So, i know what your thinking: "All her past posts are in some weird language"!(actually, its swedish and its not weird) But! I wanted to reboot this blog to a beauty related blog. I want to reach a lot of people so i also changed language. And no, im not using Google language to translate the words for me. Im 13 years old and very interested in makeup. I live in my home country, Sweden. And thats pretty much all the info you get. Except the fact that i can be VERY weird!! Just get prepared for that!
That was a intro to this newly rebooted blog! Hope your gonna have fun reading my posts!!
💛💛💛

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Känner att jag inte laddat upp mycket alls. Sowwy! Iaf, tänkte att det skulle bli en till ootd. Så här kommer den:
Tröja från BIK BOK, den är hög i halsen men inte lika hög som en polo.
Byxor från Ullared😂😂😂 Men märket heter Denim rebel.
Kofta från Cubus
💛

Likes

Comments

Igår åkte jag hem från där mina kompisar bor. I fredags åkte jag ju till mina kompisar så vi hade ju roligt. Vi såg på Ice age 4 för första gången för mig. Vi åkte till Lund också och badade på Högevalls badet. Det var jätteroligt!! Vi var tre tjejer som åkte och sen åkte jag hem. Det var igår alltså. Så jag har haft roligt.
💛

Likes

Comments

Idag ska jag åka till en kompis och sova över hela helgen!!! Ska bli så roligt! Vet inte riktigt vad vi ska göra där men det blir roligt iaf. Sen är det inte mer och det har inte hän så mycket nu på sista tiden men aja, så är det och så får det vara.
💛Bye bye boo boos💛

Likes

Comments

Igår och idag har min kompis från karlshamn varit här och sovit över. Vi har haft jätteroligt, kollat på film och gjort  banan/jordgubbe/mango smoothie. Den är skitgod! Sen har man gått ut med Athos och chillsnackat om allt möjligt. Tycker atr det varit en av dem bästa måndagarna någonsin, om det ens finns. Jag har haft det bra som vanligt och jag har sagt allt som man kan säga.
Så jag säger
💛Bye bye boo boos💛

Likes

Comments

Idag var en bra dag. Morgonen var vanlig som alltid. Men sen åkte vi till Karafors, skånes största vattenfall. Det ligger i Degeberga utanför Kristianstad. Det var jättefint! Det var ju inte 100 meter högt men det var jätte fint iaf. Så vi gick runt där och hade det skönt. Sen åkte vi hem efter vi varit på Mcdonald's, det var gott som vanligt. När vi kom hem bestämde jag mig för att göra en banan/jordgubbe/choklad parfait. Parfiat är antingen en del av en sorts finare frukost eller en efterrätt. Eftersom det var choklad på så var min en efterrätt. Först hällde jag i laktosfri youghurt och la bananmynt på det. Sen ett till lager med youghurt men efter det la jag på jordgubbsskivor. Och jag doppade hela jordgubbar i choklad men det kommer senare. Iaf, sen blev det youghurt igen. Efter det kom de hela jordgubbar på den med en liten klick av smält choklad. Sen var det klart. Det var jättegott! Ni får gärna testa själva så får ni vet. Men det var allt som hände idag. Så jag säger
💛Bye bye boo boos💛

Likes

Comments

Haha!
Idag så tog jag mod till mig och gjorde en lite sminkning! Jag har ju sminkat mig sen jag var typ 6. Men inte utanför hemmet. Så jag gick inte runt i skolan och såg ut som en påskkärring! Jag lovar, jag satte på typ ett ton blush. Därför använder jag inte rosa blush. Haha!! Men har blivit bättre så idag blev det en blå ögonmakeup med mörklila läppar. Tyckte faktiskt att det blev fint. (Bild kommer) Men iaf, det var allt.

💛Bye bye boo boos💛

Likes

Comments

Förlåt
Det hände inte så mycket igår. Asså inget. Nada. Inte idag heller men jag är ledig imorgon och hela nästa vecka. Så det är redigt snajsigt. Idag gjorde jag dock jorgubbstallrik. Jag hade jordgubbar, skärde upp dom, lade dem på en bädd av granatäpplekärnor. Sen blev det lite små bitar av choklad som jag inte vet vad den formen heter på svenska. Vet dock att det heter "shavings" på engelska. Sen har det inte varit mer.
💛Bye bye boo boos💛

Likes

Comments

Vår!!!
Idag hände inte mycket. Vi hade idrott i skolan och då var det hinderbana på schemat. Den var så tråkig! Men det var repsaker, vet inte vad de heter, så jag åkte runt på golvet med en av dom. Ni vet, när man nästan slänger sig fast man sen typ åker runt på golvet. Det är faktiskt jätteroligt om man gör det rätt, vilket jag inte gjorde. Så jag råkade släppa och hammna på svanskotan. Gjorde jätteont, men jaja! Så är det och så får det va. Men sen hände det inte mer i skolan. När jag kom hem så fick jag gå ut med Athos och nu vet vi att våren är här!! Vi såg blåsippor! Massor! Och rådjur faktiskt. Det var väl allt som hänt tror jag.
Så jag säger
💛Bye Bye boo boos💛

Likes

Comments