Ungefär såhär har det sett ut för mig under veckan, blandat med en hel del jobb

Förlåt för så dålig uppdatering!! Har jobbat varje dag sedan jag sist skrev. Fick även ett pass igår när jag egentligen skulle varit ledig så efter fem dagar är jag äntligen ledig några timmar. Jobbar dock imorgon men det är ett kort pass. Idag ska jag städa, duscha, gå ut med hundarna och laga mat! Ungefär de jag hinner med haha!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Om cirkus fem timmar börjar jag jobba. Om jag inte minns fel så jobbar jag även stängning så blir en låång kväll haha. Klagar dock inte, trivs så bra och får jobba med roliga människor. De negativa är väl att man inte får någon rutin på middagstiderna när man jobbar kvällar, som jag ofta gör. Ställde mig dock och lagade mat igår så nu har jag matlåda några dagar framöver, jobbar ju trots allt tills på lördag haha! Jobbar samma tid imorgon sen ett lunch/eftermiddagspass på fredag och lördag.Nog om jobb, nu ska jag hoppa in i duschen, sminka mig och försöka få i mig något så jag är redo för att blippa varor.

Likes

Comments

" Alla har gått igenom något som har förändrat dem på ett sätt att de aldrig kommer kunna gå tillbaka till hur det var innan "

Likes

Comments

Var min tur att laga mat idag men hade verkligen noll ork så tog med mamma in till Eskilstuna och bjöd henne på middag inne på Mocca deli. Var jätte längesen jag var där nu när jag tänker efter, tror det var på min födelsedag när jag blev firad av ett par vänner. I alla fall så var maten super god, som vanligt. Vi hann även ta en runda på stan och tuna park. Nu ska jag påbörja ett projekt sedan kolla två avsnitt av quantico.

Likes

Comments

Har fastnat för denna låt, tycker den är så mycket bättre än orginalet?! Stor favorit just nu

Likes

Comments

Jag har tagit mig från sängen till soffan, måndagens uppdrag är avklarat. Idag är jag ledig och det är så behövligt efter mördarpasset på jobbet igår, det var SÅ mycket folk? Kom hem en timme senare än vad jag brukar göra så det var bara att hoppa ner i sängen och sova. Nåja, nu är jag ledig imorgon också sedan jobbar jag ons - lör för att sedan vara ledig två dagar igen.

Tänker inte göra någonting idag, förutom att ta en lång dusch och kolla klart på massa serier. Det är ungefär det jag behöver.

Likes

Comments

Halloj! Slutade som jag skrev tidigare 23 igår och satt mig direkt i bilen och begav mig till Madde för lite after work. Vi satt och snackade och drack i flera timmar och runt fyra låg jag nerbäddad i min säng. Behöver verkligen mer sådana kvällar med bra vänner!! Vaknade upp vid elva idag och har under dagen umgåtts med min faster, hämtat ut ett paket och tagit en dusch. Om någon timme ska vi in och firaa min bror på Ming i Eskilstuna sedan avslutar jag förhoppningsvis kvällen framför en film då jag börjar skapligt tidigt imorgon.

Likes

Comments

Igår träffade jag som sagt Robinette och Emelie på en super mysig middag inne på pinchos. Tre små rätter och två glas passionsjuice blev det. Juicen var gudomlig?! Haha. Kom i säng runt tolv och vaknade sedan i omgångar under natten. Nu är jag i alla fall någorlunda vaken och ska snart börja fixa mig för att dra mig emot jobbet. Jobbar stängning sedan blir det en liten after work!! Imorgon är jag ledig och ska verkligen försöka sova ut då, känner att jag förstört mitt sömnschema denna vecka. Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

JAG MÅSTE: sluta åka och småhandla onödiga saker bara för att få köra bil, bensin är dyrt.

JAG LÄNGTAR EFTER: att få boka en resa till något varmt land med några bra vänner

JAG BORDE: riva ner min tapet och tapetsera om så jag kan börja göra om mitt rum.

JAG VILL: flytta hemifrån!!!!!!!! Tror ingen förstår hur gärna jag vill ha en egen lägenhet

JAG ÄTER: just nu äter jag knappt, dricker dock två smart meal om dagen, godaste!!!

JAG LYSSNAR: för tillfället bara på Ed Sheeran, vart har han varit hela mitt liv? Känns som om jag bott under en sten de senaste tre - fyra åren?

JAG HAR BÖRJAT: att planera min nästa tatuering, så taggad på att få lite mer bläck på kroppen.

JAG DRÖMMER: mardrömmar, jag vaknar nästan varje natt pga av en mardröm haha

JAG ÄR: verkligen så nöjd med mitt liv just nu!? Har så fina vänner, en egen bil och jobb jag verkligen älskar.

JAG TITTAR PÅ: en serie som heter quantico, älskar älskar älskar. Kollade precis klart på pretty little liars och blev såååå besviken på avslutet!? Kändes som bortkastad tid efter att man följt serien i två år..

JAG LÄSER: egentligen bara sms och andra bloggar haha..

JAG SPARAR: undan en stor del av lönen varje månad för att snabbare kunna flytta hemifrån.

Likes

Comments