Header

Idag har jag varit och pluggat på biblioteket, ätit supergod luch på Waynes med Emilia, och avslutat dagen med en sleepover med Emilia, Elsa och Laura!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

iHejsan hejsan! Som några kanske vet så har jag haft sjukt ont i rygget så gott som hela lovet, och idag gick jag (igen) till sjukgymnasten... Sjukgymnasten skulle "leta efter skador" i min rygg men knäckte den så man hörde i hela rummet helt oförberret! Det var sjukt obehagligt men hon sa att om jag var förvarnat skulle jag ha spännt ryggen och då hade hon inte kunnat knäckt den... Det stämde nog antagligen, hahah!

Imorgon har jag sjuuukt mycket plugg, så jag och Emilia ska gå till biblioteket och plugga på morgonen och sedan blir det sleepover m Elsa och Laura och ska försöka få med lite blogg där någonstans också!


Likes

Comments

Jag tänkte göra en "20 saker om mig", som, de flesta vet, är när man gör en lista med 20 fakta om sig själv!

1 Jag bor i Sandviken, bläh.

2 Jag vill bo i L.A eller New York

3 När jag blir stor vill jag bli ingenjör

4 Många tror att jag gillar rosa, vet inte varför eftersom jag knappt har ett enda rosa plagg, så now you know, jag gillar inte rosa ;)

5 Däremot gillar jag vit

6 Jag har köpt asmånga jeans i mitt liv, allt från H&Ms billiga jeans till märkes jeans, men de ända jag någonsin gillat är JCs "crocker" jeans

7 Jag kan bara ha tajta byxor för mjukisbyxor och vida jeans sväger så mycket mot huden. Tycker jag i alla fall.

8 Jag har typ fotfobi, fötter är så obehagliga!!!

9 Jag ska börja på dans igen om någon vecka

10 Jag gick på dans hela lågstadiet och lite av mellanstadiet (går i åttan nu)

11 Jag är hypokondriker, altså jag är superrädd för sjukdomar som cancer, om jag hör om en sjukdom som bara finns i amazonas kan jag bli asrädd att jag har den...

12 Nästa resa jag åker på hoppas jag på blir något soligt, kanske Thailand eller Hawaii, måste få en paus från Sverige-mörkret!!!

13 Har släkt i Sverige, Frankrike och USA

14 När jag gick i trean var jag obsessed med nagellack och hade det ALLTID

15 Äääälskar 'The Vampire Diaries', alla som aldrig sett det, SE DET NU!

16 Har spelat Tennis i 3 och ett halvt år

17 När det är kallt ute är jag asvarm på kroppen men helt vit och kall på tårna och fingrarna

18 Får typ alltid öroninflammation

... Asdrygt.

19 Jag har namnsdagar 1:a (Elvira) och 31:a (Esther) Mars

20 Älskar Family Guy seriöst blir alltid på bra humör när jag ser det, hahah!

Hope u enjoyed! Kram, hörs snart!

Likes

Comments

Jahapp, lovet är snart över och jag är INTE redo för skolan. Jag har så sjukt ont i ryggen, kan knappt gå, och vi har, SJÄLVKLART, jumpa imorgon.

På lovet har jag mest slappat, hängt med vänner och familj och varit nån sväng till kungsberget och åkt slalom, så jag är rätt utvilad i alla fall.

Nu har jag bara en fråga till er, vad ska jag skriva om? Ska jag göra en "50 saker om mig" eller något liknande? Kommentera här nere👇 eller "adda" mig på snapchat, Essan33.

Tack och hej och lycka till med skolstarten :)

Likes

Comments

Hej och förlåt att jag inte har varit aktiv här på bloggen! I flera dagar nu har jag varit sjukt trött och nere, så har inte orkat bloggat... Men men, jag börjar må bättre nu och hoppas på att vara frisk till skolan.

Så de följande dagarna blir väl mys och återhemtning från det här äckliga illamåendet med mysiga kläder, filmer och oboy! Och bloggen ofc!

Hejdå och ha en bra fortsättning på 2015 gott folk!

Likes

Comments

Gott nytt åt allesammans och hoppas att ni haft en bra nyårsafton, det hade jag i alla fall. Det började lite sisådär med att de vi skulle fira med ställde in men de kontaktade oss senare på kvällen och sa att vi kumde komma! Vi hade askul med fyverkerier, frågesport, chokladfontän och mycket mer.

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så är ju mitt godislöfte (äntligen) slut, och det betyder ju att jag måste hitta på ett nytt löfte! Så jag tänkte... Att börja springa! Hahah, kommer antagligen inte klara det för jag har så fullt upp med skola och sånt, men det är värt ett försök!

Hoppas alla får ett underbart 2k15!

Likes

Comments

Hejsan hejsan! Idag är det (som ni vet) nyårsafton. Jag och min familj skulle fira tillsammans med en annan familj men de avbokade det precis. För några dagar sedan frågade min kompis om hon fick fira med oss och jag sa nej, vi är bortbjudna. Så jag är ganska besviken för nu blir det väl bara sitta hemma och vänta på det nya året... En positiv sak är ju att mitt godislöfte tar slut imorgon! Kläderna jag har på mig ser ni åvanför, inte glitter och glamour direkt men,  men.

Likes

Comments

Hola! Idag är sista dagen innan nyårsafton och jag har varit rastlös heeela dagen,  men för några timmar sedan fick jag ett Snapchat från min kompis Kim, som påminner mig om att jag hade lovat henne att börja blogga. Så jag tänkte", jaa, varför inte? So here I am! Stay tuned för uppdateringar om mitt liv ;)

Likes

Comments