Header
View tracker

​Så var vi klara med två av de tre sakerna vi tänkt baka/pyssla med idag. Nu återstår bara pepparkakshuset men det fixar vi kanske sen i kväll när Ludvig gått och lagt sig. Så mysigt med såna här familje-dagar! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag gav vi oss på det där med att ta foton till årets julkort, och tillslut lyckades vi få några fina där han satt still. Men de där julkulorna var ju roliga som vanligt och de på väggen plockade han ner då & då, haha. Bilden/bilderna vi valt/väljer får ni se så småningom, tills dess bjuder jag på den här godingen.

Likes

Comments

View tracker

Idag står det julbakning på schemat! Pepparkakor, lussekatter & ett pepparkakshus hade vi tänkt hinna med i alla fall.

Likes

Comments

Nu kan vi bocka av en sak ifrån måste-köpa-listan! Nu har vi äntligen vår syskonvagn, en Emmaljunga double Viking. Är så galet nöjd & vagnen är verkligen i nyskick. Det enda som kan avgöra att den ens är använd är att hjulen är lite smutsiga, annars ser den i princip helt ny ut. Så skönt att spara ett par tusenlappar i stället för att köpa en helt ny som vi var inställda på att göra ifrån början. Färgen & allt var ju den vi skulle ha så det blev verkligen perfekt! Ludvig verkar också tycka om vagnen & har provåkt den lite här hemma, haha. Vi fick även med en extra sufflett i färgen rosa till liggdelen, & så två fotsackar ill sittdelarna. Så nu är det bara regnskydd och en ny matchande skötväska som behöver inhandlas till den. Vad vi ska ha för väska är redan bestämt, och det kommer bli en lika dan som vi har till vår vita vagn, fast med grå detaljer så den matchar.

Likes

Comments

En mysig liten eftermiddagspromenad var jag & Ludvig ute på förut. Jag har någon slags hatkärlek till snön, mysigt, men ändå slaskigt och jobbigt, haha. Sambon har i alla fall grejat lite här hemma, satt upp reglar i taket i vardagsrummet eftersom att vi ska sänka det. På söndag ska han få lite fler timmar, skönt när man ser att det händer något.

Likes

Comments

Hur fina är inte dessa åkpåsar? Den puderrosa skulle jag mer än gärna ha till vår lilla tjej i magen, såå fin! Ni hittar dem HÄR & HÄR

Likes

Comments

En nyduschad & glad liten kille öppnade i morse lucka nummer två på sin adventskalender. Helnöjd även denna dag över att få en ny bok och ville gärna öppna fler luckor. Så glad att vi köpte en Pixi-kalender åt honom, det passar honom så bra och han älskar verkligen att bläddra i de där små böckerna.

Likes

Comments

Det här vaknade vi upp till i morse - massor med snö. Idag ska vi förmodligen åka och kika på barnvagn. Vi hittade en jätte fin på blocket faktiskt, precis en sån vi är ute efter, så vi hoppas bara att den är lika fin och fräsch i verkligheten också. Skönt om man slipper köpa en helt ny & då sparar ett par tusenlappar.

Likes

Comments

Nu ska jag snart natta en trött liten Ludvig. Ida kom hit i eftermiddags när hon slutade jobbet & åkte hem för ett tag sen. Länge sen vi sågs nu så det var uppskattat att ha henne på besök. Även Ludvig var superglad & lekte mer än gärna med henne! Han har haft på sig sin tomteluva i princip hela dagen & verkar stortrivas med den, haha.

Likes

Comments