Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsNu är det inte långt kvar tills jag fyller år och såklart måste det finnas en liten önskelista till då. Här är nog det som jag vill ha mest nu. Huntersockarna vill jag ha i svart och vitt så man kan byta lite när man känner för det. Nicco, SODA, Nordic och Sisters är där jag skulle vilja ha presentkort på och såklart pengar måste önskas!!

Likes

Comments

Gissa vad det finns för smaskigt i påsen? Jo såklart lite nya produkter till ansiktet. Köpte med mig lite påfyllning hem efter ansiktsbehandlingen idag. Alltid behövligt men ack så dyrt det är. Gör mig rik!!Likes

Comments

Eftersom att det inte blev något gym idag som jag hade planerat så fick det bli en promenad här hemma, i mörkret pga min dåliga planering. Blev en liten promenad på 4 km bara för att det var sjukt mörkt ute och jag är mörkrädd.

Imorgon blir det en promenad innan frukost och lite senare under dagen blir det ett besök på gymmet. Tror bröst och mage ska få sig en omgång eller ben. Kan inte riktigt bestämma mig..

Nu ska jag i alla fall sova. Godnatt!


Likes

CommentsEftersom att det regnade ikväll när jag skulle ut och göra lite ärenden så bytte jag mina converse till hunter.

Likes

Comments

Fredagens outfit fick bli en svart klänning med en vit stickad tröja över som ni kan se och till detta hade jag svarta boots.


Likes

Comments

Ännu en dag har gått i skolan och nu är det bara hela tre dagar kvar till helg. Träningen rullar på som den ska också. Så allt känns som det ska nu. Förutom att jag blir forever alone om cirka två veckor...Likes

Comments

Fick en kommentar häromdagen om att jag skulle blogga, så får väl ta tag i det lite! Andra inlägget för idag i alla fall och detta på dagens outfit. Första skoldagen också, detta kommer bli spännande.


Likes

Comments