Som ni ser har jag väldigt blandad musiksmak! Det kan gå från house-pop-rock haha! Men dessa lyssnar jag mycket på just nu.
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Här är lite makeup stuff som jag har tänkt att köpa. Detta är dock typ ungefär bara 1/4 av vad jag vill köpa haha!


Likes

Comments

Iår firar jag och min familj jul lite innan eftersom på julafton kommer vi sitta på ett flyg från New york till Miami 😄. Det ska bli jätte kul att få åka iväg från Sverige under vintern i ca 3 veckor. Bli lite brun när man kommer tillbaka till skolan haha! Mycket shopping! (Endast 12 dagar kvar!) Så just nu är några från släkten hemna hos oss och vi ska nog ta och äta alldeles strax.


Likes

Comments

Har haft en lååång bloggpaus kan man säga. Men det var ganska skönt. Ska jag börja blogga
igen? Har faktiskt tänkt det, saknar det lite... :)


Likes

Comments

Påväg in till stan nu med Matilda och ska ta något fika och käka något. Har precis varit i skolan och gjorde orientering det sista som jag älskar, nej var inte sarkastisk ! Är en utav dom få som faktiskt tycker det är roligt!


Likes

Comments

Idag vaknade jag runt 11-12 och bara fegade hela "morgonen". Vid 3 åkte jag, mamma och Daniel in till Frölunda och kollade på matcher från Gbg cup. Efter det åt jag lite mat och ska snart dra mig vidare till Mathilda, så det ska bli kul.


Likes

Comments

Idag var jag i skolan från 8-3 vilket var ganska segt men klarade mig fin fint. Inte så jobbig dag, hade endast glosförhör sen vanliga lektioner. Efter skolan åkte jag hem och fixa mig till träningskläder och åkte ner till hallen. Träningen började hur dåligt som helst, jätte arg på mig själv för det, men senare blev det bättre. Är nöjd att jag orkade igenom hela träningen idag, var jätte trött verkligen.


Likes

Comments

Idag när jag kom hem från träningen låg det ett paket hemma som mamma hade hämtat upp åt mig, det var från H&M! Det är resten av grejerna som jag beställt därifrån. Skrev ett inlägg för 1-2 veckorsen där jag skrev om beställningen, riktigt kul, blev väldigt nöjd! När jag provade bikinin föreställde jag mig själv på Miami beach som jag ska till i december.😍 haha
Likes

Comments