Världens snyggaste och bästa vän <3

Vi åt schnitzel och potatis klyftor med majs och bea :))))

;)

Senare la vi oss i soffan och åt naturgodis :) Först satt vi på filmen Juno men den var tråkig så vi satt på en annan film... som också var tråkig. Så det slutade med att vi hade på massa realityserier på tv:en som vi knappt kollade på då vi bara pratade samtidigt haha ;)

Sen la jag mig i min säng och Alicia på madrassen och höll på med mobilen. Men när vi skulle sova så kände Alicia att nån (vad hon tror ett spöke) satt sig på madrassen så hon flög upp i min säng haha :)) Sen sov vi som stockar hela natten!

Denna sleepover var sååå mysig och det bästa var att vi hade syskonfritt och föräldrarfritt haha :) Ni kan se mer av den i min vlogg som snart är ute! Min youtube kanal heter Esther Påls :)

NU har Alicia precis åkt :( Jag ska redigera lite material från igår och sen gå ut på en promenad :)

Vi syns i nästa inlägg! Hejdå <333


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen är det fredag :) Denna vecka har känts såååå lång och jag har tyvvär inte gjort nåt blogginlägg för jag inte gjort nåt som är kul att skriva om. Så här är en liten uppdatering!

Idag har jag inga planer förutom skolan såklart. Imorgon ska Alicia sova över hos mig, då ska jag vlogga och blogga :) Och på söndag ska jag bara redigera vloggen och skriva blogginlägget (frän i lördags alltså)

Nu sitter jag i soffan och kollar på Vänner, eftersom jag har sovmorgon på fredagar hinner jag det :) Men snart ska jag till skolan :( vi syns i nästa inlägg iallafall!

Hejdå <3

Likes

Comments

Jag, Agnes och Alvar :)

Jag drack English Breakfast te!

Det var sååå fin inredning :)

Vi beställde en tallrik med olika bröd, scones, sylt, smör osv :)

Och en sån här "tallriks ställning" (vet inte vad det heter haha) som hade en "våning" med lite brödbitar med olika röror på typ, en med JÄTTE goda bakelser och en med gurka, tomat, ost, skinka och paprika som man kunde ha på mackorna :)

Mamma i hennes nya snygga leopard tröja <3

Heeej :)
Ännu ett mat inlägg haha, känns som det är allt jag lägger ut men jaja :/ 

Idag gick jag, Agnes, Alvar och Mamma på afternoon tea på restaurangen Stationen. Det var  jätte fint där med både ute och inne platser! Inomhus var det som "uppdelat" i tre delar: Rom, London och Paris. Vi var i Paris delen där det var otroligt fint och såg lite gammaldags ut. Rom och London delarna var också fina men tycker Paris delen var finast!

Det var även jätte gott så jag rekommenderar verkligen detta stället och särskild på Söndagar då det finns Afternoon tea (men bara i Paris delen)! Jag vloggade även idag och den är uppe när ni läser detta så in på min youtube Esther Påls och kolla :)

Jag ska försöka skriva lite mer inlägg och inte bara från helgen. Grejen är bara att det ända jag gör på vardagar är typ att vara i skolan så det är inte mycket att skriva om :/ Men jag ska försöka hitta på nåt iallafall!

Tack för att ni läste iallafall, ha det jätte bra :)

Hejdåååå <3<3<3

Likes

Comments

Instagram@estherpaals