Header

Ni hittar dem här: SVARTA / ROSA. Finns även i andra färger.

Likes

Comments

I morse satte vi oss i bilen och begav oss till Halmstad, under den tre timmars långa bilresan så sov Ludvig inte ens en halvtimme, han som annars brukar sova runt två timmar efter frukost. Väl framme så åkte vi till ett köpcentrum då vi hade lite små ärenden och därefter så åkte vi hem till sambons föräldrar. Hans äldsta bror med familj kom redan i går kväll så vi hade sällskap av dom innan sambons föräldrar kommit hem ifrån jobben. Ludvig & hans kusiner badade, vi hade med oss Ludvigs pool hemifrån och så invigde han även sitt nya uv-tält plus det nya parasollet vi köpte förra veckan. Vid fyra tiden så åkte vi alla till ett ställe & åt glass och en stund efter att vi kommit hem igen så gjorde vi hemmagjord pizza, hur gott som helst. (Vi fick även en jättefin förlovnings present av sambons föräldrar.)Ludvig somnade framåt 8 tiden, helt slut efter att bara ha sovit sammanlagt en timme sen kl 6 i morse. Sambons två andra bröder + flickvänner kom lite senare och vi har nu i kväll spelat kort och umgåtts allihopa, en mysig dag, & så himla kul att träffa alla igen.

Likes

Comments

I söndags beställde vi lite smått & gott till Ludvig, & idag kom paketet. Ett uv-tält som vi länge pratat om att köpa, en gunga & så en simring för bebisar.

Likes

Comments

​Min vän Ida fyller 22 i morgon men vi då åker till Halmstad då så fick vi fira henne i dag i stället. Picknick i parken med jordgubbar och daimtårta (våran tradition sen 7 år tillbaka) Ludvig kröp omkring & utforskade och var hur lugn som helst, åt rån och lekte. Efter vår picknick tog vi även en promenad & en trött liten kille somnade gott i vagnen. Nu är vi nyss hemkomna och ska snart börja packa då vi åker tidigt i morgon bitti. 

Likes

Comments

Nu i kväll så tillbringade vi ett par timmar hemma hos min farmor som fyller 79 idag. Vi blev bjudna på god mat och fika, & Ludvig, ja han skötte sig bra som vanligt. Väl hemma så lekte han en stund innan han somnade för natten. 

Likes

Comments

På vägen hem ifrån min pappa så stannade vi till vid kyrkogården. Min morfar/Ludvigs gammelmorfar ligger begravd där, & detta var första gången jag tog med mig Ludvig dit. Jag önskar så att de hade fått träffa varandra, dumma dumma cancer! 

Likes

Comments

​När sambon slutat jobbet så åkte vi ut till min pappa på landet för att hälsa på en sväng. I förrgår hade det kommit två små lammungar så de var vi ju självklart tvungna att kolla på. Även de andra djuren på gården fick Ludvig träffa och han var lika glad och nyfiken även den här gången. 

Likes

Comments

1 345105 Next