Sakta men säker håller Tommy på att flytta in hit. Den ursprungliga planen var att vi skulle vänta tills jag hittat en 3:a, men efter Tommy sovit här, rakt av i 4 veckor kände vi båda att de var att de var onödigt att han stod å betala för en lägenhet som han inte ens använde eller va i 😅 så nu är tanken att han ska få plats i vår 2:a tills vi hittat en 3:a! Och Kaos är bara förnamnet. Så idag gjorde vi ett städryck, och skruvade upp tv i vardagsrummet och sängborden :)

Likes

Comments

Pojken och hunden for ut å jaga imorse, jag hade tänkt stiga upp med han å göra frukost till oss men jag bar så trött 🙈
Så jag tog sovmorgon å steg upp nyss å gjorde 2 portioner Proteinpannkaka! :D
Så har nu bäddat ner mig i sängen med en kopp kaffe och pannkakor och laddar upp för dagen! ❤️❤️ nu är det bara pojken som saknas ❤️

Likes

Comments

De blev mega fail på 32,5kg då jag på upplyftet fick ett skrattanfall av dess like 😂
Men 30kg klarade jag utan större bekymmer! Fixade 3x2 ;) nästa gång klarar jag 32,5!

Likes

Comments

Ligger fortfarande kvar i sängen.. Och vad är kl? Snart 11.. Men är så trött och knäckt. Ingen ork i kroppen fastän jag har massa kul som ska göras idag!
Men ska ligga och samla energi en stund till och sedan börja göra matlådor till mig å Tommy. Vi ska köra en "detox" vecka för att sedan på fredag köra vägning och mättning. Så hårdträning i veckan! I lördags blev de PB i bänkpress och igår PB i benböj, de blev att vi filmade andra settet så var redan halv slut på! Men klarade iaf 50kg i benböj! 😁

Likes

Comments

Tycker om denna pojke lagomt precis mkt! Du gör mig så glad. Trodde aldrig jag kunde bli såhär glad!!

Likes

Comments

När stressen tränger på, förkylningen försöker övertala mig att jag är för sjuk för att träna, för sjuk för att umgås med nån, för sjuk för att stiga upp ut sängen.. Ja vad gör man då??
Jo man tar en lång sovmorgon med den mean gillar, känner lugnet och andas. En ny dag utan måsten. Man far och träffar en kär vän som får en att må bra enda in i själen, och sen? Sen tränar hemma framför en bra serie så svetten rinner.
Ut med alla om och men, men framför allt tänk om!
Om 1h får pojken helg, En efter längtad helg!
Imorrn ska vi till Lycksele för att gå på marknaden och umgås å förhoppningsvis träffa fint folk, och på kvällen ska vi mysa, bara vara vi. Känner att jag behöver de! ❤️

Likes

Comments

Oj va veckan har gått!
Men i tisdags blev de en tur till Skellefteå med Janine för att Janine skulle shoppa å jag.. Fyndade en tröja å saker till Zacke ;)

På kvällen blev de att fara å hälsa på sonen å sen en kvälls promenad med Janine och hundarna. Sen var det den långa väntan på att pojken skulle komma hem från jobbet!

I onsdags blev de att spendera dagen med dagen med min andra halva Martina! ❤️ vi käkade pizza till middag och på kvällen myste vi och såg på barnfilm 😁❤️

Och idag startade vi dagen med sovmorgon! Längtat efter att få in en tv i sovrummet 🙈
Men till frukost bjöd Tommy på hemma gjort torkad gräsand som han skjutit och gjort själv! Så sjukt gott på mackan! 😍

Likes

Comments

Likes

Comments

Hemskt massa hej!
Denna måndagen har varit.. Spännande.. Sista dagen p dessa 2 mammaveckor som varit helt underbara! Trots att mående och energin har sviktat lite. Men sonen har varit hemma mkt, vilket betyder mys i massor!! Har tagit vara på vare liten minut!
Men.. Sen har sonen kommit i en treårs trots DELUX!! Ord kan inte beskriva hur handla humör har svängt.. En vilja av stål helt enkelt. Så vi har haft våra diskussioner..
Men ändå känns de tomt nu när han har farit till sin pappa.. Konstigt de där 🤔
Men efter att bastian farit drog jag med mig hunden ut på ety försök på en löparrunda, vi gav oss på en backe som kallas för "Kyrkbacken" och de är en brant satans backe som man vill typ dö i. Men vi tog oss upp. Stannade av i mitten för att hämta luft, joggade en spurtade sista biten. Och uppe på toppen la jag mig ner och dog lite.. Så värt de!
Känner fortfarande pumpen i rumpan 👌🏻🍑

Så kommer med gott samvete skippa gymmet ikväll, dock funderar jag på att stiga upp tidigt imorrn å fara dit.
Har som sagt kommit in i en lite svacka, minnen är långt ifrån min bästa vän, och om jag ska vara ärlig har jag börja fått svårt att få saker gjort själv. Att ligga kvar i soffan/sängen är skönare.. Och vissa kanske tycker att de låter som lathet men de är de inte. Behöver en knuff eller 2. Dåliga tankar som är i bakhuvudet som jag försöker slå bort. Och de går hyfsat bra.. Är sjukskriven till på torsdag, ska i veckan fara å träffa en läkare för ev fortsatt sjukskrivning, och detta är pga ångest bland annat. Men jag kämpar på! Jag vet att jag mår bättre av att komma ut, träning för verkligen under för kroppen och själen! Men de är enklare att hitta motivationen när någon fler drar med mig..

Men nog om detta!!
Imorrn blir det Skellefteå med Janine, måste köpa nå smink men de ska bli skönt att få komma ut lite och umgås med min skönaböna ❤️

Nej nu ska jag njuta klart av mitt skumbad och invänta att kl ska bli 23 så att min pojke kan komma hem någon gång ❤️

Likes

Comments

Denna helg har varit bra, men höjdpunkten blev i lördags!

Jag frågade chans på Tommy, och jan sa ja! 🙈 känner mig som en lite flicka på 14 år! 😳

Och resten av helgen har bestått av firade av sonen och mig, massa trevligt folk och livet känns på topp just nu!

Likes

Comments