Header

Där här med inredning alltså.. Jag kan sitta i timmar & bara drömma mig bort!! Jag vet precis hur jag vill ha det här hemma. Det enda som sätter stopp just nu är ekonomin, då vi under min föräldraledighet lever på så gott som en lön. Så gissa om jag längtar tills vi så småningom har två inkomster? (Även om jag verkligen älskar att vara hemma med barnen!!)

Alla bilder är lånade från Pinterest.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vi har haft en mysig hemmadag jag & barnen. Hade egentligen tänkt gå till Öppet hus i förmiddags, men det blev inte så. Vi ska nog dit i morgon i stället. Varit i lekparken har vi i alla fall, & även varit ute och gått en sväng. Nu har jag precis nattat en trött liten Liv & sambon håller på att natta Ludvig. Resten av kvällen spenderas nog framför tv'n!

Förresten så vann jag en tävling på Facebook idag. En fotografering på barnen (där vi bara behöver betala 495:- i stället för 1320:-) och så ingår även en förstoring + ram. Så kul! Så nu får vi se när det blir av.

Likes

Comments

I posten igår så fick jag lite bonuscheckar ifrån Kappahl, så när vi skulle åka och handla mat när sambon kom hem ifrån jobbet så åkte vi även förbi där& kikade. Vi hittade en tunika, ett par leggings & ett par strumpbyxor till Liv. Och till Ludvig en tröja, en mössa & ett 3-pack strumpor. Strumporna valde han dessutom ut själv, & kom och bar på för att visa oss - gullunge! Så med en bonuscheck på 200:- & en rabatt på 20% på Ludvigs kläder (den rabatten gällde inte på Newbie.) Så betalade vi inte särskilt mycket. 

Likes

Comments

Vid ett tiden mötte Liv & jag upp min vän Sara & så begav oss fram på stan. Där kikade vi i butiker & tog en fika på Gotteriet. Välbehövlig kvalitétstid med en fantastisk vän! Och strax innan klockan tre var vi på plats hos Ludvigs dagmamma för att hämta hem honom. Och som vanligt ville han inte därifrån. Hon är verkligen helt underbar hans dagmamma! Behandlar barnen som om det vore hennes egna. 

Likes

Comments

Jag verkligen älskar rabattkuponger & checkar. Tänk så mycket pengar man kan spara med hjälp av såna. Som nu i eftermiddags när vi var & handlade tex. Som vanligt så köpte vi blöjor med ( går ju åt en del med två blöjbarn.) & i stället för 450:- som fyra paket skulle gått på så betalade vi 140:-. Allt tack vare 4 värdecheckar & två kuponger.

Likes

Comments

Idag, för två år sen var Ludvig beräknad att komma! Tänk så fort tiden går! Något som jag då lyckligtvis var ovetandes om var att det skulle dröja ytterligare 11 dagar innan han tog sitt förnuft till fånga & valde att titta ut. Tänk att det var just han, MIN Ludvig som låg där inne, och nu har han varit här hos oss i snart två år. Bästa två åren i mitt liv.

Även bilden är exakt två år gammal. Dom där 11 extra dagarna kändes månader långa, men det var verkligen såå värt all väntan. Älskade älskade Ludvig.

Likes

Comments

Idag valde Ludvig att ta en lång sovmorgon. Till tjugo i nio sov han(!!), vilket han nog inte gjort på ett år, haha. Vid tio tiden så lämnade vi i alla fall honom hos hans dagmamma för ett par timmar där. Och Liv & jag har haft en mysdag här hemma då regnet vräkt ner hela dagen. Städat har vi hunnit med också, & beställt vinterskor till Ludvig. Nu ska jag snart väcka lilltjejen som ligger och sover, så ska vi hämta hem en saknad storebror.

Likes

Comments

.., i namngivningspresent till isabella.. När vi beställde doppresent till vår Liv så passade vi även på att beställa en present till Isabella, vilket fick bli en "mätsticka", med namn & datum. Hennes bror Lukas fick också en sån av oss, så då tyckte vi såklart att det vore kul att ge en även till henne. (Ludvig har också en, så en likadan ska beställas även till Liv så småningom. Är ju samma serie som hennes leklåda & pall.)

Likes

Comments