Header

En mysig dag med fina människor. Vid halv fyra tiden plockade vi upp Hilda & Mattias som kom med bussen i från Aneby och vi åkte sedan vidare till Gränna där vi spelade minigolf & åt gott. Nu i kväll följde de med oss hem och så satt vi i trädgården & njöt av kvällssolen & bara umgicks, de tog sedan bussen hem nu vid tio. Ludvig somnade snabbt efter att vi kommit hem tidigare i kväll, en riktigt trött liten kille som knappt sovit något alls på dagen. En riktigt lyckad och trevlig eftermiddag/kväll har det varit i alla fall!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag fick vi äntligen hem Ludvigs Sverige dräkt ifrån Libero. När man samlat ihop tio blöjkoder så fick man ju en dräkt med valfritt namn, så nu, ca tre veckor efter att vi beställt så dök den upp i brevlådan.

Likes

Comments

Gårdagen spenderades till största delen med min vän Ida. Vi möttes upp vid halv ett tiden och gick en promenad, därefter satte vi oss på Gotteriet & åt innan vi tre & en halv timme senare skildes åt. Sambon hade under dessa timmar grejat lite här hemma & även haft lite egentid. Vid sju tiden på kvällen, när Ludvig somnat för natten så kom Ida hem hit för en vinkväll. Vi satte oss i trädgården då det fortfarande var riktigt varmt ute och spenderade ett par timmar där, med vin & massa skratt. Runt halv elva drog vi till Statt & tog ett par drinkar innan jag tog cykeln hem till min lilla familj. En trevlig & välbehövlig kväll.

Likes

Comments

Som jag nämnde i inlägget under så köpte vi idag de första födelsedags presenterna till Ludvig. Det är snart bara två månader kvar tills vår lilla kille fyller ett. Helt galet vad tiden har sprungit iväg, det var ju typ igår som han föddes?, samtidigt så känns det som han alltid har varit här hos oss, vår lilla skatt.

Likes

Comments

​Idag har det som ni kanske själva märkt varit brutalt varmt ute. Den som ''lidit'' mest av detta väder är nog Ludvig, så svårt för honom att komma till ro och sova i denna värmen, samtidigt som han blir så himla trött, lilla hjärtat. Vi åkte i alla fall & storhandlade i förmiddags & strax efter att vi kommit hem och ställt in alla varor så bytte vi bilen mot vagnen & begav oss fram på stan. Ludvig somnade och sambon & jag passade då på att ta varsin glass. Därefter blev det ett ärende på Apoteket där vi hämtade ut mer av den nya medicinen Ludvig fått för att motverka förstoppningen & så påfyllning av salvor som vi smörjer honom med morgon & kväll. Vi var även inne på Bella Bus där vi köpte de första födelsedagspresenterna till lillprinsen (mer om det i ett annat inlägg) & därefter besökte vi Gotteriet för lite mat. Eftermiddagen & kvällen har varit lugn, Ludvig har badat i sin pool och lekt här hemma. Han har börjat klättra upp på saker nu, jätte duktig är han!!, så det gäller verkligen att vara med. Vid åtta tiden somnade han, & sambon har fram tills för en liten stund sen målat taket i hans rum. Nu blir det lite tv tittande innan läggdags, i morgon ska vi upp tidigt och hjälpa mamma att flytta ut allt ifrån hennes gamla lokal. 

Likes

Comments

För någon månad sen upptäckte vi att Ludvigs ena framtand började titta fram & strax därpå började även den andra spricka igenom. Dock har jag inte lyckats få någon bild på dom innan då Ludvig vägrat att visa dom, haha. Men igår lyckades jag äntligen, så ja, nu är tand nummer 3 & 4 på väg fram. 

Likes

Comments

​Även idag har vi varit ute större delen av dagen. Varit på promenad & haft picknick. Vi besökte även kyrkogården där min farfar ligger begravd, första gången Ludvig är med där. Väl hemma så spenderade vi ett par timmar i trädgården, Ludvig badade i sin pool & skuttade runt & lekte i gräset. Han somnade runt åtta nu i kväll och sambon & jag sitter i skrivande stund och kikar på någon film som går på tv'n. 

Likes

Comments

Gårdagen, liksom de flesta andra dagar den här veckan spenderade vi utomhus. Ludvig har badat i sin pool, gungat, lekt på en filt, plockat äpplen & sovit i sin vagn i skuggan. Han älskar verkligen äpplen & pekar ofta upp emot träden, de börjar bli riktigt goda nu så tar man bara bort skalet så sitter han glatt & gnager.

Likes

Comments

I går bakade jag bullar, sambon frågade så snällt på morgonen om jag inte kunde göra det, så på förmiddagen stod jag i köket och gjorde dessa! Vi gick sedan ut i trädgården och fikade, och de fick godkänt ifrån både mig & sambon!

Likes

Comments

​I torsdags eftermiddag så kom sambons vän Johan, hans flickvän Frida & deras son Ebbe hit & grillade. Riktigt trevligt, och tur med vädret hade vi med! 

Likes

Comments