Header

Jag har precis vaknat till liv men lillkillen sover fortfarande, så skönt med sovmorgon! Idag har vi inga planer alls, enda dagen den här veckan som vi inte har planerat in någonting, rätt skönt faktiskt. Det enda som jag vet ska göras är att fixa inför kräftskivan vi ska ha i morgon. Sambos föräldrar & syskon med respektive + barn kommer hit då så kräftor ska kokas osv i kväll. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Eftermiddagen spenderade jag & Ludvig tillsammans med Josefina och Lukas. När Ludvig hade sovit och fått i sig middag så tog vi vagnen & begav oss iväg på en liten promenad hem till dom. En mysig eftermiddag, var ju ett tag sen vi sågs sist.

Likes

Comments

Nu är vi hemma igen efter en storhandling på Willys. Vi åkte dit direkt när sambon slutat jobbet för att slippa all trängsel. Så nu är både kylskåp & frys fulla, så skönt. 

Likes

Comments

Igår var rörmokaren här hemma & grejade på förmiddagen & på eftermiddagen kom elektrikern och fixade elen i Ludvigs rum, så nu är det även sex spottar uppsatta i taket. Sambon har i princip lagt klart golvet, fattades ytterst lite så det sista ska vi köpa idag. Så SNART är Ludvigs rum äntligen klart!

Likes

Comments

​Planen var att jag egentligen skulle träffat Hilda idag men då det blev inställt så blev det en eftermiddags fika tillsammans med Sara i stället. En bakad potatis med kyckling-curry blev det för min del & Ludvig smaskade yoghurt & åt även en hel del av min gurka. & helt från ingenstans fick jag även punktering på mitt däck på vagnen, kul.. För ett par månader sen fick jag punka på det vänstra hjulet bak men idag var det de högra i stället. Hem tog vi oss i alla fall och sambon köpte med sig en ny slang så nu är det problemet löst.

Likes

Comments

Jag är ingen "bitterfitta" men när det gäller min son så kan jag vara en riktig alfahanne. Tidigare idag när jag satt på ett fik tillsammans med min vän Sara och Ludvig såklart så gick två kvinnor förbi. Så fort de fick syn på Ludvig så började den enda av dom ta han i håret & "gosa" med honom och säga hur fin han är & vilket fint blondt hår han har. Självklart är det alltid kul att höra sånt och vi får ofta mycket komplimanger av främlingar angående Ludvig, men VARFÖR måste man röra honom!? Jag blev så ställd så jag fick inte fram något att säga. Till & med min vän som själv inte har barn reagerade & tyckte inte att det var okej någonstans. Jag går lixom inte fram till främlingar och börjar ta på dom, oavsett om det är en vuxen eller ett barn, för det är helt enkelt inte okej? Eller är det bara jag som känner så? Komplimanger om Ludvig blir vi såklart alltid glada över men RÖR honom inte, snälla!

Likes

Comments

I eftermiddags påbörjade sambon golvläggningen i Ludvigs nya rum. Det kommer bli såå bra! Samma golv som vi har i vårt sovrum, det blev ju så mycket över så vi behövde bara köpa till lite grann. I morgon kommer rörmokaren hit och på söndag ska sambons kompis hjälpa oss att tapetsera. Elektrikern ska även komma någon dag nu snart sen är rummet så gott som klart (lite lister & sånt som ska upp bara.)

Likes

Comments

Eftermiddagen spenderade jag & Ludvig på öppna förskolan. Inte alls lika många barn som sist men det är väl rätt skönt det med. Ludvig + fem söta små flickor. Det är så kul att se honom så glad och lycklig som han är när han är med andra barn, mitt lilla hjärta. Kröp omkring överallt och lekte med alla leksaker & pratade med de andra barnen.

Likes

Comments