I fredags var jag och kollade bil i Örebro, men kändes inte helt rätt så hoppade den. Så nu letar jag vidare. Har egentligen inget bilintresserade alls och kan ca 0 om bilar men just idag vill jag ha en Audi, Volvo eller Nissan? Såå vet ni någon som säljer så hör av er!

Annars då? Det är 12 dagar till studenten och jag tror det mesta är bokat och fixat. Allt inför min mottagning med släkten är klart, biljett till festen på kvällen är köpt, spraytan och naglar är bokade och mycket mer än så är det nog inte..

Kommer spendera min sommar på Ica Maxi sen även hitta på så mycket med mina vänner som möjligt. Vill även försöka komma iväg på en resa i slutet på sommaren men vi får se..

Vad mer? Nästa lördag är det bal och planen är att jag ska dit och fotografera då jag själv valde att inte gå på någon bal. Så om jag inte blir inringd på jobb så agerar jag fotograf ute i sundbyholm.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Halloj! Idag har jag verkligen varit och flängt runt överallt känns det som. Började morgonen med lunch i stan med mina föräldrar innan vi åkte vidare för att leta ny soffa och nytt golv. Sedan har jag handlat och skjutsat min bror. Imorgon har jag ett jobbpass inplanerat 12 - 20 och efter det ska jag nog bara hem och vila upp mig inför lördagens jobbpass.. har fått en heldel pass nu innan studenten och är mer än nöjd. Jobbar dock till 23 nästan varje dag, så en egen bil skulle underlätta..

Vi kollar bil dagligen men får aldrig riktigt tummarna ur arslet för att ringa upp säljare.. nu har jag dock hittat en bil så tänkte försöka ringa imorgon innan jobbet, så hoppas bilen finns kvar!

Likes

Comments

Nu är jag äntligen hemma från Österrike. Sista dagarna gick fort och ja.. spenderade min torsdag genom att åka ambulans och skjutsas mellan olika sjukhus i Österrike. Lätt hjärnskakning men ska för säkerhetsskull uppsöka vårdcentralen här i Kungsör under veckan.

Vill så gärna vara hemma imorgon men måste in till svenskan under eftermiddagen. Sen tänkte jag åka och hämta bilen och ta mig till Tuna Park för att kolla lite inför min studentmottagning.

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu är det bara några timmar kvar tills jag är på väg till Arlanda för att sedan flyga mot Österrike. Är så nervös så vet inte vart jag ska ta vägen?!

Idag har jag verkligen varit överallt.. köpt presenter, införskaffat mig det sista till Österrike, handlat mat och bara uträttat massor med ärenden.. typiskt att man alltid skjuter fram det till sista minuten. Tror inte ens jag har kläder så det räcker.. har bara kastat i saker som sett ut att passa in för en vecka i Österrike..

Jag ska faktiskt gå och lägga mig snart tänkte jag, så jag får några timmars sömn. Så vi hörs i Österrike.

Likes

Comments

Händer inte så mycket just nu, jobbade att pass på Maxi idag och tog mig sedan in till stan för att hämta bilen och åkte hem. Imorgon är jag ledig så jag tänkte åka in till Tuna park och köpa det sista inför resan! Så imorgon blir det en dag med shopping och packande..

Likes

Comments

Fick vakna upp bredvid denna prins igår, så nu är mitt hjärta påfyllt med ny energi haha! Spenderade hela dagen igår med honom, mest i sängen sovandes men vi tog oss även in till banken och lunchade en snabbis innan vi åkte hem till mig igen för lite serietittande..

Idag stod de jobb på schemat så jobbade ett femtimmars pass på maxi och nu ligger jag nyduschad i sängen och tänkte slå på ett avsnitt av någon serie och sedan förberedda mig inför en skoldag imorgon!

Likes

Comments

Vilken helg jag haft! Stannade hemma från skolan i fredags också och gjorde väl egentligen ingenting. Under lördagen så åkte jag till min morfar i Värmland för att fira min extramormor! Vi åt så god mat och fikade med glass innan vi sedan åkte hem. Vid åtta plockade jag upp Minoo för en donkendejt i Eskilstuna sedan lämnade jag av henne hos Simon innan jag begav mig hemåt.

Idag passade jag på att ta sovmorgon för att sedan gå ut på en promenad och städa på mitt rum. Mamma och jag är även inne i något "wish behov" så jag vet inte hur mycket vi beställt därifrån senaste veckan haha!!

Likes

Comments

Sjukanmälde mig imorse och tog det lugnt hela förmiddagen. Plockade på rummet, rensade kläder, tog en dusch och smörjde in mig med bus. Vid sex åkte jag och min bror in till stan för att köpa dricka och bara åka runt haha. När vi kom hem så bytte jag om sedan tog jag mig ut på en promenad med hundarna!

Nu ska jag slå en film sedan ska jag läsa igenom ett häfte inför nationella imorgon. Ska även försöka ta mig ut till Tuna park och införskaffa mig det sista inför Österrike.

Likes

Comments

Jag firade som jag tidigare skrivit Valborg ute hos Robinette med ett gäng kompisar. Vi grillade och spelade spel och hade det super mysigt. Det blev en tidig kväll och låg nerbäddad redan kl 12. Spenderade min lediga måndag med att uträtta några ärenden sen gjorde jag inte så mycket mer.

Igår åkte jag in till skolan för lite snabb info sedan tog jag mig till maxi för att köra mitt första arbetspass! Kändes super bra och var jätte kul så ser fram emot nästa gång. Var hemma vid åtta och la mig bara i sängen och tittade på tv haha.

Idag har jag också varit i skolan, som alltid. Tog bussen hem och åkte upp och hämtade mitt körkort och det är väl egentligen det jag gjort idag. Ska kolla ett avsnitt prison break sen tänkte jag göra en uppgift och börja packa inför Österrike.

Likes

Comments