Favorit band

Så jag är en stor musik entusiast som många andra människor. Jag lyssnar ofta på EDM (Electronic dance music, musikgenre). Jag lyssnar också på
pop/rock (alltså en blanding av de två genrerna, pop och rock) 

Mitt favorit band är ett sån band som spelar den genren, pop/rock. Jag har lyssnat på det bandet kanske två-tre veckor och det är nog det bästa jag hört. Bandet heter Bastille. Bandet formades 2010 och det är från storbrittanien. De har fyra riktiha album, tror jag. Sen har de lite olika singlar också. Många av låtarna har det gjort remixes på och jag tycker att nästan alla låtar är alldelles fantastika. Favorit album är deras senaste album, Good grief. Favoritlåten är Oblivion som är på ett äldre album som heter Bad Blood. Den låten är så extremt fin. Och som många andra lyssnar jag på spotify.
Nu vet ni vad för musik jag tycker om, så hejdå!
💓

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Så ja, jag har varit borta så länge. Blev skrämd av det jag hade skrivit i andra inlägg. Känner att jag lekte lite "fjortis" i min andra inlägg, hahaha.

Jag vet att typ ingen egentligen läser detta men tycker ändå att det är kul att skriva. Så under den tiden jag varit borta har jag börjat sjuan. När jag var liten längtade jag efter att börja på högstadiet. Nu är det inte så längre kan jag säga med säkerhet. Men nu har jag i alla fall påsklov. Det är så gött att inte göra något överhuvudtaget.

Nästa inlägg kommer nog handla om mitt favorit band faktiskt. Hade varit kul att skriva om dem.

Men tror att jag slutar här, hej då.

Likes

Comments

Igår åkte jag hem från där mina kompisar bor. I fredags åkte jag ju till mina kompisar så vi hade ju roligt. Vi såg på Ice age 4 för första gången för mig. Vi åkte till Lund också och badade på Högevalls badet. Det var jätteroligt!! Vi var tre tjejer som åkte och sen åkte jag hem. Det var igår alltså. Så jag har haft roligt.
💛

Likes

Comments

Idag ska jag åka till en kompis och sova över hela helgen!!! Ska bli så roligt! Vet inte riktigt vad vi ska göra där men det blir roligt iaf. Sen är det inte mer och det har inte hän så mycket nu på sista tiden men aja, så är det och så får det vara.
💛Bye bye boo boos💛

Likes

Comments

Igår och idag har min kompis från karlshamn varit här och sovit över. Vi har haft jätteroligt, kollat på film och gjort  banan/jordgubbe/mango smoothie. Den är skitgod! Sen har man gått ut med Athos och chillsnackat om allt möjligt. Tycker atr det varit en av dem bästa måndagarna någonsin, om det ens finns. Jag har haft det bra som vanligt och jag har sagt allt som man kan säga.
Så jag säger
💛Bye bye boo boos💛

Likes

Comments

Idag var en bra dag. Morgonen var vanlig som alltid. Men sen åkte vi till Karafors, skånes största vattenfall. Det ligger i Degeberga utanför Kristianstad. Det var jättefint! Det var ju inte 100 meter högt men det var jätte fint iaf. Så vi gick runt där och hade det skönt. Sen åkte vi hem efter vi varit på Mcdonald's, det var gott som vanligt. När vi kom hem bestämde jag mig för att göra en banan/jordgubbe/choklad parfait. Parfiat är antingen en del av en sorts finare frukost eller en efterrätt. Eftersom det var choklad på så var min en efterrätt. Först hällde jag i laktosfri youghurt och la bananmynt på det. Sen ett till lager med youghurt men efter det la jag på jordgubbsskivor. Och jag doppade hela jordgubbar i choklad men det kommer senare. Iaf, sen blev det youghurt igen. Efter det kom de hela jordgubbar på den med en liten klick av smält choklad. Sen var det klart. Det var jättegott! Ni får gärna testa själva så får ni vet. Men det var allt som hände idag. Så jag säger
💛Bye bye boo boos💛

Likes

Comments

Förlåt
Det hände inte så mycket igår. Asså inget. Nada. Inte idag heller men jag är ledig imorgon och hela nästa vecka. Så det är redigt snajsigt. Idag gjorde jag dock jorgubbstallrik. Jag hade jordgubbar, skärde upp dom, lade dem på en bädd av granatäpplekärnor. Sen blev det lite små bitar av choklad som jag inte vet vad den formen heter på svenska. Vet dock att det heter "shavings" på engelska. Sen har det inte varit mer.
💛Bye bye boo boos💛

Likes

Comments

Vår!!!
Idag hände inte mycket. Vi hade idrott i skolan och då var det hinderbana på schemat. Den var så tråkig! Men det var repsaker, vet inte vad de heter, så jag åkte runt på golvet med en av dom. Ni vet, när man nästan slänger sig fast man sen typ åker runt på golvet. Det är faktiskt jätteroligt om man gör det rätt, vilket jag inte gjorde. Så jag råkade släppa och hammna på svanskotan. Gjorde jätteont, men jaja! Så är det och så får det va. Men sen hände det inte mer i skolan. När jag kom hem så fick jag gå ut med Athos och nu vet vi att våren är här!! Vi såg blåsippor! Massor! Och rådjur faktiskt. Det var väl allt som hänt tror jag.
Så jag säger
💛Bye Bye boo boos💛

Likes

Comments

(Har ingen riktig titel så ja)
Ännu mer saker har hänt! Idag har min lärare sagt att vi ska göra en egen tidning i klassen! Jag ska ta hand om filmrecensionerna! And don't worry! Jag skriver ner dom här också! Jag är så himla taggad! Nästan hela klassen håller med mig. Det var några sura ansikten men många tyckte nog om det. Asså, det kommer bli så kul!

💛Bye bye boo boos💛

Likes

Comments

Måndag
Nu är det  måndag - USCH!! Men idag kom hon tillbaka! Våran bae som vi saknat i två veckor. Alltså en av mina klasskompisar som är en av mina bästisar. Hon har varit i Thailand och under den tiden brann hennes HUS ner. Så det finns så mycket att prata om! Samma dag som detta hände DOG en annans kompis hund så den dan var asdålig. Men jag och resten av våran lilla grupp är där för dom så vi hoppas att de kommer bli gladare. Vi gjorde nationella proven innan och vi fick tillbaka resultaten. Jag  fick ett B i svenskan på allt så jag är nöjd med det. Igår var jag på middag hos ett par som jag känner och sen gick jag min bror, pappa och mamma ut med Athos i typ två timmar. Och det var perfekt vår väder igår! Så soligt! Han fick springa löst lite och då sprang han lika snabbt som typ en liten vessla! Detvar allt som hänt igår och idag!

💛Bye bye boo boos💛

Likes

Comments