Tjo igen!

Jo tack jag vet att jag inte varit så aktiv på det senaste och försöker verkligen påminna mig själv att sätta mig framför datorn och skriva ett nytt inlägg e det lätt? nope mitt liv har haft sig en snurr och ett och ner och vet inte vad. Haft det rätt okej ändå.

Ne men jag har haft en del plugg det senaste och varit på koformationen (är ledare so don't judge). Sen bara dem senaste veckorna så har jag varit hemma eftersom jag har varit sjuk och fortfarande är men inte lika mycket. Jag är fortfarande en aning hostig och näsan rinner fortfarande men lite frukt och bra sömn så går allt galant. Bortsett att jainne har varit i skolan på dem dageran så har lite att ta igen nu.

Nu i helgen så var jag på läger och hade det jätte mysigt. Vi var då på Åh Stiftgård jätte vackert där. Ligger precis vid havet. Vi lekte massa leker, åt en hel del så e nästan trött på mat, lärde oss en del och övade till 02;örnas konfirmation. Det är så nära nu, även om jag inte kommer vara på deras konfirmation så vet jag att dem kommer göra utmärkt av sig.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments