Header

Om ni bara visste vad jag längtar efter vår lilla i magen! & det är de självklart inte bara jag som gör, utan även min älskade sambo. På onsdag kliver vi in i vecka 29 & det är mindre än tre månader kvar tills vi förhoppningvis har henne här, hos oss! Är så nyfiken på vem hon är & hur hon ser ut. Om hon är lik Ludvig eller har ett helt annat utseende. Om hon kommer få mina bruna ögon eller om också hon kommer få blå, som sin bror. Om hon har ljust eller mörkt hår, långt eller kort osv. Jag misstänker i alla fall att hon kommer vara långt ifrån lika lugn & smidig som sin storebror. Redan nu i magen är hon helt vild & oddsen att vi får två sjukt smidiga barn är nog inte så stor. Oavsett vad så är hon i alla fall mer än välkommen såklart! & ikväll var en sån kväll där jag inte kunde låta bli att plocka fram hennes små kläder igen & längta lite extra.

Likes

Comments

Ludvig har precis gått och lagt sig efter Bolibompa & lite lek. Själv har jag precis slagit mig ner i soffan och inväntar farmen som börjar om en kvart. Helt slut nu i kväll efter vår långpromenad tidigare idag, och jag har ju sån järnbrist också som är den största boven till min trötthet.. Sambon kom inte hem förrän strax efter fem nu i kväll, så det blev en timme senare än vanligt. Jag hade i alla fall maten klar lagom tills han klev innanför dörren, spaghetti och köttfärssås fick det bli idag, en Ludvig-favorit. I övrigt är väl allt bra med oss, vår lilla tjej har äntligen börjat sparka rejält igen efter en lugn helg. Har självklart känt av henne men inte alls så mycket som jag brukar så det är klart att man har varit lite orolig. Legat konstigt misstänker jag att hon gjort också då jag hade så sjukt ont på ett visst ställe av magen under flera timmar igår, men även det har försvunnit nu.

Likes

Comments

Ludvig & jag kom precis hem efter en långpromenad på två timmar tillsammans med Josefina & Lukas. Jätteskönt med lite frisk luft men alla hemska sammandragningar var dock inte lika roliga. Nu sitter vi i alla fall och äter lite mellis & sambon kommer väl hem om en halvtimme ungefär.

Likes

Comments

View tracker

Idag har vi börjat sätta panel på andra långsidan i vardagsrummet. Vi har valt att ha lite olika bredd på brädorna så det blir lite mer "liv". & självklart ska de målas vita så småningom, nu har de lite olika färg, haha. Tror nog det kommer bli bra tillslut.

Likes

Comments

Nattade Ludvig för en liten stund sen & har nu slagit mig ner i soffan & inväntar farmen. Sambon håller på med maten och den är nog klar lagom tills programmet börjar. Tidigare i kväll bakade jag även chokladbollar som vi ska mumsa på sen. Både sambon & jag var jätte sugna på de så jag slängde ihop ett gäng. ​

Likes

Comments

Kom in för en timme sen ungefär efter att ha spenderat lite tid ute i trädgården hela familjen. Försöker komma ut med Ludvig åtminstone en stund varje dag så han ska få frisk luft. Duggregnade dock lite men en halvtimme var vi ute i alla fall och lekte.

Likes

Comments

Nu har denna gravida mamman precis krupit ner i sängen för att förhoppningsvis snart få lite sömn. Har haft sån sjuk halsbränna nu i kväll & verkligen ingenting hjälper, usch. Även huvudvärken är där & gnager så sängen vart tillslut mer lockande än tv'n. Har i alla fall haft en mysig lördag tillsammans med min fina familj, & det känns så skönt att vi äntligen börjar komma en liten bit på vägen i vårt vardagsrums-projekt. Hoppas ni haft en toppen dag ni med, godnatt!

Likes

Comments