Posted i: MOODBOARD

Man kan da ikke blive andet end sommer-glad-i-låget, af at kigge på disse billeder! Selvom vejret her i Danmark ikke er helt med os, kan vi jo altid drømme os hen til steder som dem. Jeg håber at i alle har haft en super dejlig ferie indtil videre! Jeg håber også at det her moodboard fik dig til at glemme gråvejret bare i et par minutter. Husk at nyde det sidste du har tilbage af ferien, fuldt ud! Ha' det mega skønt til vi ses næste gang <3

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Posted i: PERSONLIGT

Hey folkens

I dag har det været en stille dag indtil videre. Jeg har sovet længe, spist brunch og stenet serier. Og så har jeg tegnet lidt, så følte lige for at dele det med jer<3 Fortsæt en mega nice Lørdag!

Likes

Comments

Posted i: MØD MÆRKET

Heeey alle!

Jeg har i et stykke tid tænkt på at lave en lille "serie", hvor jeg sammensætter et outfit, med items fra det samme mærke. Her, er det som i kan se på overskriften, Monki jeg har kigget på. De har nogle lidt crazy hipster ting, hvilket jeg syntes er vildt fedt! Det er et meget prisvenligt mærke, og ingen af tingene har kostet over 400 kr.

I det her outfit har jeg taget udgangspunkt i, at det snart er påske. Derfor er der selvfølgelig et gult item med, og selvfølgelig med flæser. Det kan man virkelig ikke få nok af! Jeg har også taget et par jeans med, som jeg faktisk selv har kigget på i noget tid. Jeg syntes at det er helt vildt nice, at man har kombineret forskellig farvet cowboystof. Og så giver det et lidt rustikt look, med at de er slidte forneden. Så har jeg fundet de fedeste sandaler! Det er nok lidt individuelt om man kan lide dem, men jeg syntes at de er SÅ nice! Det er jo også blevet vejr til, at man så småt kan begynde at finde sandalerne frem. Af smykker, har jeg fundet et sæt sølv ringe. De er meget basic, men giver også outfittet et lidt feminint pift. Til sidst har jeg fundet nogle solbriller, nu hvor solen er begyndt at skinne. De matcher også overdelen, og fuldender ligesom outfittet.

Hvis i vil se nærmere på nogle af tingene, skal i bare klikke på billedet.

Knus Esther<3

Likes

Comments

Posted i: TREND

Jakken er fra Zara, og kan købes HER // Skoene er fra Primadonna Collections, og kan købes HER // T-shirten er fra Mango, og kan købes HER // Bukserne er fra Monki, og kan købes HER // Pungen er fra Mango, og kan købes HER

Heyyy!

Jeg har tænkt mig at starte en ny serie, som jeg vil kalde Trends. I den vil jeg finde nogle items, inde for den kategori jeg har valgt. Som i kan se, er det idag Broderi. Det er virkelig en trend i øjeblikket med broderede alting! Jeg har fundet nogle rigtig fede broderede ting, som nødvendigvis ikke skal styles sammen. Det pimper bare ens outfit rigtig meget, hvis man lige har en broderet trøje eller jakke på.

Jeg håber at i kunne bruge nogle af de items jeg har fundet, fortsæt god aften!

Likes

Comments

Posted i: FASHION

Hej alle!

Jeg så denne her kjole inde på zaras hjemmeside, og blev helt forelsket i den. Den er meget sommerlig, med de hvide og blå striber. Flæserne på ærmerne, giver den et helt unikt udtryk. Så har jeg tilføjet nogle statement øreringe, som jeg også skrev lidt om i min sidste "Red Details". For at køre den røde tråd videre, tog jeg også et rødt armbånd på. Det er lidt for koldt med bare ben endu, så jeg tog et par strømpebukser på indenunder. Tilsidst fandt jeg mine adidas climacool, for ligesom at fuldføre outfittet.

Jeg vil fremover poste flere af sådan nogle outfits, så følg med!<3

Likes

Comments

Posted i: FASHION

Heyyy, så kommer jeg lige med en update.

Nu er det blevet forår, det betyder at vi kan finde vores t-shirts frem igen. Hvis du ikke lige gider at have de samme kedelige t.-shirts på, har jeg har fundet fem vildt fede forslag til dig! De giver et friskt pust til dit outfit, og man kommer virkelig i forårs humør af at have farver på! Det er også virkelig in her til forår, at have vilde farver, og lidt crazy print på.

Jeg håber at du kunne bruge mine forslag, eller bare fik lyst til at tage noget farverigt på<3

Likes

Comments

Posted i: FASHION
0

Jeg er SÅ vild med at have et basic outfit på, og bare skrue helt op for en farve. Jeg har fundet et par statement ørreinge og et matchende armbånd. Det er blevet meget in at have nogle lange og farverige perleøreringe på, her på det sidste. Kjolen er meget enkel, men giver et elegant udtryk pga. det lille fold over hoften. Skoene er jeg helt forelskede i. Ligesom med kjolen, er de meget enkle. Spænderne på skoen giver dem bare et helt unikt og lidt råt udtryk. Så i det hele syntes jeg bare at det er et vildt fedt outfit, og jeg håber at du kunne få noget inspiration.

Likes

Comments