Så igår den 8e oktober var en av de värre dagarna i mitt liv... Eftermiddagen började med att jag lämnade av min bästa vän på centralstationen, för hon skulle ta tåget tillbaka till Örebro (lite self explaining men för att vara på den säkra sidan så bor min bästa vän i Örebro över helgen och åkte hem på söndagen). Jag var ganska ledsen och kunde inte riktig tänka rakt så jag virrade bort mig på tc, hehe. Hittade tillslut rätt och gick på rätt tunnelbana, men det värsta är nog det jag kommer berätta nu... När jag satte mig på bussen på väg hem från Slussen, satte jag miglängst bak på vänstra sidan och allt var frid å fröjd. Sen kommer det en svart man sov var typ 40+ och sätter sig väldigt nära mig, men jag tänker inte så mycket på det för det satt en tjej med en stor väska bredvid honom så jag tänkte att det bara var för att det bar trångt men sen kanske 30 sekunder efter att bussen började åka så flyttade han ännu närmare mig och lutade sig mot mig, jag försökte putta bort honom men när jag gjorde det så kom han tillbaka och fortsatte luta sig mot mig, sen efter typ 1 min så lutade han sig framåt och satte armbågen mot min ljumske och började trycka lite la handen på mitt knä, jag putade till honom och så satte jag upp benet på sätet och då tittade han på mina bröst, började dra handen dit men då putade jag till honom igen, han lutade sig efter det framåt och drog in handen under min rumpa och klämde till, så jag ryckte till och tryckte på stoppknappen och skulle gå av, men vi var bara vid Henriksdal (det är en station mellan Slussen och Henriksdal) när jag var på väg från min plats så la han handen på min rumpa igen och jag gick och ställde mig vid dörren men gick inte av utan stod kvar där och väntade på att någon annan plats skulle bli ledig, sedan så platsen vid bakdörren ute vid gången ledig så jag sätter mig där och känner en hand på min axel, jag kollar dit och ser att det är samma man som hållit på hela bussresan... sedan går personen bredvid mig av så jag sätter mig vid fönstret och sitter snett så de inte går att sätta sig bredvid mig, sendan vi Nacka forum går mannen av och det såg ut som att han filmade mig när han gick av men är inte helt säker.

Usch! Att man inte ens kan åka buss själv längre utan att något jävla peddo ska ta på en...

Ah hoppas ni har en bra dag iallafall

pussåkräm❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har tyvärr haft fullt upp sedan sist och har inte haft tid att skriva något, men det kommer förhoppningsvis upp två inlägg ikväll!
Pussåkräm❤️

Likes

Comments

Hej på er!

På min blogg nu kommer ni få läsa om min vardag, mitt liv och om min dagliga kamp mot min psykiska ohälsa, bland annat. Det är lagom svårt och skriva när man inte riktigt vet vad man ska skriva om men men få väll skriva det jag tänker hahaha

Likes

Comments