Förlåt för frånvaron.
Men det har varit några extra jobbiga dagar. Så det har blivit lugna hemma dagar i min takt och sedan mysiga hemma kvällar med pojken min!
Nu har vi startat bion hemma å
Ska ha lite extra mys kväll
❤️💏

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår var Sista kvällen i Piteå.
Idag gör Tommy sista arbetspasset här och vid 2 hoppas vi kunnat vara påväg hem.

Igår slog pojken min på stort och vi får på dejt.
Vi for och åt på en ställe som heter Bastard Burgers, allt där är med råvaror från lokala leverantörer och det var riktigt gott!
Dock blev jag lite besviken på min.
Jag är förtjust i mat som är starkt och smakar
Mycket så jag tog deras burgare som heter Texas som tydligen skulle vara riktigt het men de blev en flopp. Men både min burgare, Tommys och sötpotatis Pommesen var grymt gott!

Efter maten for vi till rummet, myste järnet och kände mig ösas över av en känsla av helhet och lycka. Exakt det jag behövde! ☺️

Trots den otroligt mysiga kvällen blev sömnen frånvarande.. vaknade halv 3 och då var det färdig sovit för min del. Blev att kolla inte serie på Netflix för att hålla tankar och övertänkande på avhåll.
Kunde tillsist vid 6 tiden somnade om och steg upp vid 9.

Och nu sitter jag här, på ett café i Piteå och väntar och hoppas på att Tommy slutat på drygt en timma. Jag är redo för att fara hem, städa och omringa mig av fina människor och såklart trevlig stämning!
Jag har fortfarande lätt för att sysselsätta mig och få tankarna på annat, dock blir jag for trött. Har jag hållit igång en helt förmiddag kan jag lätt vid lunch tid sätta mig i soffan och somna på plats i en timma eller 2 🙄

Nu får ni ha en trevlig fredag 😊

Likes

Comments

Jag har i många år, sedan jag var nere i den värsta djupast mörkaste jävla hållet jag någonsin varit i lovat mig själv att aldrig hamna där igen.
Livet har för mkt att ge...

Varje dag när jag vaknade, kände ångesten komma krypandes och de där mörkret som viskade till mig att den enda trygga punken är sängen. Ingen vill ha mig, ingen älskar mig. Jag är ingen.
Så skakade jag av mig känslan, svor lite och ställde mig upp. -"det kunde ha varit värre." Drog på mig masken av ett ansikte som såg ut som den tjejen jag ville vara, och det var glad . Fake it til you make it. Och de var just det jag gjorde. Jag satsade till 100, ibland kanske jag bara kände 40.. ibland 20 men utåt var jag 100. Och jag mådde bra av att de runt om kring mig såg mig så. Och det är lättare att intala sig själv något när alla andra tror på denna lögn.

Men hemsk som det kanske låter så blev det bra till slut, eller ja bra är nog fel ord med det blev bättre. Jag fortsatte att satsa 100 varje dag och till största delen var jag under en dålig dag på kanske 70. Så i mina ögon var detta helt jävla perfekt!
Jag vann över mig själv och blev sporrad av att vara bäst, över mig själv.
Suger åt mig som en svamp när jag får höra att jag gjort något bra för att sakta men säkert lappa igen alla hål av osäkerhet och tvivel jag har haft om mig själv.
På senare år behövde jag inte det, jag hade en bra självkänsla, jag visste att jag var bra och det jag inte kunde det tog jag reda på. Och visst detta kan låta lite som om jag vore en arrogant personen. Men jag var långt ifrån det. Folk som kunde saker som jag inte kunde.. jag drogs till dom, jag vill ju lära mig utav er! Jag såg upp till de som kunde saker. Laga mat, prata inför stora folkmassor eller bara göra ett bra jobb.
Jag är den som står där bak och betraktar alla innan jag tar min plats men samtidigt är jag inte rädd för att få min röst hörd. Livet går ut på att kompromissa, lära och ta hänsyn.
Jag gillade min filosofi.
Vissa kunde anse att jag var förjävligt jobbigt, andra uppskattar mitt glada spralliga jag som är seriös när de krävs av mig. För livet är för kort för att gå miste om det.
Sen att alla inte gillar mig.. det rör mig inte mkt i ryggen. Jag vill inte bli älskad av alla. Då jag vet att falsk medkänsla gör mer skada än nytta i de långa loppet. Dock är jag noga med respekt och moral. Man behöver inte gilla någon för att vara en god medmänniska.

Men visst låter detta ändå ganska klokt? Ganska vattentätt och enkel livsfilosofi.
Men någonstans efter vägen har något hänt, sånt som i vanliga fall inte har berör mig, bekymmer, problem och ångest som i vanliga fall har vara enkelt att handskas med eller som ännu enklare har gått att vifta bort har kommit krypandes.
Och nu är jag i en sits där inget går att vifta bort.

