For en lykke! Lita er drektig etter mye styr og stress fikk vi beskjed på ultralyd at hun er drektig! Det er første gang jeg skal ha kull, og det er mye som går gjennom tankene mine om dagene. Jeg følger en drektighetskalender på nett, leser mye om oppdrett og ser hundefødsler på youtube! Mange mener jeg er gal, men jeg liker å ha kontroll og ha de beste forbehold :) Dyrlegen mente også på at det var mange valper i Lita sin mage, 5-6 stk, så vi får jo bare vente å se om det stemmer, men foreløpig ser det ut til at det kan bo en del i magen hennes. Hun er på dag 38 idag (over halvveis), og har gått opp 1,2 kg allerede. Hennes idealvekt er 5,7 kg, og idag veide hun 6,9! Årh, jeg synes dette er super spennende!

Litt info om Lita:

Rase: Jack Russell Terrier

Født: mars 2015

Farge: tricolor

Pelstype: broken

Bruksområde: agility og turvenn

NKK registrert: ja.

Faren til valpene er flotte Kipton´s One Last Dance (Rocky). Litt info om han:

Rase: Jack Russell Terrier

Født: mars 2014

Farge: hvit/tan

Pelstype: broken

Bruksområde: familiehund og turvenn

NKK registrert: ja.


Jeg var så heldig å få lov til å ha Rocky hjemme hos meg i en uke, og jeg rakk å bli kjent med valpefaren. Han er utrolig kosete, tillitsfull, trygg og utrolig godt lynne. Jeg ble helt forelsket i han, og det var veldig trist å skulle levere han tilbake.


På bildet ser dere Lita på dag 38. Hun er trøtt om dagene, så vi holder oss med korte turer, mye kos og hjernetrim. På bildet til høyre ser dere både mor og far til valpene (oktober 2017).

Jeg har en spennende tid i vente, og både meg og samboer gleder oss masse til å bli "valpeforeldre". Terminen er 1. nyttårsdag, så vi får en rolig jul og nyttårsfeiring her hjemme kan du trygt si. Får nesten be hele Grimstad om rakettforbud i år! Hehe.

Her er Lita august 2016. "Sitte bamse".


Jeg tenker å blogge om valpetiden videre, så det er bare å følge med dersom dere synes det er interessant. :-)


Snakkes.

- Esther.

Likes

Comments

​God kveld. 

Må egentlig bare få lagt meg, for jeg er mer enn klar for den kommende uken. Til tirsdag skal jeg øve med tre flinke musikere som skal spille for meg på innspillingen i studio. Vi skal kun ha en øving før vi går i studio, noe som er litt risky, men jeg tror det kommer til å funke godt. Jeg har to nye låter som skal spilles inn, og endelig skal jeg få gitt ut noe av mitt eget. Jeg har jo vært med i band og vært mye i studio i min tid, men aldri for å spille inn noe som det skal stå "Esther Falck" på. Som er mitt. Bare mitt. Hehe. Gleder meg som en unge. Jeg har skrevet den ene låten selv, og den andre har jeg vært med å skrive sammen med min søster. 

I de siste åra så har jeg ikke trodd at jeg har klart å skrive låter. Men en kveld i bilen på vei hjem fra Kristiansand fikk jeg en melodilinje som satt seg fast i hodet mitt. Ut fra denne melodilinjen, så klarte jeg altså å skrive en hel låt. Og jeg er så stolt! Så til lørdag begynner altså første innspilling, og da er det trommer og bass som skal spilles inn. Jeg skal blogge litt om innspillingsprosessen. Så satser jeg på, og krysser fingrene for at dette blir bra! 


-E. 


Likes

Comments

Heisann. Mitt første innlegg blir å dele Youtubekanalen min og den nye coverlåten som jeg la i dag. Jeg sang i bryllupet til en god venninne av meg, så kom min samboer på at det kunne jo vært en fin gave å spilt inn den ene låta til dem. Jeg syntes det var en glimrende ide, så vi gjorde det. Låta er av Train, og heter Marry Me. Det er en nydelig, rolig låt med kjempe søt og fin tekst. Jeg liker låten utrolig godt og er glad vi fikk spilt den inn. Innspillingen er enkel, kun med gitar og vokal. Vi brukte vel rett under 2 timer i studio, altså gitar, vokal, miksing og mastring. Så vi var flinke og effektive ;-). Hehe.

Youtubekanalen min finner dere her -> estherfalck1994

Marry Me (coverlåt) finner dere her -> Esther Falck - Marry Me

Facebooksiden min kan dele like her -> estherfalckmusic


Likes

Comments