Aa, det är nog så det får bli. Eller kanske inte riktigt sluta blogga. Mer kanske som ett litet uppehåll. Har varit väldigt o aktiv på grund av att jag helt enkelt inte haft tid eller lust. Känns bäst så. Kanske kommer ett inlägg då och då men det märks nog när jag kommer igång igen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har skolan dragit igång och jag sov super dåligt i natt så var rätt trött men annars var dagen helt ok, vi gick till 15:30. Men nu sitter jag på bussen påväg hem. Ska hem och äta och sen åka och spela fotbolls match!

Likes

Comments

Så här ser den ut i från början. Jag har använt min i kanske mer än ett halvår. Den har börjat bli väldigt ofräsch. Min är den rosa, och min systers är den röda.

Jag använder mig av lite mat olja och diskmedel och så klart vatten

Jag blandar ihop diskmedlet och matoljan.

Efter det ska de ha en liten slime grön färg.

Jag sköljer ur beauty blenderså att den blir större.

Jag doppar beauty blender i den lilla smeten jag har gjort och sedan arbetar jag in oljan och diskmedlen in i beauty blender genom att krama och skölja igenom.

Det tar sin lilla tid men resultatet är amazing!!

Det här är före och efter jag har gjort rent den!!

Renommerat att göra det här kanske var annan månad för det samlar mycket smuts och bakterier i en beauty blender.

Likes

Comments

Idag har jag och mina två kompisar varit på Liseberg för andra gången i år. Denna gången var det mycket mindre folk. Det var super mysigt och vi hade super kul.

Tack för en bra dag Liseberg!

Likes

Comments

När vi kom fram till skolan så packade vi upp våra saker och pumpade upp madrasserna. Vi bestämde oss att gå ner till centrum och äta. Vi hamnade på en pizzeria.

Vi spelade alla våra matcher och vi förlorade 2 och van 1. Det gjorde att vi kom 3 i vår grupp. Vi spelade semi i b som vi vann med 3-0.

Vi tog hem segern på straffar. En så spännande match som stod 1-1 när domaren blåste av. Vi spelade 2x 20min. Det blev direkt straffar. Vi bestämde vilka som skulle lägga straffarna och ställde oss sen med händerna om varandras axlar och höll tummarna. Vi träffade alla 5 straffarna och en i det andra laget missade en straff. Det blev alltså vi som fick ta i mot pokalen

Likes

Comments

Vi spelade lite mini golf, det var super roligt tror det kallades äventyrs golf.

Efter vi hade varit i Mariestad ett tag tog vi bussen till baka hem och åt pizza! Super mysig dag med bästa tjejerna ! <33

Likes

Comments

Träffade på cykeln som Telia har. Man fick en T-shirt om man la ut en bild med #hatahat . Jag la ut på Facebook och då fick jag en tröja som det stod hata hat på. Tyckte den var super fin!

Vi var på ett dop för min lille kusin Henry!

Likes

Comments