hejj.

"hvor skal vi endelig tage hen og spise i aften?" det spørgsmål stiller jeg selv meget tit, så hvis du også gør det, så for du gode tips og tricks her til de lækreste steder i byen, hvor du kan få at fra en lækker saftig burger til noget friskt sushi.

Hvis du er total burger fan lige som mig, så er tommis burger join et totalt must. så hvis du er i kødbyen eller i nærheden af kødbyen, og har lyst til en dejlig saftig stor burger, sprøde pommes og en iskold soda for kun 94kr så er det helt klart der du skal hen.

hvis du ik helt har lyst til en burger og hellere en pizza, så finder du verdens bedste pizza lige ved siden af tommis. på Pizzariaét Mother finder du verdens lækreste pizza, som er placeret i kødbyen. jeg bestiller normalt ikk en margarita pizza, fordi det alt for kedeligt med en dårlig ost osv.. men på Mother er en margarita det eneste, jeg bestiller fordi der bruger de en ordentlig bøffelmozzarella, som bliver bagt i en rigtigt stenovn. jeg er totalt fan

laudrumant stråler af cafe hygge. Laudrumant er en cafe samt et vaskeri, hvilket er mega cool, så hvis din vaskemaskine er gået i stykker eller noget i den stil, så tag din mor el. far med der ned og sig at i kan vaske tøjet der nede (hvilket man også kan) også kan man lige købe en smoothie eller en milkshake med på vejen. man kan også få mad dernede som pommes, nacos og mange andre cafe retter. jeg elsker deres smoothie og deres pommes. det helt klart et musthave, så hvis du ikke har været der for, så er det der du skal hen næste gang, du skal på cafe

SUSHI TIME, JAERR! sticks n sushi = byens bedste sushi, på sticks kan man få den lækreste sushi i byen samt de bedste sticks og de gode, iskolde drinks. det dyrt men ville sige det er penge vær. jeg er selv kæmpe fan af deres crispy sushi og deres ramune sodavande (omg). frisk sushi, lækre drinks, soda og god stemning. TRY IT BABY!

kiin kiin bao bao. en lækker ny thailands tapas resturant er landet i københavn, mig og min mor besøgte den lækkre kiin kiin bao bao her for en uge siden vi blev mødt med bløde brød og lækkert indhold og kunne ikke gå skuffet hjem efter en lækker middag med 3 bao bao, tiger muslinger og en lækker iskold ingefær lemonade. kan klart anbefales.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

 hey bloggen.

jeg er nok ikk den eneste der elsker pink, så jeg har fundet alle mulig fede pinke trøjer, sko osv. som er mega fede og som kan styles mega nice.

1. zara skjorte 2. comme des garcon 71 perfume 3. 40s and shorties donald trump kasket 4. golf vang x vans 4. pink thrasher t shirt 5.golf vang sweatshirt 6. Acne hue 7.supreme sweatshirt 8. pink ananas t shirt fra ganni 9. acne tee 10. raf simons x stan smith 11. pink thrasher hoodie 12. adidas superstar 80s primeknit 13. supreme hoodie 14. ganni teddy coat pink 14. ganni cherry bomb

xoxo Esther Due

Likes

Comments

nu ville jeg vise jer mine 10 absolutte favorit ejendele i år 2016.

Mine convers x comme des garcon, har været mine absolutte ynglings sko i år 2016, også dem jeg har brugt mest, faktisk så meget at de er gået pænt meget i stykker, øv øv. jeg købte skoene i juni 2015, men helt klart en favorit i 2016.

Min hvide Levis cowboyjakke har helt klart været en af mine favoritter i år (især i sommers) jeg fik min fars gamle, så derfor er den lidt stor men de ser, ret nice ud med oversize cowboyjakker..

jeg har et par comme des garcon perfumer, men den er har jeg brugt rigtigt meget i 2016, og det er også min favorit.

Jeg fik det her Burberry halstørklæde i starten af november, og siden da har jeg brugt det hver dag, og det har reddet min vinter så meget, fordi jeg plejer altid at fryse mega meget, og har aldrig tid til at købe vinter tøj, så derfor har det her halstørklæde virkelig reddet min vinter.

jeg købte denne her nike taske i sommers, og det har virkelg været et af de bedste køb, fordi jeg gik ellers altid med net, så de er meget federe bare at have en lille skulder taske, hvor man bare altid har ens ting liggende.

Jeg fik denne her helt fantastiske shampoo fra Aesop, af 3 af mine venner, til min fødselsdag. Den er helt fantastisk og Dufter virkelig godt. Helt klart den bedste shampoo jeg har ejet.

Jeg fik denne her sweater fra Acne Studio af min far, i starten af året. og jeg brugte den nærmest hver dag i starten af året. bruger den dog ikke så meget mere, men synes aligevel den skulle med.

Jeg har en del comme des garcon play trøjer (som jeg har arvet, af min far) men hvis jeg skal vælge den jeg er gladest for og den jeg har brugt mest, så er det helt klart denne her!

Min fars kæreste havet købt denne her lækre satan, og omg hvor var jeg misundelig, hun kom så til at putte den i tørretumbleren, også krympede den (juhuuu) også fik jeg den, omg. det er helt klart min mest brugte sweatshirt jeg har.

Denne her rullekrave, fra zara har virkelig været noget jeg har brugt meget i om efteråret og vinteren. den er virkelig behalig og sidder rigtigt godt på ens krop, og den varmer hvilket betyder rigtigt meget for mig fordi jeg fryser hele tiden.

Likes

Comments

hej og velkommen til min blog.

Jeg hedder Esther Due og jeg kommer fra København.

Jeg er 13 år og jeg er født den 4 okt. 2003.

jeg elsker at bruge mine penge på tøj, sko,cafeer og rasturanter,se serier, lave mad og hænge ud med mine venner og veninder.

denne her blog kommer til at omhandle mode, livstil og masser andre fede ting.

Der ville komme omkring 3-4 blog indlæg om ugen.

jeg håber rigtig meget at i ville følge med.

Likes

Comments