Blev inte mkt till uppdatering igår. Men hade allt mitt fokus på lilla trollet ❤
De blev en mysfrukost, och en utdragen morgon då vi skuttade runt i pyjamas till typ kl 8 (länge för oss 😂) efter de blev de dags att börja cykla till Janine för mer morgonmys! Bastian jade såklart packat sin egna väska med leksaker han ville ha med.

Jag och bastian for sedan hem, myste en massa och städade lite här hemma innan vi for ut på en ny promenad och mötte upp Martina och gick med henne hem.
Tillsist kom pojken hem! Vi käkade middag ihop innan vi drag för att storhandla och sedan for vi en sväng om i N-vallen för att hämta ett skåp som ska upp på väggen i köket, jobbar dock kväll idag så for se om pojken orkar skruva upp de ikväll eller inte 😂

Nej nu ska jag drick upp kaffet å försöka få nå liv i kroppen. Städning å promenad är de som står på morgonschemat! Puss på er ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

En dag som denna så kändes de så sjukt underbart att få fara på dagis och hämta hem prinsen! Mitt älskade troll, som jag har saknat dig! ❤
Medan jag lagade middagen låg Tommy och bastian i hans rum och lästen en bok. Efter maten drog vi på gymmet efter ett lååååångt uppehåll. Men vi har haft så fullt upp kring så mkt annat att energi inte har räckt till.
Men nu ska vi försöka igen, kan ju inte ge upp sommarkroppen än 😉

Hoppas nån dag framöver att man får energi över till att vårstäda här Hemma å fortsätta pyssla på i bastians rum :)

Likes

Comments

Jag vill skrik.. bara skrika rakt ut, gråta och bara be all dra åt helvete.
Jag känner mig liten.. liten, hopplös och hjälplös. Jag kan ingenting å jag duger absolut inte till något bra.
Å vill ni veta vad de värsta i de hela är? Jo de är att de bara en person som kan få mig att känna såhär. En person som Kan få min dag att gå från toppen till botten.

Likes

Comments

Dehär med att vara ledig mitt i veckan för att sedan jobba helg kan verkligen mindfucka mig! Igår och idag har jag gått runt och trott de har varit Måndag... Tycker de har varit jätte konstigt när man har varit hos vissa vårdtagare och dom lnte fått någon post tex.. 🤔 aja, ändå skönt att man slipper sörja att man jobba helg!
Annars då? Jo jobbar dela dag idag.. och börjar ha nedräkning till sängen nu, är lite slut då man jobbar 7-12 16-21. Hann ju komma hem å bli bjuden på världens lördags middag av mannen! Å sen såklart en massa mys aka sov i soffan innan man skulle på jobbet igen.

Sen var de inte heller så kul att stiga upp imorse å de att de typ kommit en decimeter snö.. nu är jag less vintern! Men som tur tinade bort riktigt fort så man kunde köra bil i lugn å ro!

Mer då? Ja.. imorrn är de jobb igen å sen är Det gym och städning som står på schemat på vi hämtat hem trollet på måndag!!! ❤❤❤ oj vad man har längtat efter gossen!
*gäsp* nej nu ska jag jobba klart så att lan får fara hem å sova någongång 😘

Likes

Comments

Pigga och glada idag?
Jag hade mer än gärna sovit några timmar till.. men de är bara att stiga upp då man ska vara i Norsjö kl 8 😅
Ska hinna fixa lite saker innan man börjar jobba kl 13, å hoppas på att allt flyter på utan större bekymmer. Ni förstår jag är mer eller mindre hjärndöd efter gårdagen.

Men förutom de då? Jo då var dagen super! Blev middag på Texas Longhorn med Tommys jobb, efter maten drog vi ner och badade en stund innan sängen kallade.
Ni får ha en bra fredag allesammans!

Likes

Comments

Sådär ja.. har nu landat i sängen på hotellet efter en låååång arbetsdag.
Behöver detta ä, behöver verkligen detta med tanken på alla stress å alla måsten. Vill bara att de ska vara över så att man får landa 😅
Men men, efter jobbet for jag hem å packade om, klandra Zacke hos Farmor och sedan startade jag ett avsnitt av Mordpodden som jag har blivit besatt av för att sedan köra mot Skellefteå.
Där väntade pojken på mig och vi käkade middag och att sedan bada och basta lite innan vi nu ligger på rummet!

Imorrn ska pojken på praktiken å jag ska leka vuxen på morgonen å sen förhoppningsvis bjuder dagen på nå trevligheter ❤

Likes

Comments

Är forfarande i chock över hur trött jag är trots att jag har haft semester i 5 dagar 😅
Men nu blir de skönt med lite ledighet innan jobbar helgen, slutar jobba ll 16 idag å då blir de att fara till Skellefteå för att bo på hotell med gubben då man ska fara på lite möten och leka vuxen ✌🏻 och eftersom att jag är ledig hela torsdagen så stannar jag nog där tills på fredag så jag å Tommy hinner umgås lite då man ska jobba hela helgen.
Men igår då? Jo då kom Tommy hem vid halv 6 å då säger han att jag ska gå till hallen å kolla, då har han varit in på #bodyshop gått runt och hittat en ny bodybutter som jag aldrig sett förut!
Den luktade ju magiskt! Den doftar Syren, och denna doft förknippar jag med sommar 😍

Likes

Comments

Åh vad denna påsk har varit magisk! Vi har haft sån tur med vädret att man blev ju nästan bortskämd. Vi har kört skoter, solat och nått gått hela helgen, så nu är man redo för vad denna vecka har att bjuda på.
Kan bara tillägga att de enda som fattades var lilltrollet. Saknade honom onödigt mkt i helgen :/ men en vecka kvar sen drar mammaveckorna igång igen! 😁

Som sagt, denna pojke förgyller mitt liv till max! ❤

Likes

Comments

Landade just i sängen efter hemresan ifrån stugan! Vi lever och mår super efter denna helg! Bilder och mer om helgen kommer sen❤

Likes

Comments