Header

Söndagens kvällsnöje. Bakat kanelbullar har jag gjort, och jag tog nyss ut den sista plåten ifrån ugnen. Sambon håller just nu på att natta Ludvig och jag ska snart börja med lasagnen vi ska äta i kväll. Tidigare idag var sambons föräldrar här ett par timmar och umgicks med oss. Vi lagade även mat & åt tillsammans innan de for vidare. För övrigt så har Ludvigs feber varit som bortblåst idag och även nu i kväll, så vi hoppas att det blir en feberfri natt för vår lilla älskling. Han har sovit så oroligt de två senaste nätterna (vilket inte varit alls konstigt), så det behövs en natt med ordentligt med sömn för oss alla. Nåja, nu ska jag sätta igång med maten, & sen är det dags för farmen!

Likes

Comments

Precis krupit ner i sängen bredvid min lilla febriga kille. 39,5 hade han vid nio tiden igår kväll men nu idag har han mått bra så vi trodde att det bara var något tillfälligt. Vi var till & med i lekparken en sväng efter lunchen. Men i eftermiddags så kom febern tillbaka och sist vi tog tempen för en liten stund sen så låg den på 39,4 - min lilla plutt. Så det är väl "tre dagars-feber", för han mår bra och är pigg i övrigt.

Jag har i alla fall kikat på Melodifestivalen nu i kväll, ätit massa apelsiner & även tagit tummen ur och bokat frisörtid. Inte varit hos frisören på jag vet inte hur länge! I vanliga fall brukar jag gå varannan till var tredje månad, men nu är det nog ett halvår sen jag var där sist, haha. Är så nojig när det gäller mitt hår under graviditeten, pga alla hormoner så kan det ju bli missfärgat osv.. Men just nu känner jag att det i alla fall inte kan bli värre än så som det ser ut nu.. Haha. Så ska bli skönt att få lite fräscht hår, för när bebis är här så kommer ju knappast tiden att finnas till.

Sambon har i kväll varit iväg och grillat med sina syskon & föräldrar. Ludvig & jag var såklart bjudna vi med, men pga hans feber så stannade vi ju hemma. Men i morgon kommer i alla fall lillkillens farmor & farfar hit och hälsar på, så vi får hoppas att han mår bättre tills dess.

Under dagen har vi hunnit med att städa hela huset & även putsa alla fönster, något som verkligen behövde göras. Så skönt att gå och lägga sig & veta att det är städat, jag kan verkligen slappna av så mycket mer då, haha! 

Likes

Comments

Detta fick jag med mig hem ifrån gårdagens lilla tur på stan. En ny foundation till mig själv då min tagit slut, & så en bok till Ludvig som jag fyndade på bokrean. Köpte även "välkommen till världen"-presenter till mina vänners barn. Josefina fick ju en liten Isabella förra fredagen & Frida och hennes lilla Jack har jag inte hunnit träffa ordentligt sen han föddes, så vi ska ses nästa vecka. Better late than never.

Likes

Comments

Under förmiddagen har jag/vi kollat igenom och rensat ut ur Ludvigs "gamla" kläder i storlek 50-56, & även plockat fram bebis "egna". Passat på att gå igenom vad vi behöver mer utav osv. Så inom närmaste dagarna ska jag väl ta tag i att tvätta allt också. Men har egentligen ingen brådska med det, ju senare desto bättre, då är det ju renare & fräschare längre. Tänk att det nu bara är 52 dagar kvar tills vår lilla tjej är beräknad, så galet!

Likes

Comments

Idag fick vi hem lilltjejens babynest & jag är såå nöjd! Det är verkligen superfint & jag älskar tyget! En matchande kudde till också! Tyvärr gör bilderna ingen rättvisa, men ljusrosa är det i alla fall. Där hoppas jag att vår lilla tjej kommer att trivas och sova bra sin första tid i livet.

Likes

Comments

I eftermiddags möte vi upp min vän Sara på en promenad. Vi stannade även till i lekparken så Ludvig fick leka av sig, något som uppskattades rejält som vanligt. Spanade lite i butiker gjorde vi med & lillkillen och jag var hemma strax efter fyra igen. När vi fått i oss lite mat så åkte hela vår lilla familj iväg till Willys & storhandlade, skönt att ha fyllt på i både frys, kyl & skafferi igen.. Nu har Ludvig precis somnat för natten, han hade lite feber nu i kväll, stackarn. Hoppas att det inte blir värre än så i alla fall, han har varit tillräckligt sjuk senaste tiden.

Likes

Comments

Mitt besök hos tandläkaren tidigare i eftermiddag gick jättebra! Mina tänder var fina & det fanns absolut ingenting att anmärka. När summan dessutom hamnade på ynka 10:- så blev man ju skapligt lycklig! Hade räknat med betydligt mer då jag inte varit hos tandläkaren på 2-3 år.

Vi var väl hemma framåt halv fyra tiden igen, vi tog vagnen dit så vi fick en promenad på köpet. När sambon kom hem ifrån jobbet så gick vi även till lekparken en sväng alla tre, där Ludvig fick leka av sig lite.

Likes

Comments

I morse hade vi tid för ultraljud i Eksjö, så strax efter sju tiden åkte sambon & jag hemifrån och min pappa kom då hit för att passa Ludvig. Ultraljudet gick bra, det är absolut ingen stor bebis som min barnmorska trott, utan en helt normalstor som beräknas väga 3500-3600g vid födseln. Däremot har jag lite väl mycket fostervatten (& det är ju då orsaken till mitt stora SF-mått) så vi ska tillbaka igen om tre veckor på ett nytt ultraljud för att hålla koll på det. Verkade inte vara någon större fara mer än att om mitt vatten går hemma så måste jag in fort!

Moderkakan hade även flyttat på sig, såå skönt! Så bara bebis lägger sig till rätta också så kommer jag kunna föda normalt! Vi kontrollerade även könet, och vi väntar fortfarande en liten flicka! Jag har de senaste dagarna drömt att de under detta ultraljud ska säga något i stil med "-Det är visst en pojke", men så fel jag hade. Självklart hade en liten kille varit precis lika välkommen, men nu är vi ju så inställda på en tjej, så det var ju skönt att ingenting tycks ha ändrats.

Ludvig ligger i alla fall nu och sover bredvid mig, & jag vaknade själv till precis efter att ha sovit en stund jag med. I eftermiddag har jag tid hos tandläkaren för vanlig kontroll så då kommer min pappa in till stan igen och tar Ludvig den lilla stunden.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw