Nu har jag gått två tredjedelar av gymnasiet, lite tråkigt. Idag hade vi skolavslutning och det var väldigt roligt! Det är kul att få ett resultat när man har haft en intensiv repperiod. Avslutningens höjdpunkt var slutnummret, våra fantastiska musiklärare hade arrat upp Aviccis "Wake me up" och på housepartierna spelade hela skolan kazoo! En av de bättre versionerna skulle jag säga!! Nu har jag sommarlov och det är sååå skönt! Jag kan slappna av! Gött mos!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Hejsan

Imorgon är det bara en vecka kvar till sommarlov!! Som jag har längtat efter det! Det har varit ett tufft år med mycket motgångar men jag har klarat det! Jag borde få diplom eller något! Den här veckan har jag nästan inga lektioner, det är lite rep till skolavslutningen men annars är jag klar med allt. 

Jag har börjat kolla på skolor som jag vill gå på efter gymnasiet, jag vill gå något som inriktar sig på musikal och jag har hittat några som jag har intresserat mig för. Jag måste lära mig dansa för att klara intagningsproven men det fixar jag lätt!! Två av skolorna ligger i Stockholm och en i Skåne så jag får se vad det blir! Någon gång i mitt liv ska jag stå på en scen och spela musikal iallafall!!

Nu ska jag vila och slappna av och försöka känna mig nöjd över det jag åstadkommit det här läsåret!! Gôtt mos!!

Likes

Comments

TJO

Hinner inte blogga så mycket just nu för min vardag är rätt kaos. Mycket att göra och nästan ingen tid att vila. Just nu är jag mitt i alla avslutningar för olika barngrupper och massor av plugg. Motivationen just nu är sommarlägret på Stora Strand, snart får jag åka dit och andas, hämta ny kraft och vila i nuet. Jag försöker att hinna med lite fritid mellan skolarbeten och annat, lyckas sådär just nu men jag försöker! Spotify är min räddning! Miniorerna är också bra på att få energin att växa, man har inte tråkigt en sekund! På torsdag åker vi till Kölviken med miniorerna och det är en av mina höjdpunkter på året, att få lämna vardagen lite och leka av sig tillsammans med ca 35 miniorer gör gott! Mitt liv är underbart men innehåller även mycket tårar och panik. Jag kämpar och jag vet att jag har personer som tycker om mig och vill mitt bästa och det är skönt att veta!! Gôtt mos!! ❤

Likes

Comments

Tjo bre!
Idag har jag skrivit nationella i franska, inte kul!! Tur att jag hade två lektioner med Elin efteråt så jag kunde slappna av lite. Idag var en sån dag när jag stressar mig igenom allt. När jag hade varit i skolan sprang jag hem o slängde i mig en burk citronkvarg för att sedan springa till kyrkan där Bengt kom och hämtade mig. sedan åkte vi till Stora Strand, väldigt skönt att komma dit efter en lång skoldag. På Stora Strand hade vi styrelsemöte och det var faktiskt väldigt intressant. Som en bonus fick jag prata med Anna på skype, ibland räcker det att jag hör hennes röst för att jag ska bli lugn! Fick även se en skymt av Ester och Stina och det är alltid kul! kvällen har gått åt till att se på tv och plugga lite och prata med Mamma som är på Gotland! Nu ska jag sova och drömma skönt som Anna säger att jag ska göra! Go' natt!

Likes

Comments

Den här veckan har vi haft kabaré, två föreställningar. Hela veckan har vi repat, skrattat o sovit!! Det är alltid superkul att har repvecka, det är den roligaste veckan på hela läsåret! Eftersom det var min klass som höll i det så blev det extra mycket att göra! I måndags roddade vi mest o på eftermiddagen övade vi med kören. Tisdag och onsdag gick åt till att spela in film och repa teater, vi hade den bästa regissören nämligen Elin! Det blev många ändringar i manus och mycket övning på in och utgång och hur man ska stå på scen. På onsdag eftermiddag kom elev och lärarkören och vi övade på "vi är en" där kören kommer in bråkandes och sedan sjunger jag sången. Vi övade även på " Annars vore jag inte jag". På torsdagen visade sig mina nerver eftersom det var premiär på kvällen. Elin Peppade mig till max och jag kunde känna att hon trodde på mig. Premiären gick superbra och jag var faktiskt inte så nervös! På fredagen fick jag beröm av Elins dotter Elma som tyckte att sången jag sjöng var superfin, hon hade pratat om det hela kvällen! Jag laddade för nästa föreställning och den gick oxå superbra, allt satt perfekt! Efter sista föreställningen var det dags att rodda bort allt och det kändes faktiskt lite vemodigt! Jag och Elin skapade en ny hashtag och tog en selfie, vi taggade den med elinochelinselfie! Jag ger en stor eloge till Elin som är världsbäst på att hitta det bästa i en och är fantastisk på att lära ut sång och på att peppa och få en att förstå att man kan! Det har varit en fantastisk vecka och vi har haft superkul! I helgen lägger jag fokus på vila och omladdning för ny skolvecka!! Hare gôtt!!!

Likes

Comments

Idag när jag kom hem från skolan tog jag posten o det ramlade ut ett vykort. När jag tog upp det o läste föll blicken direkt på signaturen... det stod Helen Sjöholm!!!! Jag släppte allt och läste och det var ett jättepeppande kort! Det kändes att hon tar sig tid! Efter en vecka med motgångar och massor av saker som gått fel kände jag att positiviteten växte i mig!! Det här kan jag leva på ett tag!!! 

Likes

Comments

Nu var det verkligen länge sedan jag bloggade men jag har faktiskt en anledning.... anledningen är PÅSKLOV! Den här veckan har jag inte gjort någonting, jag har slappnat av, sovit och tagit det lugnt. Det behövdes nu! Det har kommit lite jobbiga tankar och jag har haft lite svårt att sova men jag har kunnat hantera det med hjälp av fina människor! Nu är jag lite laddad för skola och jag ska försöka att inte stressa upp mig för mycket. Den här veckan kommer fokus ligga på musikteori, på fredag har vi slutprov i gehörsmusiklära och jag ska fixa det!! Nu ska jag sova och försöka slappna av! Hare gött!!

Likes

Comments

Den här helgen har jag tillbringat på Stora Strand och det var som vanligt skönt att åka dit och få pausa lite från vardagen!
Något av det bästa är att få träffa Anna, hon är verkligen bäst på att säga rätt saker! Med hjälp av många kramar och fina ord har jag kunnat vila och ladda om!

I fredags kväll när vi kom välkomnades jag av sång och hurrarop. Det var så kul att träffa alla igen! Det var skönt att få ha andakt på kvällen och slappna av, på Stora Strand kan jag komma närmare Gud. Anna har en förmåga att alltid träffa rätt, när hon och Lisa har andakten får man alltid något med sig!

På lördagen planerade vi andakt, vi tjuvstartade påsken. Vår grupp hade hand om långfredagen och vi valde att läsa bibeltexter både från johannesevangeliet och psaltaren och vi spelade Téizesånger och en arabisk sång som spelas i Libanon under långfredagen. På eftermiddagen hade vi uteliv och det kändes märkligt att ha vårhajk när det låg snö på marken. Jag, Anna, Lisa, Ester, Ella och Saga byggde vattenvägar på grusplanen som ledde till brunnen, Ester och Ella körde all in och var plaskblöta efter fem minuter! Det är rätt skönt att få leka av sig lite! 😊
På kvällen hade vi kvällskul, Tone hademed sig ett femkampsspel som man gör de mest märkliga saker på! På kvällens andakt rann tårarna, jaggråter nästan aldrig när folk kan se men nu gick det inte att hålla emot! När jag fick en kram av Anna lite senare sa hon något som jag kommer säga till mig själv varje kväll; "God natt god natt min fina skatt"! Den natten sov jag gott!!!

Det är alltid lika skönt att va på Stora Strand, nu är har jag blivit invald i styrelsen så nu kommer jag till Stora Strand lite oftare!
Likes

Comments

Ja så kom dagen.... dagen jag blev myndig. Jag vet inte hur många gånger jag har fått frågan om det känns någon skillnad, och svaret är fortfarande NEJ! Jag är samma person som i tisdags!

Mamma väckte mig med sång och presenter på morgonen och jag blev så nöjd! Den bästa presenten var helt klart biljetter till "I ❤ musicals"! Jag fick även smycken, en ny telefon och en samsungplatta, presentkort och  pengar till kläder.

På kvällen kom Cathrine och Victor på tårtkalas och vi hade en trevlig stund. Cathrine försökte göra mig avundsjuk men lyckades inte så bra... Hon frågade om jag visste vem som ska turnera med Peter Jöback i höst, hon ska nämligen också på I ❤ musicals fast i Oslo. När hon berättade visste hon inte att jag fått biljetter och blev så förvånad när jag inte blev avundsjuk, hon vet ju att Helen Sjöholm är min stora idol!

Här är bilder på presenter jag fick....


Likes

Comments

Idag hade vi resursdag, jag hade inga rester så jag kunde lägga fokus på att förbättra uppsatser och annat. Igår satt jag i Elins sångrum och spelade, det är något speciellt att sjunga och spela där! Idag har jag skrivit historiauppsats, Emma har gett feedback på den så nu handlar det om att förbättra. Elin hjälpte mig lite idag, det är skönt att bolla med någon som inte lär ut ämnet!

Nu är det bara en vecka kvar tills jag åker till Stora Strand och får träffa Anna! Jag saknar henne så det gör ont!! Jag saknar såklart de andra också.... Jag har äntligen hittat någon att prata "Livet är en schlager" men så jag och Saga tar nog en stund till det nästa helg! Det är alltid skönt att åka till stora strand när det är stressigt och livet känns tungt, där kan jag fylla på med energi och slappna av!

Nu är det inte måna dagar tills jag fyller 18... det är bara fem dagar kvar! Det är läskigt hur fort det går!! Fick ett brev från banken idag där det stod "Grattis i efterskott" så jag kanske redan har fyllt! 😉

Likes

Comments