Hej på er!
Idag tog jag helg vilket är väldigt skönt, jag kommer att försöka vila mycket i helgen. Kommer få gå i skolan och sen vila så mycket jag kan hemma. Vissa dagar är jag väldigt öm i kroppen. Idag var det besök hos barnmorskan. Äntligen fick vi höra hjärtat och det var hur mysigt som helst! Det lät mycket fint. Nu är inte nästa besök förens i mitten på januari!😊 det kommer nog gå snabbt när det är jul och nyår som ska firas! 1 december och vi valde att ha godis kalender.
kram på er!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har jag varit så trött så somna så fort jag satte mig ner för att vila ryggen😴 Jag vilar så fort kroppen verkligen säger ifrån. Ligger i soffan och kollar på bonde söker fru som är ett måste på onsdagar. samtidigt som jag kollar på tv så boffa det regält inifrån, istället för de fladder man har känt så är det tydliga rörelser i form av sparkar. Vill så gärna visa min sambo vad jag känner! så nu längtar jag massor till den dagen.
kram

Likes

Comments

Hej!
Dagen har varit väldigt jobbig..imorse kom jag inte upp ur sängen, det där med foglossning är något nytt för mig men problem med ryggen är inte nytt. Men den smärtan var inget kul, blev hemma från skolan så jag fick vila, fått tips om att lyssna på kroppen och vila när kroppen säger ifrån. Sen har jag varit hos sjukgymnasten och fått ett bälte för foglossning och fått tränings program så nu håller jag tummarna på att detta ska lindra!
Beställde nytt smink förra veckan och nu har jag fått det, rouge och foundation. Tycker det är svårt att hitta något som min hud tål och inte porerna blir igentäppta. 💄
kram

Likes

Comments

Godkväll!
Idag var dagen här..ultraljudet..vad nervösa vi har varit! kl 14 hade vi tid och vi var så nyfikna på vad det var för kön, våran lilla låg med huvudet ner i benen uppåt och ville absolut visa vad det var för kön..vi väntar en pojke och vi längtar massor! frisk och aktiv liten kille. vi blev flyttade från 26/4 till 1/5.
Killnamn tycker jag är svårt😑 finns ju så många namn.😣
Har en hektisk vecka framöver mycket möten, hur vi ska lägga upp skolan och till barnmorskan. Har nu ätit mer kosttillskott i en vecka och känner att sömnen har blivit mycket bättre så känner mig så mycket piggare😊💙💙
kram

Likes

Comments

Godkväll!
söndag och slut på helgen men inte för mig då jag är ledig imorgon med! Dagen har bestått av pluggande. Det börjar närma sig slutet på första terminen och jullov. Första advent och det är ju fantastiskt mysigt, saknar snön men den kommer väl. ⛄❄🎅
kram

Likes

Comments

Hej på er!
Första advent imorgon och det är hur mysigt som helst! Igår var det black friday och lika besviken över att det inte finns så mycket som är nedsatt i butikerna. Men jag köpte nytt smink på nätet eftersom mitt andra är Slut.  Idag har jag varit och gått på julmarknad här i stan. Jag och syrran gick fikade men vad folk det var..😧
Foglossningen har bara blivit värre så ska till sjukgymnast i veckan!
kram på er!

Likes

Comments

Hej!
Torsdag idag och imorgon är det helg! Det kan inte bli bättre! idag gick vi in i v. 19 och den här veckan har gått så fort! Magen växer och foglossning har börjat. Ikväll blir det god mat eftersom sambon jobbar helgen. Kebab och pommes frites med en massa grönsaker 👌
Gåsmamman 2 har premiär idag på cmore! Så bra!😁
kram

Likes

Comments

Hej på er!
Nu är det snart kväll, vi ska gå ut och gå promenad med my. Laga lite mat och sen är det Bonde söker fru som jag absolut inte kan missa😂 Är helt fast iår. Äntligen har jag fått sova och känner mig något piggare. Köpte även hem multi vitamin juice för att få mer vitaminer och folsyra! imorgon är det en ny vecka och snart är helgen här!
Jag älskar ju att pyssla och ha projekt och nu har jag nog 100 projekt som är på g. Men en är färdig! köpte mig ett hörn skåp och börja greja. Till slut blev den klar!
hoppas ni haft en bra onsdag! 😃

Likes

Comments

God kväll!
Min dag har mestadels bestått av att försöka sova, jag har knappt sovit sen I torsdags för jag har såna krypningar i benen, det värsta är att jag är trött pga graviditet också😣 jag lyckades sova 15 min sen låg jag och blunda.
Var även i skolan i förmiddags på seminarium. Nu sitter jag i soffan och kollar på Wild things.
kram! 💕

Likes

Comments

Hej!
Idag är de måndag igen, många som har måndags ångest. Men inte jag! idag är det en vecka kvar till ultraljudet och jag längtar massor. Fullt med förväntan och är super nervös! Ser allt bra ut?Vem är det där inne? När är jag exakt beräknad? Ja om en vecka får jag svar på alla frågor.
Idag är det skola som gäller. Det är psykologi, vård och omsorgs 1.
Min hund är en cockerpoo. En blandras mellan cocker spaniel och pudel. Hon fäller inget hår mer än när det växlar om till vinter och sommar.
hoppas ni får en bra måndag!😘🐶

Likes

Comments