Header

Idag har vi varit på öppna förskolan & lekt. Ludvigs sista gång nu då han fyller ett om fyra dagar. Vill vi sen fortsätta gå så är det en ny grupp som gäller tråkigt nog. Blev i alla fall en mysig promenad både dit & hem & vi plockade massa blad. Ludvig pekade på alla träd/buskar vi gick förbi & ville ha ett blad ifrån varje. Sen la han dom fint i handen tills han tillslut inte fick plats med fler. En mysig dag har vi haft i alla fall & han somnade nyss för natten, jättetrött då han hållit sig vaken sen kl tio i morse.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Som rubriken lyder, att lära sig en ny kamera är inte det lättaste. Speciellt inte när man tidigare använt sig av samma kamera i flera år, men det ska nog gå tillslut. Har hittills bara hunnit ta några få foton och det finns mycket att lära. Har inte hunnit gå igenom bruksanvisningen än heller så jag hoppas att jag kan lära mig lite utav den också.

Likes

Comments

​Ludvig har nyss somnat för natten & jag har nu slagit mig ner i soffan med detta. Var sugen på allt som hette frukt nu i kväll och detta var vad vi hade hemma, så gott! Nu inväntar jag ''Sofias änglar'' som börjar om en timme, sen blir det nog sängen för min del, galet trött!

Likes

Comments

Idag kom min nya kamera, supersnabb leverans. Den skulle inte finnas i lagret förrän i morgon, & ändå fick jag hem den idag! En galet stor kartong kom den i, och själva kamera förpackningen tog inte ens upp en 6'e del. Nu sitter i alla fall batteriet på laddning och jag ser verkligen fram emot att få testa den senare sen! 

Likes

Comments

Tidigare idag innan vi gick till Gotteriet & fikade så var vi ju ute på en promenad. Men vi var även i lekparken en liten sväng, Ludvig åkte rutchkana med sin pappa och var hur nöjd som helst.

Likes

Comments

Detta fick jag med mig hem idag, en ny foundation då min tagit slut. En sprits som jag ska ha till tårtan jag ska baka inför Ludvigs "Smash the cake" fotografering jag tänkte fixa här hemma. & så en folieballong som också ska användas vid fotograferingen.

Likes

Comments

​Innan Ludvig föddes så var jag totalt allergisk emot kladd, det var bland det värsta jag visste. Men tids nog har den där ''fobin'' börjat släppa mer och mer och nu äter Ludvig nästan all sin mat själv, med händerna. Han äter betydligt bättre när han själv får plocka och greja, men jag brukar ändå hjälpa till lite med en sked på sidan om. Idag stod det köttfärslimpa på menyn, med potatis, sås, kokta grönsaker & stekta champinjoner. Ludvig åt med god aptit och fick i sig det mesta av maten. 

Likes

Comments

Nyss hemkomna efter att ha spenderat ett par timmar tillsammans med Johan, Frida & deras lilla Ebbe. Vi möttes upp strax innan ett och begav oss då iväg på en promenad tillsammans, därefter gick vi till Gotteriet för en fika. Sambon & jag delade på en "pizza" & så tog jag en chokladboll också. Ludvig åt smoothie & yoghurt och busade med sin kompis Ebbe. En mysig eftermiddag, & vädret var verkligen toppen!

Likes

Comments

För en timme sen ungefär kom jag & sambon hem ifrån vår lilla dejt. Vi hade bokat bord vid halv åtta men var där redan vid sju och fick då slå oss till bords. Beställde vitlöksbröd till förrätt & grillpanna till varmrätt. Hur gott som helst men behöver jag ens säga hur mätta vi var efteråt? Jag drack även en riktigt god alkoholfri drink & sambon tog två öl. En mysig kväll och så skönt att komma ut bara vi två. Ludvig hade vaknat bara någon halvtimme efter att vi hade gett sig iväg och hade då pekat vart pappa skulle gå (till ALLA rum) för att se om vi var där. Ganska ledsen hade han varit men hade nästan somnat i sin morfars famn strax innan vi kom hem. Tror att det är tänder på g igen & att det är därför han sover lite knasigt.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw