Header

Ni hittar dem här: Blå / Rosa / Gul

Jag älskar verkligen hemsidan Rofa & har själv beställt en hel del därifrån, både till Ludvig men även presenter till andras barn. Tycker att det är mycket roligare att ge bort något personligt & de har så fina saker där! Allt är heller inte barnrelaterat utan det finns mycket fint till vuxna också. Beställde bland annat vårt & som vi har i sovrummet därifrån (där det står mitt & sambons namn och vårt datum.) Perfekt hemsida att besöka om ni har svårt att komma på något att köpa tex i doppresent osv. 

Likes

Comments

Snart är dagen här, dagen jag försökt blunda för rätt länge nu.. Dagen då Ludvig ska börja skolas in hos sin dagmamma. Enda egentliga anledningen till att vi väljer att sätta honom hos dagmamma redan nu, trotts att jag går hemma är att det är så galet fullt överallt på alla dagis & alla dagmammor att tar vi inte platsen nu, ja då står vi förmodligen helt utan plats när han och hans syster så småningom ska börja. Vi lär i alla fall inte få in dom på samma ställe.. Nu däremot får vi syskonförtur & det är även på det stället vi så småningom vill ha dom!

Han kommer dock bara gå två dagar i veckan & planen är att jag lämnar honom runt 10 tiden på förmiddagen & så hämtar sambon honom när han slutat jobbet klockan fyra. Ludvig kommer säkert tycka att det är jätte kul att få träffa andra barn & få komma iväg lite, speciellt när hans lillasyster kommer ta upp så mycket tid i början.. Men ack så ont det gör i mammahjärtat & jag vill typ bara gråta så fort jag tänker på det.., haha. Helst av allt vill jag ju ha honom hemma, hos mig. Men jag kan heller inte vara egoistisk utan måste tänka på framtiden också. Det är över 70 barn i vår kommun som just nu står utan plats till dagis & dagmamma & kön blir bara längre & längre.. Att sätta mina barn på ett "tillfälligt" dagis är inget allternativ & jag vill heller inte ha dom vart som helst, utan där jag känner mig trygg med att ha dom. Skulle vi som sagt inte ta platsen nu, hos dagmamman vi verkligen vill ha, ja då står vi där utan plats sen.

Jag hoppas verkligen att inskolningen kommer gå bra & att Ludvig kommer trivas & vilja vara där. Vi väljer även att skola in honom nu i februari med anledningen att vi vill att han ska ha börjat där innan lillasyster kommer. Dels för att allt då redan kommer vara så nytt med ett syskon & allt, men även för att vi inte vill att han ska känna att vi skickar iväg honom för att vi fått ett till barn.. Plus att det heller inte är så smidigt att skola in när man har ett litet spädbarn.. Men däremot kommer han få vara hemma de första veckorna tillsammans med oss, så han får lära känna vår nya familjemedlem osv ordentligt. Nåja, jag hoppas i alla fall att detta blir en bra lösning, & det är inget vi gör för att vi på något sätt "vill bli av" med honom eller inte orkar ta hand om två barn..

Likes

Comments

Strax efter fem i morse tyckte den här lilla killen att det var morgon. Men han låg ändå kvar i sängen & underhöll sig själv tills klockan slog 6, sen klev vi upp alla tre. Inte förrän nu, nyss, somnade han igen - massa energi i den där lilla kroppen idag. Nu ska jag passa på att vila lite jag med, sambon kommer hem på sin lunch vid ett & vid två tiden kommer Ida hit. Hoppas ni får en fortsatt bra fredag!

Likes

Comments

Så svårt att förstå att han varit såhär liten! Bilderna är ifrån nyfödd & upp till ca 4-5 månader. Tiden har verkligen sprungit iväg, och snart är vår kille 16 månader. Jag är verkligen så otroligt tacksam och lycklig över att just jag fått äran att bli mamma till just honom, världens bästa & finaste! Det är verkligen en ära att få spendera dagarna tillsammans med Ludvig, & att hela tiden se honom utvecklas & lära sig något nytt. Så klok & smart för att vara så liten, & alltid så himla glad - min glädjespridare. Helt säker på att han kommer bli världens bästa storebror!

Likes

Comments

Min lilla kille var rätt orolig i kväll så det tog ett tag för honom att somna, men nu sover han gott i alla fall och sambon & jag har precis sett klart på farmen. Varit så galet sugen på choklad idag så det har jag unnat mig lite nu i kväll, så gott! Vi fick ju förresten hem vår diskmaskin i förmiddags & det är verkligen såå skönt att slippa diska för hand efter att ha gjort det i nästan en månads tid. I morgon kommer Ida hit när hon slutat jobbet och umgås med oss, i övrigt har vi nog inga större planer för morgondagen.

Likes

Comments

Vår eftermiddag har vi spenderat på öppna förskolan & vi kom precis hem därifrån. Ludvig tycker det är så himla kul att träffa & leka med andra barn och ville knappt därifrån när vi väl skulle gå hemåt. Utöver öppna förskolan har vi även hunnit med en långpromenad, och snart ska vi iväg och handla lite.

Likes

Comments

​•Det enda du behöver göra är att kommentera något i stil med ''Jag är med'', & om du vill så får du gärna skriva lite kort om din blogg.

​Vinnarna kommer upp någon gång nästa vecka.

Likes

Comments

Ludvig sover nu för natten & jag har precis intagit soffläge och inväntar farmen. Är helt slut efter denna dag, & mina järntabletter är slut med så jag måste köpa nya i morgon innan jag blir ännu tröttare.. Huset är i alla fall städat & vi fick även glada besked att vi ÄNTLIGEN får hem vår diskmaskin i morgon igen - så skönt! Vi har ju varit utan i nästan en månad nu då de inte varit alltför snabba med att laga den.. Nåja, i morgon blir det eventuellt öppna förskolan, beroende på när Ludvig sover på dagen, ut & gå ska vi göra i alla fall. Hoppas ni får en fortsatt bra onsdag! 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw