Comments

​I förmiddags tog vi en långpromenad hela familjen. Ludvig sov gott i vagnen större delen av tiden & sambon och jag njöt av det fina vädret. Vi testade även att vända Ludvig framåt för första gången, något som han verkligen uppskattade. Satt & kollade på allt och var hur nöjd som helst.

Likes

Comments

Medan sambon grejade här hemma tidigare idag så gick jag & Ludvig en långpromenad. Väl hemma igen så spenderade vi lite tid i trädgården, lekte på en filt i gräset & gungade. Dammar ju massor när man river en vägg så ville inte vara inne med Ludvig då, & så är det självklart skönt för sambon att få jobba i fred också. 

Likes

Comments

1 345111 Next

Better Blogging Nouw