Posted i: FASHION

Tørklæde: Lala Berlin // Sweatshirt: Kenzo // Bralette: Love Stories Intimates // Støvler: Tuga Pulla // Jakke: Zara

Heyy bloggen

Jeg har i dette oplæg, fundet frem til mit ønske "go to fall look". Jeg har taget udgangspunkt i efterårets rødlige farver, dyreprint og læder.

Jeg har fundet en perfekt "overgangs jakke", som hverken er for kold eller for varm. Den giver virkelig noget til et outfit, og så er den også i en virkelig lækker kvalitet! Sweatshirts passer perfekt til årstiden, og den her kenzo har en mega nice, lidt anderledes print. Toga Pullaerne er SÅ lækre! De er i ruskind, og har de fedeste spænder. Braletten er virkelig smuk, og matcher til hele outfittet. Et tørklæde er også et must, og jeg har her fundet et lala, i det fineste mønster!

Jeg håber at i kunne lide mit bud på det perfekte efterårs outfit, og at i måske fik lidt inspiration. Ses i næste oplæg!

Esther Lindholm​​​Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Posted i: PERSONLIGT

Hey bloggen

Det er nu et par måneder siden at jeg tog beslutningen, om at blive vegetar. Jeg har altid gerne ville være det, da jeg støtter fuldt op om ideologien bag det. Bæredygtighed og dyrevelfærd, er noget der interesserer mig meget, og er blandt andet grunden til at jeg endelig tog mig sammen. Jeg har slet ikke følt at jeg har manglet kød el. proteiner, da jeg stadigvæk spiser fisk/skaldyr, og en varieret kost. Grunden til at jeg spiser fisk, er det store indhold af Omega-3, og mange andre gode vitaminer. Jeg har følt et kæmpe overskud af energi i min hverdag, siden jeg er begyndt at tænke mere på hvad jeg indtager. Det kan kun anbefales, og jeg vil fremover her på bloggen, give inspiration til lækre vegetarretter.

Esther Lindholm


Likes

Comments

Posted i: FASHION

Hey alle

Jeg vil i dette indlæg, give 5 af mine tips og tricks, til når jeg køber tøj/sko på nettet. Jeg køber for det meste tøj på nettet, og har derfor fået nogle erfaringer med hvad man skal passe på med.

1) Brug trustpilot

Når jeg finder en ny hjemmeside, går jeg altid ind på https://www.trustpilot.com, for at tjekke anmeldelserne. Det er super smart, og man kan næsten ikke gå galt i byen, når det først er på plads.

2) Størrelses guide

Læs altid beskrivelsen under det item du vil købe, for at finde ud af om det evt. fitter anderledes. Hvis du køber på en udenlandsk hjemmeside, skal huske at tjekke størrelses guiden, da den feks. spanske størrelse er mindre end den nordiske. Mht. sko, anbefaler jeg at prøve dem i en butik først, og købe dem (måske) billigere på nettet.

3) Undgå uprofessionelle hjemmesider

Personligt undgår jeg udenlandske hjemmesider med et lidt "hjemmelavet" layot. Ikke alle hjemmesider er blevet anmeldt på trustpilot, så for at være på den sikre side, bare lad være med at handle der. Hvis prisen er underlig lav, eller et skævt beløb, er det nok heller ikke helt legit.

4) Rabat koder

På sider som feks. Zalando og Asos, er der tit rabat koder. Det er derfor smart at være obs på, så man lige kan spare nogle penge. Mange bloggere/instagrammere/youtubere laver reklamer for forskellige brands, hvor de derpå kan give rabatter til deres følgere. Det er virkelig også smart lige at følge med i det.

5) Fragt

En anden ting man skal være obs på, er fragten. Hvis du køber fra en udenlandsk hjemmeside, er det altid smart at have styr på fragten, fordi der i mange tilfælde kan komme ekstra gebyre på. Igen, er det smart lige og tjekker om der evt. er en rabat kode, så man kan få fri fragt. Ellers, kan man altid vælge at få pakken leveret til den nærmeste pakkeboks, det koster som regel ikke noget.

Likes

Comments