Frågor tillbloggreflektionen:

Vad tycker du om de olika skuggmetoderna? Jag tycker att de olika skuggmetoderna var intressanta att jobba med och något jag själv vill fortsätta att utveckla.

Vad är du mest/minst nöjd med? Varför? Den jag blev mest nöjd med måste vart bilden när jag använde mig utav en tuschpenna och drog streck, jag tyckte det resultatet blev snyggast. Den jag blev minst nöjd med är teckningen när jag målade vitt på svart, antagligen för att den var svårast att göra.

Vad har du lärt dig? Jag har lärt mig olika metoder att lägga skuggor på.

Skulle du kunna göra något annorlunda? Jag skulle nog målat större om jag fick göra om allt och mer noggrant självklart.

Likes

Comments

​Tanken bakom min bild är att man ska ha respekt för alla olika sorters former oavsett vilken form man själv är, formerna symboliserar människor och att även om vi är alla människor så ser vi alla olika ut precis som formerna. Det som blev bra var att idén gick att genomföra, det som kan förbättras är nog att jag kunde gjort bilden finare och mer välarbetad. Personligen tror jag den skulle blivit snyggare med svart bakgrund och vita former.

Likes

Comments