View tracker

​Jag kan inte se mig själv med någon annan än dig? Fatta det. Jag vill inte se att livet som vi byggt upp brinner ner. Det närmar sig ett svagt slut, vi sitter bara tysta, ingen säger något rakt ut.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag läser av dig, du kan inte köra med mig. Vi är två i en vänskap, vi möter varandra på mitten. Du skriver inte reglerna, behandlar du på något sätt mig illa så kommer jag med största sannolikhet att klippa oss på mitten. Jag låter mig inte utnyttjas.

Likes

Comments

View tracker

Minns hur du behandlade mig då, inget tack för att du hällde salt i mina sår. Och trots att skiten satte sina spår, finns det plats för ett förlåt. Tiden går men du och jag blir aldrig samma som igår. Trots att jag har lagt det bakom mig. Hjärtat är inte stort nog. Så kan ingenting du säger få det ogjort. Gav dig allt jag hade men fick inte lika mycket. Du fick en klapp på axeln och jag fick en kniv i ryggen. Och i samma mening som jag säger att allt är förlåtet så litar jag nog aldrig på dig även om jag skrattar åt det. Nära att vår vänskap dog, lätt att vara efterklok. Visst är vi bara människor, är jag inte rätt person att lära dig vad som är rätt eller fel, men det du gjorde mot mig säger en del.

Likes

Comments

- tusen miljarder fjärilar som går bananas i hela kroppen.

Likes

Comments

Jag skrattar åt den föreställning du regisserar i ditt eget huvud. Vad får dig att tro att jag skulle se på dig med samma ögon igen? Varför skulle jag låta dig gå med mig på linan? Med dig finns ingen säkerhet, bara vetskapen om att falla.

Du leker rysk roulette med hjärtan men dina vapen rör mig inte längre. Skjut om du vill. Jag har byggt en mur av mina ärr och det finns ingenting som blöder här.

Nu står du ensam. Mina strålkastare riktar sig inte åt ditt håll. Jag ser dig inte ens. Du är en clown i mörkret.

I ljuset ser allt annorlunda ut. Och tydligen så saknar jag dig inte längre. Jag tror du vet det nu.

Likes

Comments

- Du vet att han är kär i dig va?
- Vad menar du? Vem fan har sagt det?
- Ingen behöver säga det till mig.
- Han är inte kär i mig.
- Om jag någonsin träffar en människa som tittar på mig så som han tittar på dig kommer jag att vara evigt tacksam.

Likes

Comments

Man vet att man har gått vidare, vuxit ifrån, mognat och släppt taget när man får höra saker hela tiden och kommer på sig själv med att inte bry sig längre. Not even little. Not even at all.

Det kommer att komma till en punkt där du slutar bry dig. När du ser honom på stan, ger honom en snabb kram och springer vidare till en vän som står och väntar. Det kommer att komma till en punkt då du glömmer bort att berätta för din bästavän att du sprang in i honom, för det är ingen big deal längre. Det är en no deal.

Likes

Comments

Från en blick till beröring. Från beröring till en förälskelse. Från en förälskelse till en önskan. Från en önskan till kärlek och sedan från kärlek till oss. Det var på riktigt. Men samtidigt så är kärlek ett vapen du kan döda med. Jag gav min tid, jag gav min tillit, jag gav mitt hjärta,  jag gav min kärlek. Men jag antar att allt jag gav inte var tillräckligt. "Lugna ner dig, andas bara, ta en paus och glöm bort allt"  ​Och även fast vi inte pratar och även om vi gick isär, så är jag glad att du fick mig vakna upp så att jag aldrig behöver göra om samma misstag igen. 

Likes

Comments