Jag är ganska saker på att det började med maten..
Sen ångesten kring maten. Sen oro över små saker? Och nu menar jag små saker som innan nattens slut har fått mig att känna ren panik. Allt som en våg över mig.
Jag har desperat söker, letat i mitt bakhuvud för att hitta roten till denna ranka som sprider sig som ett jävla gift!
Jag har under en tid haft kontroll över detta kaos. Tagit tag och dragit upp ranka för rank men i samma takt jag dragit upp en och "löset" ett bekymmer dyker 2 nya upp. Jag har nu fumlat och försökt hittat roten men har insett att kontrollen nu håller på att glida mig ur handen, och jag behöver hjälp av någon. Innan detta slukar upp mig hel.
Och mitt mål är att inte hamna där jag var förut, vilket jag är långt ifrån att hamna. Men där jag är just nu är de sämsta jag har varit på snart 10 år. Och i mina ögon är det dålig...


Usch för denna känsla...

Men masken finns kvar.. jag mår.. eller jag känner mig bra när jag sätter på den, det är en sak som känns bekant och det funkar återigen lite som en tröst.
Lite jävlaanama så blir detta bra.. sakta men säkert

Likes

Comments

Likes

Comments

Det enda positiva med att ha jobbar helg är att man får vara ledig mitt i veckan. Just denna jobbar helg har jag "kort vecka", det vill säga att jag bara jobbar måndag, onsdag, fredag, lördag söndag och måndag 😅
Och detta blir då en kort vecka då jag slutade 12 i måndag.. helt logiskt!
Men som sagt, är ledig både tisdag och torsdag klagar absolut inte! Speciellt inte när det är strålande solsken ute och 10 minus!
Trots att natten varit.. en aning sömnlös så lyckades jag övertala sonen att vi skulle ligga och mysa i sängen till halv 8 innan vi tillsist steg upp 👌🏻
Sedan blev det promenad till Ica för att veckor handla, tokiga lekar ute i snön och en promenad till caféet som öppnades upp på nytt igår! 😁 där möte vi upp Janine och hade jättetrevligt ❤️

Efter det blev de att fortsätta att göra iordning inför att sambon skulle komma hem som vi skulle överraska idag!
Med någon dags försening firade vi bonus farsdag idag!
Gjorde kyckling i ugnen och nu ligger i alla i soffan, ser på barnfilm och har lite mys innan sonen ska gå isäng och vi ska ta en ordentligt skumbad!
Han är helt enkelt bäst denna pojke som vi älskar till tusen ❤️❤️

💜💙💚❤️

Likes

Comments

HERRE GUD Vilken helg!
Så himla kul!

I fredags flög vi ner till Stockholm med Tommys jobb, väl nere i Stockholm blir det kvällsmat på ett kebabställen och sedan sängen.
Lördags blev det såklart hotellfrukost, sedan strosade vi runt stan en stund innan vi möte upp de andra för lunch innan vi skulle mot båten.

Och ja om ni vara visste hur underbart kul och helt fantastiskt detta. Go mat, trevligt folk och såklart bara grejen att vara på en färja 😂
Blev lite bilder men bjuder på de jag har.
Vi sitter just nu på flygplatsen och väntar på flyget hem. Borta bra me hemma är alltid bäst, ska blir skönt att komma hem till trollet som fick vara med mormor i helgen
❤️

Helt jävla underbart!
❤️❤️❤️

Likes

Comments

Jag höll på att skriva att man är vaken som vanligt, men inatt är mina egna tankar inte orsaken, då sömnen har börjat bli bättre , förutom att jag vaknar typ super tidigt 😓
Inatt är det sonen som hostar, gav honom gick mer astma medicin för drygt 10 min sen å hoppas på att det lugnar ner sig för hans skull så han får sova ❤️

Men till något helt annat så har ju träningen inte varit helt frånvarande.
Lyckades igår inte bara ta mitt gamla PB på 32,5kg utav även sätta ett nytt på 35kg! Sjukt nöjd 😁

Avslutar detta inlägg med en film från gårdagens bedrift😁

Likes

Comments

Första arbetspasset på 2 veckor, kändes super skönt att vara tillbaka på jobbet men det bästa med denna måndag var att jag fick hämta hem mitt troll igen! Helt underbart! Nu känns det inte lika tomt här hemma.

Ikväll när bastian hade somna var det tänkt att vi skulle måla lite å sen träna men all energi.. den bara försvann.. så nu ligger jag i sängen å kommer typ att somna när som helst 😅 laddar upp med sömn inför helgen 😂

Avslutar detta sjukt Lilla och onödiga inlägget med en för och efter bild på trappen till källaren som varit orörd sen vi köpte huset.
Tänk vilken skillnad gardiner gör 😍

Likes

Comments

Hade sån ångest igår när jag helt och håller glömde bort att vara på om graven och tända ljus hos Tilia innan vi for till stan.

Hade hela tiden en skuldbeläggande röst i mitt bakhuvud.
Så när vi var is tan köpt jag sjukt mkt gravljus i olika formar och storlekar. Tror jag har runt 20 st hemma nu...
Så nu före middagen packade jag ihop en påse med ljus och såklart en ny ute lampa med timer (hade en nalle förra året men det blev en lite kanin i år
😍) åsså gick vi dit. Och känslan när jag såg att någon/några hade varit på graven och tänt... den är obeskrivlig! En stor sten rullade av mig!!

Likes

Comments