Header

Ifrån dagens lilla runda på stan fick jag med mig strumpor till barnen, en "min första bok" till Liv & en färg stämpel. Båda barnen, men framförallt Ludvig behövde nya strumpor, och Kappahl hade idag 25% på hela köpet så det passade perfekt. Fanns så mycket mer jag ville köpa med mig, men då det inte var alltför längesen vi köpte en hel del nya kläder till barnen så fick jag hålla fingrarna i styr.. Inne på Önska hälsade jag på min moster & köpte även med mig en "Min första bok" till Liv & rosa stämpel färg. Vi har en precis lika dan bok till Ludvig så ville såklart ha en till lilltjejen med. Och stämpel färgen är perfekt att använda till fot & handavtryck. Har redan en blå sån hemma som vi använt till Ludvig, men ville såklart ha rosa till Livisen, hehe..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Sambon som även idag är ledig "snodde" med sig Ludvig i förmiddags och åkte hem till hans kompis Johan (där även Ludvig har sin kompis Ebbe.) Så de spenderade ett par timmar tillsammans med dom, både i lekparken & hemma där. Så jag tog i stället med mig Liv på en promenad, & vi gick även fram på stan och uträttade några ärenden. Mötte så småningom upp sambon & Ludvig på stan där vi tillsammans tog en glass innan vi begav oss hemåt igen. Ludvig sover nu, sen någon timme tillbaka, och Liv somnade nyss i min famn under amningen, haha.

Likes

Comments

Min vän Sara kom på besök i eftermiddags. Vi tog igen en massa förlorad tid & gick även en liten promenad. Båda barnen fick även finfina presenter utav henne. Liv en jättefin body & Ludvig duplo.

Likes

Comments

Torsdag - en röd dag. Vilket betyder att pappan i familjen varit hemma med oss Idag. En långhelg, då han är ledig även i morgon. Morgonen startade vi i alla fall med frukost & efter det badade vi Liv. Ludvig & jag tog även en långdusch tillsammans.

När barnen sovit och vi ätit lunch så gick vi alla fyra ut för att njuta lite av vädret. Ludvig badade i sin pool & lekte  i sandlådan med sin pappa medan jag & Liv slog oss ner i skuggan & såg på. En lugn men mysig dag har vi haft helt enkelt. 

Barnen sover för natten sen ett par tImmar tillbaka & sambon och jag har precis lagt oss i sängen vi med för lite sömn.

Likes

Comments

Idag blir vår lilla Liv hela 3 veckor gammal. Helt sjukt vad tiden springer iväg! Samtidigt så känns det som hon alltid vart hos oss, likaså Ludvig.

Vi har verkligen blivit bortskämda med två smidiga barn som sover/sovit nästan hela nätter ifrån start. 2-3 gånger per natt har jag tidigare fått gå upp för att mata Liv & byta blöja - & hon har därefter somnat om direkt igen. Men nu sover hon ännu längre, och vaknar MAX 2 gånger per natt, sån lyx! Det gör såå mycket att få sova på nätterna, man orkar verkligen mycket mer osv!

Likes

Comments

I tisdags eftermiddag kom Johan, Frida & deras lilla Ebbe hem till oss en sväng. Ludvig & Ebbe lekte, vi bjöd på glass & så fick även Liv en finfin pyjamas i present.

Likes

Comments

I förmiddags lämnade jag Ludvig hos hans dagmamma & Liv & jag åkte sedan vidare till BVC. Allt såg bra ut med henne, och hon går upp bra i vikt - 400 gram på en vecka! & har även växt ytterligare 1,5 cm på längden. Så 4700 gram väger hon nu, & är hela 57 cm lång - alldeles perfekt! Vänder sig nästan till mage redan & är väldigt "med", så duktig!

Därefter åkte vi hem en sväng innan vi satte oss i bilen igen & åkte vidare till Hilda för att umgås lite med dom. Även Josefina var ju där, med sina barn Lukas & Isabella. Isabella är ju 2,5 månad äldre än Liv & Oskar, så de tre kommer nog ha kul ihop när de blir äldre.

På hemvägen hämtade vi i alla fall upp Ludvig. & som vanligt så ville han inte hem - gullunge! Så kul att han verkligen trivs där..

Likes

Comments

På posten igår fick vi ett litet paket ifrån sambons föräldrar, innehållande en body & en dregglis till Liv. De bor ju i Halmstad & har inte hunnit komma & hälsa på än.

Likes

Comments

I eftermiddags kom min pappa & farmor hit på besök. De hade med sig fika & Ludvig fick två mössor av sin gammelfarmor som hon hade stickat. Livs present skulle hon få senare, spännande! Min pappa hade även med sig två paket blöjor som vanligt, haha! Så ja, vi fikade, pratade, de bebismyste, lekte med Ludvig osv.

Vi är knappt några tjejer alls i släkten på min pappas sida (tre tjejer på tre generationer, varav jag & Liv är två utav dom) så farmor tycker ju såklart att det är extra kul att vi fick en flicka den här gången. Så fem barnbarnsbarn har hon nu, & Liv är den första flickan.

Likes

Comments

Båda barnen sover för natten sen ett par timmar tillbaka & sambon & jag sitter nedslagna i soffan framför tv'n. Dagarna verkligen springer iväg & det finns så mycket som man vill hinna med men dygnets alla timmar räcker inte till..

I morgon har vi en tid på BVC för Liv vid klockan 9, & därefter ska vi till Hilda en sväng och hälsa på, dit även Josefina ska. Ludvig ska till sin dagmamma ett par timmar, något som han längtat efter. Han älskar verkligen att vara där, och vill knappt hem, haha.. Sist när sambon skulle hämta honom så fick han bära ut honom till bilen för han verkligen inte ville därifrån. Skönt att det är åt det hållet i alla fall, haha. I morgon eftermiddag kommer även Johan, Frida & deras son Ebbe hit & hälsar på. Mycket besök nu! 

Likes

Comments