Header

I kväll tog jag tummen ur.., och bokade frisörtid. Inte varit hos frisören sen i mitten av Mars. Så ca 5 veckor innan Liv var beräknad att komma var jag och fixade till min kalufs, vilket är ett tag sen nu.. Dock var det fullbokat hos min vanliga frisör de datumen jag kan (det vill säga, varannan fredag när sambon är pappaledig med oss.) Så den här gången ska jag testa på ett för mig, helt nytt ställe. Har dock bara hört gott om dom så det ska nog gå det med.

Dagen innan Liv's dop ska jag dit, perfekt att bli lite fräsch & fin i håret lagom tills dopet! Nu är bara frågan vad jag ska göra med mitt kära fågelbo till hår..? Visserligen så har jag rätt gott om tid på mig att komma fram till något, men det skadar ju inte att börja fundera redan nu. Jag har i princip haft alla hårfärger som finns under mina år här i livet, men här nedan finner ni dom som jag haft de senaste fyra åren. (Högst upp till vänster var resultatet av mitt senaste besök.) Det lutar åt bild nummer 2 på första raden & 3 på andra - vilket är samma hårfärg. Den trivdes jag bra i och utväxten syntes inte alltför väl utan smälte in bra när den väl tittade fram. Nå, vad tror ni skulle passa mig?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Lagom tills vi kom hem så höll de på att lasta av de sista paketen ifrån vår köksleverans. Så lite grann har sambon hunnit skruva ihop, men det allra mesta får göras i morgon. Då ska jag & barnen återigen försöka hålla oss hemifrån, så vi ska väl hitta på någonting med deras mormor. 

Allt tak i köket är i alla fall på plats nu, & även hälften i vardagsrummet. Och man ser redan en sån enorm skillnad, ser inte alls ut som samma hem! Så detta kommer nog bli såå bra när allt så småningom är klart. 

Likes

Comments

Nyss hemkomna ifrån stranden där vi spenderat i stort sätt hela dagen. Tiden har verkligen sprungit iväg, och Ludvig ville inte ens åka hem när vi tillslut skulle göra det. Han har verkligen såå kul när vi är där och är inte stilla en minut. Liv sov i vagnen under större delen av vår vistelse där. I klädd bara blöja & med myggnät över vagnen så var det perfekt för henne. Nu åkte mamma precis iväg för att köpa familjepizza. Vi är alla hungriga efter en dag på stranden (& en jobbdag här hemma för sambon.)

Likes

Comments

Nyligen hemkommen ifrån en långpromenad med Sara. Helt galet varmt ute, så svettades typ ihjäl, haha. Min mamma kommer snart hit och så ska vi äta något, & därefter åker hon, jag och barnen iväg till stranden. Så får sambon fortsätta jobba ifred här hemma.

Likes

Comments

Hallå eller?!, jag smälter! Kikade igenom mitt arkiv här på bloggen ifrån när Ludvig var liten - vad man glömmer fort alltså.. Tänk att han varit såhär pluttig!! På dessa bilder var han 3,5 månad gammal. Det "roligaste" är att Liv är 2,5 månad nu, och är redan längre än vad Ludvig var då, haha. Hon var ju hela 54 cm när hon föddes, & Ludvig bara 49. Tänk att min "lilla bebis" fyller 2 år om ungefär två månader, helt sjukt! Många säger att Ludvig & Liv är syskonlika, men det tycker inte jag. Vad säger ni?

Likes

Comments

Barnen somnade snabbt & smidigt i kväll, trötta efter en dag på stranden. Grillad kyckling och potatissallad fick det bli till middag/kvällsmat för mig och sambon. Smidigt när man för tillfället inte har något kök. Spisen har vi ju burit ner till källaren så vi KAN laga mat, men skönt att slippa stå där nere mer än nödvändigt. Jordgubbar, passionsfrukt & naturgodis smaskade vi på efteråt också. (Används mest plasttallrikar & bestick här hemma just nu - ju mindre disk desto bättre.)

Jag köpte även med mig en Nocco - Carribean förut när vi var och handlade. Har velat testa den såå länge men har trott att man inte "får" dricka den när man ammar, men det ska tydligen inte vara någon fara, så länge det inte är några större mängder. Den var god, men ändå ingen "WOW"- känsla som jag fått uppfattningen om att den ska va.

Likes

Comments

Det går framåt, sakta men säkert. I morgon ska sambon gipsa klart, dra ventilationen till fläkten & även sätta dit taket (blir paneltak både i kök & vardagsrum.) & någon gång mellan klockan 11-17 levereras köket hem hit. Sambon hade egentligen tänkt sätta dit taket idag men då kompressorn till spikpistolen låter så mycket så tar han det i morgon förmiddag i stället, så går jag ut och går med barnen under tiden. I morgon kommer även rörmokaren hit igen och fixar det sista. & så ska vi väl även fram på stan & köpa golv & kakel. Blir samma golv som vi har i vardagsrummet då rummen i princip kommer "gå in" i varandra.

Likes

Comments