​God kveld. 

Må egentlig bare få lagt meg, for jeg er mer enn klar for den kommende uken. Til tirsdag skal jeg øve med tre flinke musikere som skal spille for meg på innspillingen i studio. Vi skal kun ha en øving før vi går i studio, noe som er litt risky, men jeg tror det kommer til å funke godt. Jeg har to nye låter som skal spilles inn, og endelig skal jeg få gitt ut noe av mitt eget. Jeg har jo vært med i band og vært mye i studio i min tid, men aldri for å spille inn noe som det skal stå "Esther Falck" på. Som er mitt. Bare mitt. Hehe. Gleder meg som en unge. Jeg har skrevet den ene låten selv, og den andre har jeg vært med å skrive sammen med min søster. 

I de siste åra så har jeg ikke trodd at jeg har klart å skrive låter. Men en kveld i bilen på vei hjem fra Kristiansand fikk jeg en melodilinje som satt seg fast i hodet mitt. Ut fra denne melodilinjen, så klarte jeg altså å skrive en hel låt. Og jeg er så stolt! Så til lørdag begynner altså første innspilling, og da er det trommer og bass som skal spilles inn. Jeg skal blogge litt om innspillingsprosessen. Så satser jeg på, og krysser fingrene for at dette blir bra! 


-E. 


Likes

Comments

Heisann. Mitt første innlegg blir å dele Youtubekanalen min og den nye coverlåten som jeg la i dag. Jeg sang i bryllupet til en god venninne av meg, så kom min samboer på at det kunne jo vært en fin gave å spilt inn den ene låta til dem. Jeg syntes det var en glimrende ide, så vi gjorde det. Låta er av Train, og heter Marry Me. Det er en nydelig, rolig låt med kjempe søt og fin tekst. Jeg liker låten utrolig godt og er glad vi fikk spilt den inn. Innspillingen er enkel, kun med gitar og vokal. Vi brukte vel rett under 2 timer i studio, altså gitar, vokal, miksing og mastring. Så vi var flinke og effektive ;-). Hehe.

Youtubekanalen min finner dere her -> estherfalck1994

Marry Me (coverlåt) finner dere her -> Esther Falck - Marry Me

Facebooksiden min kan dele like her -> estherfalckmusic


Likes

Comments