Header

Denna måndag bjöd på fint väder igen. När sambon kommit hem ifrån jobbet så begav vi oss ut på en promenad i eftermiddagssolen. En tripp in på Dressman där sambon köpte lite nya sommarkläder, & även en sväng in på Ica där vi köpte blöjor, gröt och varsin glass. Väl hemma fick Ludvig va ute & leka en stund, han tycker att det är så kul att upptäcka gräset.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Nu har jag & sambon precis myst ner oss framför tv'n med årets första svenska-närodlade jordgubbar. Såå gott. Ludvig sover sen en timme tillbaka och när jag nattade honom var sambon ute i trädgården & trimmade så nu börjar det se lite fint ut där igen.  

Likes

Comments

​Igår kväll var jag för första gången sen innan graviditeten iväg och roade mig. Ludvig hade jag med gott samvete lämnat i goda händer hemma med sin pappa. Han somnade jätte smidigt när jag nattade honom vid halv sju tiden och strax efter sju begav jag mig iväg till Ida för lite vinkväll. En trevlig kväll och allt rullade på bra med Ludvig där hemma, fram till halv tio ungefär. Då sambon ringer och säger att Ludvig ropar efter mig och är jätteledsen för att jag inte är där. Han hade då börjat röra sig i sängen och sambon hade då värmt mjölk och gett honom i nappflaska, men efter ett tag hade han väl märkt att det inte var mig han tuttade på och hade då vaknat till och börjat ropa efter mig. I vilket fall så löste det sig tillslut, sambon gick ut och gick en sväng med lillkillen och väl hemma så vaggade han honom till sömns i sin famn. Jag kunde då koppla av igen och fortsätta kvällen. Strax efter elva drog vi till Strandbaren för en drink och när klockan närmade sig ett så tog jag en taxi hem till min lilla familj som låg och sov så gott. En kul och välbehövlig kväll med min fina vän! 

Likes

Comments

I fredags var sambon pappaledig med oss så vi hade en mysig familjedag här hemma. Vädret var inte det bästa men en liten promenad blev det i alla fall. Vi passade även på att åka och storhandla mitt på dagen, för att slippa allt folk som kommer framåt eftermiddagen. När jag sedan nattade Ludvig så gjorde sambon plankstek och vi myste ner oss i soffan framför en film.

Likes

Comments

I torsdags var jag & Ludvig och lunchade på stan tillsammans med min mamma. Vi gick till Gotteriet där de hade buffé. Innan dess var jag och lillkillen ute på en långpromenad och han sov så gott i vagnen. Ludvig fick även två nya solhattar av sin mormor, det lär ju behövas nu i sommar! En mysig eftermiddag helt enkelt.

Likes

Comments

Idag har vi vart på öppna förskolan igen, vi var ju aldrig där förra veckan då vi träffade min vän Ida. Massa bebisar som var där den här gången, vi var nog närmare 15 st + förälder. Men nykomlingarna var väl inte mer än 3-4 månader, kan inte förstå att Ludvig varit så liten (& betydligt mindre än så!!) I alla fall, vi fick presentera oss för de nya och de sig för oss och så sjöng vi osv. Det kom även en kvinna ifrån Apoteket och pratade & vi fick alla varsin ''baby-bag'' med oss hem! Nu har jag nyss nattat Ludvig och sambon är ute & klipper gräset, resten av kvällen blir väl lugn. Hade tänkt träna men har fått skoskav på ena foten så låter det vara tills i morgon så jag inte förvärrar det.

Likes

Comments

Idag fick vi hem paket ifrån Chilli, innehållande våra nya köksstolar. Vi ska ju renovera köket och även rummen utanför som kommer bli ett kombinerat tv rum & matsal. Vi ska ju riva en vägg och slå ihop de två rummen men i stället bygga en annan vägg lite längre in så vi får ett till barnrum, ja jag är inte så bra på att förklara men ni lär märka med tiden. I vilket fall så beställde vi hem dessa sex stolar ifrån Chilli förra veckan då de hade 10% på hela sortimentet. Något köksbord har vi dock inte hittat än men det är ingen brådska med det. Det köksbordet & stolarna vi har just nu köpte jag för någon hundralapp på en loppis när jag och sambon skulle flytta ihop så det är inget att hänga i granen om man säger så.

Likes

Comments

Igår gav jag sambon sovmorgon medan jag och Ludvig gick upp & åt frukost och grejade. Ett par timmar senare vaknade även han och strax efter tolv tiden åkte vi till min moster för att fira min kusin Alva som fyllt sju år. Vi blev bjudna på grillat och tårta & kladdkaka som efterrätt. Ludvig skötte sig exemplariskt som vanligt och det var kul att träffa alla igen. 

Likes

Comments

Sambon kom hem på lunchen i fredags, han jobbade bara halvdag då de skulle ha möte på jobbet på eftermiddagen. Hyllorna i garderoben har nu kommit upp så de flesta av mina klackar har nu kommit på plats. Det ska dock bli ytterligare en hyllrad över men när vi var på Ikea sist så fick vi inte plats med det, haha. Klädstången är även beställd så den bör vara klar vilken dag som helst. När sambon väl kommit hem ifrån jobbet vid fyra tiden så bakade jag ''chokladsnittar'' & på kvällen sen så åt vi tacos. En mysig och lugn fredag som slutade med film. 

Likes

Comments

1 34597 Next